מפגש בלוגרים

Bezalel P

New member
מפגש בלוגרים

יום חמישי, 18.10, שעה 16:00, מרכז עזריאלי. מי מגיע? מי מביא עוגיות? מי מביא טאקי? בואו נעשה את זה מסודר: שרשרו אישורי הגעה לכאן ו/או כיתבו על המפגש בבלוג שלכם ולנקקו לכאן.

wranger

New member
ארר!!../images/Emo118.gif

מגיע: נחמן. עם עוגיות. עדיין לא ברור איזה עוגיות, אבל יהיה משהו לנשנש. לא מגיע:
רשומת מפגש: כאן.

חהמן

New member
חה!

מגיעים: גילברט אסרסה ואולי גם אורביט. עם: טאקי ולפ-טופ. לא מגיע: אגננשה אנשי חה!

Joe the wolf

New member
הייתי מגיע בשמחה..

אבל אני חייב לשאול מרכז עזריאלי נראה לי המקום הכי לא אינטימי שיש, תמיד צעקני, צפוף, מלא חובבי מקדונלדס זבי חוטם וטחינה, חובבי קניונים, תמיד קצת ריח של צ'יפס שרוף באוויר באיזור המסעדות, ועוד בשעה 16.00? ובתקופה של שביתת תלמידים? אמאלה.. זה קצת נשמע לי כמו מפגש של חברי פורום חובבי סיוט? לא? אז אם אני טועה ובעצם אנחנו ניפגש בחדר הישיבות של IDB בקומה ה- 42 אז תגידו אני בא!!! צ'יפס עלי ג'ו

wranger

New member
כל זה נכון מאוד, אבל שכחת פרט אחד קטנטוש:

שבבורגר ראנץ' בדרך כלל ריק. (ואני לא אומר את זה רק כמנהל סניף מקדונלד'ס לשעבר!)

Joe the wolf

New member
יש לי עכשיו סימן אדום גדול על המצח..

מהמכה שנתתי לעצמי..איך שכחתי???!! חשבתי לרגע שאתה הולך להגיד לי: שכחת שהגיל הממוצע של הבלוגרים הוא 17.
גילוי נאות: יש לי בת בגיל הזה!! עוד לא אמרתי את המילה האחרונה. מי יודע? ג'ו

דנטל

New member
מוחה! זה לא נכון

אולי אין שם כמויות הפאקצות והאימו-ים שיש במקדונלדס, אבל הם לעולם לא ריקים ובעיני זה לגמרי לא מקום טוב למפגש, אבל אשמח לאכול שם ביום חמישי.

suki da yo

New member
נראה לי שעשכיו זה קצת מאוחר לשנות

אבל ככה או ככה, להגיד שזה מקום לא מוצלח לא מקדם אותנו לדום מקום. למי יש הצעה למקום אחר? אני בבירור זוכרת שחהמן שאלו אותנו על מקום הגיוני לפני שקבעו בעצמם.

דנטל

New member
ברגע שזה נקבע היה מאוחר מדי לשנות

ולכן חוץ מלהגיד שזה מקום לא מוצלח, לא נותר מה להגיד.

דנטל

New member
באה... ../images/Emo12.gif

נדמה לי שהבוס שלי אמר שהוא בחופש. בחיי, אני צריכה להקשיב יותר למה שמדברים אלי.

דנטל

New member
קבלו ביטול

הוא יהיה בחופש בערך בכל השעות שאני במילא ישנה ואז יגיע למשרד כרגיל.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif מקווה להגיע .

אני חושב שלא אספיק לכתוב על זה משהו מיוחד בבלוג שלי . כתבתי רק אתמול רשומה חדשה , אני חושב . ואני כותב רק בערך פעם בשבוע. אני אביא כנראה תיק
ואת עצמי . בורגר ראנץ' בעזראילי . קבענו . בצלאל ? אתה מתכוון להגיע ? או לא ?

כלכלונת

New member
משהו אומר לי שלאחר התלבטויות אין סוף אני אבוא. אם יהיה נחמד אני אשאר ואם לא, אני ארחם על שתי חברותי שיתלוו אלי ואברח לים או משו. אל תחכו לי ../images/Emo3.gif, אבל יש מצב שאני אגיע

למעלה