מפגש בלוגרים!

חהמן

New member
מפגש בלוגרים!

ביום חמישי הבא, ה 18.10, בקניון עזריאלי, בבורגר-ראנץ' שליד בתי הקולנוע, בין ארבע וחצי אחר הצהריים לשמונה וחצי בערב, יהיו בלוגרים! מתפוז! ספציפית, אנחנו! כל מי שרוצה לבוא מוזמן! אם על הדרך אתם רוצים גם לכתוב על זה בבלוג שלכם, בתקווה שעוד אנשים ישמעו על זה ויבואו, זה יהיה מעולה! אם אתם רוצים ליידע בלוגרים שבא לכם לפגוש במסר, זה גם יהיה מעולה! התגית היא מפגשבלוגרים 2007. מקווים לפגוש אתכם שם! אנשי חה!

wranger

New member
ארר!!../images/Emo118.gif

בבורגראנץ'? נהדר! העיקר לא במקדונלד'ס.
אני בא, ויש סיכוי נאה גם לקופסת עוגיות נאה שתבוא איתי. מי עוד?

suki da yo

New member
יש עוגיות?

אז ברור שאני באה
(כאילו היה למישהו ספק. אני מתכננת את כל החופש שלי סביב המפגש הזה. טוב, לא ממש סביב. אבל הוא בהחלט בלו"ז. קצת עצוב שיש לי לו"ז צפוף לא פחות לחופש מאשר לתקופת בחינות זל"ל )

wranger

New member
למיטב זכרוני, התאריך נקבע בכלל על ידיך, לא?

אז חסר לך אם את לא באה.

suki da yo

New member
אני באה, אני באה.

החברים שלי כבר שונאים את כולכם.... חברים: נוסעים לחו"ל? אני: אבל ב-18 אני חייבת להיות פה למפגש. חברים- מחרבת תוכניות. אז נוסעים לים המלח? אני- כן, אבל רק אחרי המפגש. חברי- מעאפנה. טוב, אז יוצאים להשתכר? אני- טוב, אבל לא ביום רביעי, כדי שאני לא אבוא עם הנג אובר למפגש..

חהמן

New member
מה עם לכתוב על זה רשומה בבלוג שלך?

משהו מושקע? מצחיק? מה דעתך? אנשי חה!

suki da yo

New member
בהחלט התכוונתי לעשות את זה היום או מחר

אבל עכשיו אני צריכה להתכונן לעבודה, אז כנראה שמחר

wranger

New member
מי חרוץ ויכול להכין איזשהו באנר?

הצצתי עכשיו ברשומה של עצמי, שפרסמתי לפני המפגש הקודם, ונזכרתי שמישהו (נץ?) הכין אז באנר כזה שאפשר יהיה לשים בבלוג (בקוביה או ברשומה). למרות שיש לי זמן בשפע, אין לי מושג איך עושים דברים כאלה. מי מרים את הכפפה?

Duo Maxwell

New member
הכנתי משהו.

מה אתם אומרים? אם תרצו לשנות דבר-מה, אני לא זזה לשום מקום...
אגב, יש סיכוי שאגיע, למרות שאנשי חה מפחידים אותי.

חהמן

New member
ומה עם לכתוב על זה רשומה בבלוג שלך?

משהו מצחיק? מושקע? מה דעתך? אנשי חה!

wranger

New member
דעתי חיובית.

אני אעשה את זה בקרוב. היי, בפעם שעברה הפוסט שלי הביא עוד בן אדם שלם למפגש העצום שהיה אז, נקווה שגם הפעם.

אהיה שם.

יחד עם מנוף עריצות ומטבע הדברים, אותן אגרור עם שלשלאות ברזל, מאחר והן מסרבות להגיע.

למעלה