מפגש במדבר
D dreaming h New member 3/3/04 #2 שאלה בפורום שמירת טבע זוהתה הבחורה כמדברית עינונית. אנחנו מסכימים עם הזיהוי?
N naja New member 3/3/04 #5 לדעתי זו שנונית צעירה. אני לא יודע איזה אחד מהמינים זה אבל אני לא חושב שזו מידברית. המדברית אמורה להיות דרומית יותר ולא באיזורי חולות. קרוב לוודאי שזו שנונית חולות.
לדעתי זו שנונית צעירה. אני לא יודע איזה אחד מהמינים זה אבל אני לא חושב שזו מידברית. המדברית אמורה להיות דרומית יותר ולא באיזורי חולות. קרוב לוודאי שזו שנונית חולות.
D dreaming h New member 4/3/04 #6 אני לא בטוחה ישנם מספר איזכורים להימצאות של המדברית גם באזורים אלו. אני מביאה שני קישורים בהם ניתן למצוא מידע על כך:
אני לא בטוחה ישנם מספר איזכורים להימצאות של המדברית גם באזורים אלו. אני מביאה שני קישורים בהם ניתן למצוא מידע על כך:
N naja New member 4/3/04 #9 טעות שלי. זה לא אני אשם, זו שימחה, המורה שלי לגאוגרפיה מהחטיבה. בגללה לא למדתי גאוגרפיה שלוש שנים ולכן התבלבלתי בין ניצנה לניצנים. בקיצור-יש מידברית באיזור הזה, וגם סוגי הקרקע מתאימים, אבל לי הלטאה הזו נראית יותר כמו שנונית מאשר מידברית.
טעות שלי. זה לא אני אשם, זו שימחה, המורה שלי לגאוגרפיה מהחטיבה. בגללה לא למדתי גאוגרפיה שלוש שנים ולכן התבלבלתי בין ניצנה לניצנים. בקיצור-יש מידברית באיזור הזה, וגם סוגי הקרקע מתאימים, אבל לי הלטאה הזו נראית יותר כמו שנונית מאשר מידברית.