מפגש בלוגרים בשבועות?

רק אם אתה מכין

ריבת גבינה צהובה.

גאמי

New member
תקשיב עכברוני

אני מגיעה בתנאי שאתה לא מביא בישולים, נקודם. מוכנה להביא ריבה, מוכנה להביא מלפפונים, אבל תעשה לי טובה, תפסיק לערבב. גם לי יש את הגבולות שלי. אם תעיז להביא את הקונפיטורה שלך, אני אומרת לך עכברוני, אני מ ב י א ה ר ג ל ק ר ו ש ה !!!!!!!!

גאמי

New member
יו עכברוני גם שלי...איזה פריקים אנחנו

היחידים שאף אחד לא ירצה לומר להם "מי שאוכל לבד מת לבד", יאללה מביאה צלחת חצי לך חצי לי, אבל צפה לכך שאחרי ארוחה שכזו, יש סיכוי שיעניקו לנו המון פרטיות

דם דם

New member
את מדברת עם בנאדם פולני

הם המציאו את הרגל קרושה למה נראה לך הוא כזה סדיסט באוכל וממציא מאכלים הזווים ומפחידים (ראי ערך ריבת מלפפונים חמוצים) אגב אין לך מה לדאוג הוא לא מתכוון לבוא כמו שבפעם הקודמת הוא לא בא

דם דם

New member
תכחיש תכחיש

אופייני לפולנים אתה לא באת....נויה מסכנה חיפשה אותך שעות ולא מצאה אותך בוש והיכנם לך,ככה לתת לילדה קטנה מסכנה ובודדה (נויה שתפי פעולה) להתרוצץ בכול תל אביב הרעה הזרה והמוזרה בשביל לחפש אותך...אין לך לב!!!!! (אני יודע שלא אז דלג הלאה) הפעם אני מחרים את הפגישה,אם לא רואים נוכחות שלך למרות שאני מניח שיהיה אפשר לאתר אותך בכול זאת אנשים זוכרים מראה כללים של איך אתה נראה,לפי חלקי גוף וחצאי תמונות שפרסמת אצלך

הבלוג שלי מלא בתמונות של כף היד שלי

אתה בטוח שתוכל לזהות אותי? האמת שאני חושב שתוכל לזהות אותי... אני אהיה היחיד על הגג שיסתובב עם סלע..

mary lou

New member
מר סלע לא עצמאי?

אתה בעצם לוקח אותו ממקום למקום מאכיל אותו מכין לו ריבות דואג לכל צרכיו... עכבר, אתה הפיליפינית של מר סלע!

דם דם

New member
ברור שנזהה

עוברים על כול הבלוג שלך מוציאים ממנו את תמונות חלקי הגוף שלך של ידיים,כפות ידיים,רגל,כמה שיערות אם יש....בקיצור לאט לאט כול החלקי תמונות שלך אפשר להרכיב תמונה שלך רק בלי פנים זה מספיק לאתר אותך. יואווו אם אתה בא עם מר סלע אני בא עם פרציפלוך, עשינו עסק?

דם דם

New member
שמענו עליך

יאללה יאללה ובסוף אתה תתחבא בפינה עם שקית שוקו ורק אני יבוא עם פרציפלוך ומשם יקחו אותי למחלקה פסיכיאטרית אם אתה לא בא אני אגרום לבצלאל לסגור לך את הבלוג

למעלה