מפגש ביום שישי: 3.9 או 10.9

Adoushi

New member
../images/Emo41.gif מפגש ../images/Emo41.gif

יש שתי הצעות למפגש: מתי: סוף אוגוסט איפה: 1) מפגש בצפון: חיפה או נצרת או יותר צפונה אצל אורנית של לים לם 2) בבית של עודד, עידית ואושרי - הכדורים בירושלים בואו נצביע כדי לראות מה קובע הרוב. את יכולים לכתוב או "1" או "2" וגם תאריך מועדף בסוף החודש. למי בא להיפגש...קדימה!!

../images/Emo124.gif יום ב' הקרוב מפגש אצלינו

23.8 מה דעתכם בשעה 16:00 או מתי שנח לכם. אנחנו יכולים גם בבוקר. יאללה לשרשר ואשלח לכם מסר אם הפרטים. כווווווווולם מוזמנים. נעשה כיף חיים.

אני מעדיפה בצפון

חיפה למשל. זה די ברור. מי שגר בצפון יצביע 1 ומי שגר יותר קרוב לירושליים יעדיף את הירושליים. תאריך לא יודעת, רק לא 27 לחודש.

טאניוש

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

עדיף לא בבוקר (צריך לעבוד...), 16:00 זה בסדר,מקסימום קצת אאחר. צריכה הורעות הגעה מתחנת אוטובוס
.

עכשיו אני מק ../images/Emo78.gif

כל כמה שעות... וגם אתקשר הערב לחופית ומשה של יותם. הלואי שיוכלו להגיע.

עידית יקרה

עיר הקודש , אמצע שבוע, שעה 16:00 , למרות אהבתנו הגדולה, לא נעמוד בזה. לכן נשב... בבית. צ'או ותהנו.

לצערי ../images/Emo4.gif

לא אוכל להגיע. בעלי עובד עד מאוחר 6 או אפילו 7, ועד שהוא מגיע הבייתה,תמיר מתחיל להיות עייף ונודניק,כך שאנחנו יכולים רק בימי שישי וחגים. סליחה! אם יהיה שינוי, אשמח. אורית

לצערי לא נוכל להגיע

יום שני זה יום הגיבוסים. כל יום שני בבוקר בעלי נוסע איתי לבית חולים ואז בערב הוא עובד. אוף... נורה חבל.

מנדי

New member
אני מגיע

אני מקווה שאני יגיע ביחד עם רעות כמו כן אולי אתם יודעים האם לפי הסטיסטיקה גם לילדים של אלה שיש להם קאלב פוד יהיה קלאב פוד

גנטיקה/סטטיסטיקה

שלום, לא יודעת לגבי סטטיסטיקה, רק פגשתי את משפ. מנדלסון החביבה (הם כותבים כאן לעיתים), שם האב סבל מק"פ בילדותו וכעת בנו התינוק סובל מאותה בעייה. תנסה לכתוב להם, אולי להם ידוע משהו? לתשומת ליבך, זה לא ילדם הראשון (אני חושבת שזה הרביעי) ולאף אחד מהאחרים אין ק"פ! מיכל

יש סיכוי יותר גדול שיהיה לכם ילד עם

ק"פ מיצד שני בשום מקום אין מספרים מדוייקים. למשל כתוב שאחד מכל 1000 ילדים נולד עם ק"פ. במקור אחר כתוב גם אחד מכל 450.... אם אני לא טועה קראנו פעם שיש 33%+- שלילדים של מי שיש לו ק"פ יהיה גם.

זה לא מחייב

אבל מבחינה גנטית כמובן שגם אנחנו עברנו יעוץ גנטי יש יותר סיכוי להוליד ילד עם ק"פ להורים שאחד מהם נולד עם ק"פ דרך אגב לנו זה ילדינו הרביעי ואף אחד מילדינו לא נולד עם ק"פ.

../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif יום שישי ה3.9 עדיף לכם ../images/Emo35.gif

אולי כך יהיה לכולם קל יותר להתארגן וגם התראה קצת יותר ארוכה? מה אתם אומרים?

טאניוש

New member
לצפון לא אוכל להגיע לצערי ../images/Emo10.gif

במצבי הנוכחי אני מרגישה ברכב יותר גרוע מאושרי (אני גדולה ולא צורחת, סובלת בשקט אבל סובלת...),אבל ממש (!!!) לא רוצה להשפיע על ההחלטה. כך שאם לרוב יותר מתאים בצפון תתעלמו ממני בלב שקט-בתנאי שתביאו לגלריה הרבה תמונות! אם תחליטו על ירושלים תאריך לא קריטי בשבילי.

למעלה