מפגש ביום חמישי - התפקדות

מפגש ביום חמישי - התפקדות

אני מזכירה שביום ה' הקרוב ניפגש אצל עוד נועה למפגש חברתי והקרנת הסרט "ללדת בבית". נועה, תזכירי בבקשה שעה? אפשר להביא משהו קטן לכיבוד. אני חושבת שאביא שתייה (מצטערת, אין לי זמן להכין משהו
). מדריכות הכנה ללידה ודולות מוזמנות להביא כרטיסי ביקור/ברושורים וכו'. הריוניות מוזמנות להביא שאלות
על הריון ולידה בכלל, לא רק בבית.

אשכר ש

New member
../images/Emo45.gif מתפקדת ../images/Emo13.gif

האם מדובר בארוחת ערב קלה או קפה ועוגה? אם ארוחת ערב, אז אני אביא סלט חסה טעים ומושקע. אם קפה ועוגה, אני יכולה להביא עוגיות טחינה מעשה ידי... אז מה הסגנון? וגם באיזו שעה??

g a n i

New member
../images/Emo45.gifויש לי הבטחה עומדת../images/Emo13.gif

פרג+שוקולד.

אם יהיה לי טרמפ מירושלים

(יתכן שאזדקק לשני מקומות) ואז גם אוכל להעביר את הקלטת של דבי הלאה (טרם הספקתי לצפות בה)

איזה בעסה

אין לי איך להגיע למודיעין. איזה בעסה קיוויתי לפגוש את כולן...לא נורא כשהמפגש יגיע יותר צפונה (מת"א עד נהריה) נתראה תהנו כולן

תודה

תודה דרקונית, אני כרגע בצפון (קריות) אם אני אארגן דרך להגיע לת"א ביום חמישי אני אשמח לטרמפ. תוכלי גם להחזיר אותי? אני אודיע לך שוב תודה על ההצעה

../images/Emo45.gif מתפקדת ומציעה טרמפ מתל אביב

אני יכולה להביא סלט נחמד, לא חסה. נועה, מה מצב הכלים חד"פ אצלך? צריך שמישהי תתנדב להביא??

שעת התחלה:20:30

אני אדאג לכלים חד פעמיים. הוראות הגעה ישלחו למתפקדות ביום ד'. חשבתי להכין את עוגת הבית (גזר) אבל נראה לי שיש מספיק עוגות...

אשכר ש

New member
נועה, מדובר על ארוחה קלה או

קפה ועוגה? פשוט כדי שאדע מה רלוונטי להכין... ושוב תודה על האירוח

למעלה