taloosh123
New member
מפגש בלוגיסטים ראשון שלי
אף פעם לא יצאתי בבלוג שלי ממסגרת המתכונים- אולי מילה פה ומילה שם... אבל אני חייבת להודות - שממש התרגשתי! במשך החודשים שאני עוסקת בכתיבת הבלוג נורא הסתקרנתי לראות- מי האנשים מאחורי השמות והמתכונים.... וזאת הייתה חויה מאד נעימה עבורי לגלות שיש עולם שלם מאחורי המחשב הזה. המפגש ביוזמת "תפוז" התקיים בחנות "DOMO" בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. את החנות אני מכירה כבר הרבה שנים... כמו שמישהו שם אמר: "זה הלונה-פארק שלנו- הבשלנים". יש שם כלים שאני רק יכולה לחלום יום אחד להגיש בהם ארוחות חגיגיות.... עיצוב הרשת נעשה בידי האדריכל "אנריקו סגרה" (שעיצב גם את מסעדת מיקה,אודאון ועוד).ניכר שנעשה שימוש בחומרים איכותיים- הבלאי כמעט ולא ניכר. צבעים ותאורה נותנים דגש רב לתצוגת הכלים והמוצרים הנמכרים בחנות. המפגש עצמו כלל: טעימת יין ב2 סוגי כוסות שונות (על מנת לעמוד על השפעת איכות הכוסות על הטעם- אכן נטעם הבדל) הוצג גאדג`ט חמוד לסימון כוסות במסיבה (אנשי סיליקון קטנים וצבעוניים שנצמדים לכוסות). אחר כך- הכין השף מולנו 4 מנות של פינגר פוד...המנה עם הכבדים תנוסה בקרוב (בול לאטקינס!) לסיום הוצג בפנינו סידור שולחן (בתור אדריכלית ומעצבת פנים -קצת התאכזבתי מהצורה הפשטנית שמעצבת הבית הציגה את המערך...) חולקו מתנות לכל המשתתפים .
אף פעם לא יצאתי בבלוג שלי ממסגרת המתכונים- אולי מילה פה ומילה שם... אבל אני חייבת להודות - שממש התרגשתי! במשך החודשים שאני עוסקת בכתיבת הבלוג נורא הסתקרנתי לראות- מי האנשים מאחורי השמות והמתכונים.... וזאת הייתה חויה מאד נעימה עבורי לגלות שיש עולם שלם מאחורי המחשב הזה. המפגש ביוזמת "תפוז" התקיים בחנות "DOMO" בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. את החנות אני מכירה כבר הרבה שנים... כמו שמישהו שם אמר: "זה הלונה-פארק שלנו- הבשלנים". יש שם כלים שאני רק יכולה לחלום יום אחד להגיש בהם ארוחות חגיגיות.... עיצוב הרשת נעשה בידי האדריכל "אנריקו סגרה" (שעיצב גם את מסעדת מיקה,אודאון ועוד).ניכר שנעשה שימוש בחומרים איכותיים- הבלאי כמעט ולא ניכר. צבעים ותאורה נותנים דגש רב לתצוגת הכלים והמוצרים הנמכרים בחנות. המפגש עצמו כלל: טעימת יין ב2 סוגי כוסות שונות (על מנת לעמוד על השפעת איכות הכוסות על הטעם- אכן נטעם הבדל) הוצג גאדג`ט חמוד לסימון כוסות במסיבה (אנשי סיליקון קטנים וצבעוניים שנצמדים לכוסות). אחר כך- הכין השף מולנו 4 מנות של פינגר פוד...המנה עם הכבדים תנוסה בקרוב (בול לאטקינס!) לסיום הוצג בפנינו סידור שולחן (בתור אדריכלית ומעצבת פנים -קצת התאכזבתי מהצורה הפשטנית שמעצבת הבית הציגה את המערך...) חולקו מתנות לכל המשתתפים .