מפגש ביבנאל - 23.6 - האם מתאים לכם?

מפגש ביבנאל - 23.6 - האם מתאים לכם?

יש לנו כנראה אפשרות לארח שוב מפגש פורום ביום שישי, ה-23 לחודש, החל משעות אחר הצהרים. מי מעוניין?

liavt

New member
מצטרף לטריליאן

מצד שני, אני יכול לספק את הטרמפ לדעתי אם אנשים מוכנים להתחלק בדלק :)

caspit

New member
../images/Emo45.gif

בשמחה רבה!
(יהיה גם מיני-מפגש למיני חברי פורום, כל מי שיש לה תינוק מתבקשת להביא אותו)

PianoGirl20

New member
גם לי לא מתאים.

יש לי חתונה של קרובים באותו ערב וגם מבחן בבוקר... למה לא שבוע אחרי?.(ואם כבר אז יום חמישי שיש גם אוטובוסים).

שבוע אחרי לא נהייה שם...

אנחנו מגיעים לבית ביבנאל (שם יש מקום לקיים מפגשים) ביום חמישי בלילה, לסופ"ש, כל שבועיים בערך. כך שאם לא אז - אז אפשר שבועיים אחרי. בכל מקרה, ביבנאל זה אפשרי רק בימי שישי, ומכיוון שאני בחופשת לידה ולא עובדת ביום ראשון - אז יכול להיות שגם מוצ"ש יהיה אפשרי. זה תלוי איפה כפיר עובד ביום ראשון. אם זה רלוונטי - אז נבדוק את האפשרות הזו.

PianoGirl20

New member
אז באמת עדיף שבועיים אחרי

כי שבוע אחרי כן גם יש לי מבחן ביום שישי בבוקר, ולא ממש מתאים מפגש לא בשישי בלילה ולא בחמישי.. האמת שרציתי להציע מפגש שבועיים אחרי אבל כבר פחדתי שזה יותר מדיי... מבחינתי מפגש בשבוע הראשון של יולי זה ממש מתאים.

trilliane

Well-known member
מנהל
שבועיים אחרי אני כבר לא אגיע

כי זה נופל באמצע תקופת המבחנים... יולי הוא חודש קשה.

PianoGirl20

New member
אם זה בשבת אז מבחינתי זה בסדר.

אם זה לא בשבת...אז זה כבר קצת בעייתי ועדיף כבר לדחות בשבועיים. (למרות שאני מתארת לעצמי שאנשים שיש להם עבודה/לימודים למחרת זה יהיה להם קצת קשה)...

Chikolad

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בבוקר אני כנראה באיזה יום פתוח, אבל אני מניח שאני אספיק לדחוס גם איזה מפגש באותו יום :) בכל מקרה, אני לא אתנגד גם אם המפגש יידחה קצת...

למעלה