מפגש בחיפה

jahnon

New member
מפגש בחיפה

אנשים ונשים שרשרו את עצמכם (לדעת) כאן מי בא ורעיונות המפגש מתוכנן להיות בסוף השבוע הקרוב או סוף השבוע הבא הרעיון הכללי הוא משהו קטן בחוף חיפה. איזה קומזיץ food free, הכוונה היא לכמה נשנושים ושתיה. מישהו שיביא גיטרה (ושיוכל לנגן בה) או איזה מערכת סאונד. להעביר ערב בכיף וסטלבט. אז יאללה אנשים.

ליאן.

New member
food free ????

זה לא צריך להיות free food ?

jahnon

New member
אולי ../images/Emo13.gif

אך על מנת לפשט את העניין food free. כמובן שאם אנשים ירצו ויתעקשו ניתן לביצוע (אני מעולה בעשיית בשר על האש זה בא מהצ´כונה).

jahnon

New member
אני מקפיץ את ההודעה

כדי שאנשים ישימו לב להודעה הזאת

אני אשמח להופיע אבל

שירה ונגינה לא בא בחשבון אצלי וחבל עליכם, אתם אנשים נחמדים... לא חייבים להכנס לסרטים של אוכל ומינגול האירוע. ואם אפשר לא בסופ"ש (אני בונה על תחבורה ציבורית מסריחה) ובטח לא בסופ"ש הקרוב כי אז אני לא אוכל להופיע ושילמתם מראש...

jahnon

New member
מאיפה את מגיעה?

אולי אפשר לארגן טרמפ או איזה הסעה מסודרת.

voguemaster

New member
היי נקודה...

את יכולה לתפוס טרמפ עם איזה ג´יפ או נגמ"ש שיורד מהאיזור
טוב נו, SUE ME....

dianah

New member
ג´חנון, אהממממ....

עבורי, סופשבוע הקרוב לא כל כך טוב... (יו, יצא לי חרוז, נראה לי שאני נדבקת מדודוש
) ולא כל כך הבנתי מה אתה מתכנן - קומזיץ בלי אוכל? אוכל בלי קומזיץ? אוכל חופשי? אין אוכל? צריך להביא נשנושים או שזה חוף כמו הבננה ביץ´, כלומר מסעדת חוף שכזו ולא צריך להביא כלום? אני מנחה שהבנת - שחיפאית אני לא, ואין לי מושג מה זה אומר חוף חיפה
בכל מקרה, כדאי שזה יהיה ביום חמישי ולא ששי-שבת לטובת שומרי המסורת שביננו
והפעם - גם נעביר טלפונים לפני

jahnon

New member
ישנם כמה אפשרויות

1. חוף כמו הבננה ביץ´. 2. חוף מבודד, קומזיץ ללא אוכל (אבל עם נישנושים כגון מרשמלו וכו´) ושתיה. 3. חוף מבודד, קומזיץ עם אוכל (יותר טרחה אבל ניתן לעשות זאת). 4. לשבת במקום כלשהו בחיפה באיזה פאב או משהו כזה. והכוונה בסוף שבוע היתה ליום חמישי כמובן.

jahnon

New member
זה עדכני

ישנם שני אפשרויות: 1. ב 11.7 יום חמישי 2. ב 18.7 יום חמישי אנא שרשרו את התאריך הרצוי

night mistress

New member
כרגיל..אני עובדת..

גם פה וגם פה..בעסה איתכם אנשים..מה יהיה.. גחנון..נתת הברזה רצינית אותו יום..:))) אתה צריך לפצות אותנו עכשיו :))

למעלה