מפגש בלוגרים - איפה?

מפגש בלוגרים - איפה?

מפגש הבלוגרים נקבע ב24.6.2007. עכשיו רק נשאר להחליט איפה ובאיזו שעה. עד עכשיו הועלו בפורום שתי אפשרויות - עזריאלי או פארק הירקון. מי בעד מה?

Tali1912

New member
בעד האמפי תיאטרון בקסריה

סתם ................ תבלו, תאכלו, תשתו, תעשו כיף חיים <ותבואו ל- מ. רותי סמרטוטי, זה אמירה שלקחתי מאחת החניכות שלי> חה........ אתם צריכים לכתוב מחר על מפגש בלוגרים. במקום איך גיליתי את האינטרנט, איך גילינו את הבלוגיסטים. אתם יכולים לגנוב את מר סלע בתור סלע שבא למפגש.

חהמן

New member
חה!

ואל תשכח את השוקו! אנחנו רוצים שוקו! אל מי צריך לפנות כדי לקבל אישור שתיית שוקו במפגש הזה? יש טפסים שצריך למלא? אנשי חה!

דם דם

New member
לא משנה לי

ניצן נותן לי טרמפ
מה שכן צריך לבקש מבצלאל (הוא האחראי עכשיו נכון או ששוב התחלף?) לתת לזה סיקור בעמוד ראשי או משהו שאנשים ידעו לבוא וגם צריך שתכתוב על זה פוסט עם כול הפרטים. מי יודע אולי הפעם נקבל יותר מתזכיר במבזק של נענע

mary lou

New member
לא רק עכבר...

כולנו צריכים לכתוב על זה. בישראבלוג בכל חור הם תוקעים את כל הפרטים, כל הבלוג מכין כפתור מפגש ובקיצור, הרבה רעש זה מרשם מהיר לכך שכולם ישמעו על זה. אז אני לא אומרת לעצבן ולתקוע אותו בכל חור, אבל בהחלט שכולנו נתגייס למלאכת היחצ"נות לפחות באיזו חצי רשומה. כשחושבים על זה, למה שלא נעשה באמת כפתור מפגש אחד שכל מי שבא ישים בבלוג עד ה24? תמונה עם הפרטים וכאלו שיהיה אפשר לשים בצד/מעל הבלוג. מי מתנדב לעצב?

דם דם

New member
בזמנו עכבר עיצב כפתור

או שזה היה הנץ,אני לא בטוח ואנשים שמו את זה בבלוג אצלהם אבל צריך להחליט סופית על מיקום ושעה ולשאלה המכריעה,נראה אותך במפגש גם?

noyy

New member
../images/Emo28.gifהעכברוש עיצב משהו יפה

שהתאים בדיוק לגודל של הרשימות

../images/Emo9.gif

המחשב שלי די בבעיות כרגע, אז אני לא יכול להפעיל את הפוטושופ... אבל לפני שמכינים כפתור, ושכל אחד כותב על זה פוסט (נעשה תגית משותפת או משהו...) אז צריך להחליט איפה ובאיזה שעה

אשמח להכין 'כפתור' כזה

אם תרצו, אז כשתחליטו על כל הפרטים תשלחו לי מסר עם כל מה שצריך להיות כתוב בו ומידות מדוייקות.

חהמן

New member
חה!

לנו נראה שמתוך התחשבות לכל באי התחבורה הציבורית, עזריאלי זה דווקא מקום יותר טוב. מצד שני אם באמת רוצים להתחשב באנשי התחבורה הציבורית, צריך לעשות את זה ברכבת מרכז. מצד שלישי, לנו לא אכפת, אנחנו לא באים בתחבורה ציבורית. אז אנחנו אומרים, פארק הירקון! בקשר לשעה, שלוש ארבעים ושבע נראית לנו שעה חביבה... (15:47) אנשי חה! נ.ב. הי תראו! עכבר כחול מדבר! וזה מצחיק, כי הוא עכבר בצבע כחול, והוא גם מדבר! חה!

mary lou

New member
פארק הירקון

לגבי עניין התחבורה, גם לשם יש תחבורה ציבורית. חוץ מזה, לא יקרה כלום אם אנשים יקחו עוד אוטובוס. זה עדיף על פני לשבת בעזריאלי עם כל העולם, אשתו ואחותו הפיסחת.

noyy

New member
../images/Emo28.gifשלא תטעו, גם פארק הירקון ישרוץ אנשים

לי אין בעיה לבוא לזה או לזה, לא משנה לי. שעה.. אמ.. אני יכולה רק בשעות אחה"צ והערב. אני מסיימת בגרות ב1 וחצי, אז אגיע לת"א רק ב4 :$

mary lou

New member
ההבדל הוא...

שפארק הירקון זה מקום גדול ולכן תמיד יהיה אפשר למצוא פינה שקטה בעזריאלי זה קצת יותר בעיה...

בעד פארק הירקון

שעה? ממש לא משנה לי... אם אתם קובעים ביום ראשון ה-24 לחודש אני כבר מפנה את היום הזה. וכמו שמרי לו כתבה כבר... תחבורה ציבורית יש גם לפארק הירקון... ועזריאלי סתם הומה אנשים ומקום סגור...

דם דם

New member
עכברוש לגבי השעה

נראה לי הכי נוח שזה יהיה בסביבות הצהריים בכול זאת אנשים עובדים פה ככה שצריך להתחשב בזה גם שאנשים צריכים לצאת מהעבודה ולהגיע. אני חושב שבערך בסביבות 3-4 זה יכול להיות בסדר עוד דבר,כמו שאמרתי בפעמים הקודמות אני לא מכיר את תל אביב ובטח שלא את הפארק להגיע אני אסתדר איכשהו (נכון ניצן
) אבל איפה בדיוק בפארק שלא תגיד להיפגש ליד איזה עץ או כרך דשא

למעלה