מפגש בחנוכה

מפגש בחנוכה

אני מבינה כעת מאורי שהשמו"צ פנויים רק ב-28. כמו כן הבנתי ממנו שמדובר בעצם בארוע שמארגן השמו"צ עצמו, בתשלום, ויפנה גם לתלמידי בתי הספר באזור. בעיני אין מדובר במפגש פורום, אך מכיוון שהעניין נדון בפורום, הרי מי שארוע כזה מעניין אותו, מוזמן להשתתף בכל זאת.

oribarak

New member
קצת עיותת את הדברים

התשלום ילקח רק בשביל שתיה וכיבוד...כמובן שאני רוצה רק בנוחיותכם, אז תצביעו, או שאתם רוצים כיבוד קל ושתיה, על חשבוני...או שאתם תביאו 5 שקל ונביא לכם פיצה וכיבוד ומה שאפשר לקנות בכסף שילקח.. דבר שני, זה לא אירוע של השומר הצעיר, אני מחליט עליו ואני מארגן, ההצעה של השומר הצעיר היא שעוד אנשים שאוהבים את פינק פלויד יבואו..אני אתלה שלטים בחנויות הדיסקים כדי שכל אוהב פינק פלויד יוכל לבוא ולהנות ונוכל להכיר אותו בשביל הרשמיות ציף, אם כך את מתעקשת, זה לא אירוע פורום, זה אירוע פרטי שאני מארגן בכל זאת, אני עדין מצפה שתבואו

wommer

New member
בכל מקרה זה מאבד את העניין של

מפגש של הפורום... \=

avki

New member
זה לא.

בכל אופן זה כן יהיה קצת שונה. בחייכם אנשים. תהיו פתוחים קצת לשינויים! זה נשמע לי ממש חלום התוכנית הזאת!

new revolution1

New member
אז רגע... זה סופי ב28?

נשמע לי מצוין, דווקא מעניין להכיר עוד אנשים מחוץ לפורום.. יש כבר תוכנית, תיכנונים כלשהם לגבי הערב?

avki

New member
כן וכן.

העיקר הוא הקרנת סרטים שאנחנו נבחר ממבחר סרטים וקטעים שונים ואם רוצים אז גם דיונים עליהם. אבל עכשיו כשאני חושב על זה העיקר הוא, כמובן, חברי הפורום השונים.

avki

New member
../images/Emo45.gif אם כך, זה מפגש פורום לכל דבר.

אני אבוא כמובן. מי שרוצה להביא נגיד 5-10 ש"ח לפיצה וכיבוד קל שיביא, מי שלא, שיהנה מכיבוד קל בחינם. וכמובן שכולם באים. ואורי, רק שיהיה ברור לשמו"צ שזה מפגש פורום פינק פלויד קודם כל, ומי שרוצה יכול לבוא גם. ציף את באה גם אני מקווה.

afon

New member
שטויות

שום דבר לא השתנה, מקסימום פלוס כמה חפקניות. אני בא ואני חושב שכולם צריכים לאשר את השתתפותם (אלא אם יש סיבה שמונעת מהם לבוא) וגם את ציף. הרי גם במפגש פורום רגיל באים אנשים שאנחנו לא מכירים ואפילו לא כתבו (בשני המפגשים האחרונים כך היה) ככה שכל עוד הנושא נשאר פינק פלויד, בבסיסו המפגש הוא מפגש של אנשי פורום פינק פלויד ואורי מארגן אז הכול בסדר גמור.

oribarak

New member
אנשים, נא לאשר את ההשתתפות

תשלחו לי מסר, מי שבא בטוח או שרוצה לבוא ואין לו דרך האירוע ב28...נקרין בו סרטים וכדומה האירוע יתקיים בקן השומר הצעיר ראשון לציון, במרכז העיר..צמוד לבית הספר העמית. האירוע לא כרוך בתשלום, אלא אם כן אתם רוצים להזמין פיצה או כיבוד אחר. למי שיש קטעים נדירים, בקשה שיביא אותם אם הוא בא, ואם לא שייצור קשר איתי על דרך שבא נשיג את הקטעים תודה מראש

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif איזה שעות..?

לא משהו התאריך, נסתדר אני חושבת, אז כמעט בטוח שכן.
אורי, יש קו לראש"לצ מרכז, או ראשל"צ תמ. חדשה. משם איך..?

oribarak

New member
אנשים, בקשה, תאשרו את השתתפותכם

כמות האנשים חשובה לאווירה! ציף, אני מצפה גם ממך לעודד את המפגש ולבוא בעצמך! תבואו, זה לא כזה בעיה, ראשון לציון!עיר מרכזית נו בשעות הצהריים..3, 4

vegetable man

New member
המממ

חבל, אם הבנתי נכון זה לא אירוע שמייחד רק את הפורום הזה. בכל מקרה לא אוכל לבוא ברביעי, אני לומד בו מצאת החמה עד צאת הנשמה :/

למעלה