מפגש בסוכות מישהו רוצה?
D DarkSecretLove New member 15/9/10 #5 ../images/Emo45.gif אני מקווה רק שאני לא אהיה בתאילנד או חור אחר שאבא שלי מתכנן עליו.
O orLeto New member 15/9/10 #6 אני גם ככה הולכת... אני הולכת לתל אביב בחופש הזה...בכל מצב..עם חברה..שהיא גם מעריצה...אז אני יכולה לנצל את זה ולעשות את זהביום של המפגש.....יאי D:
אני גם ככה הולכת... אני הולכת לתל אביב בחופש הזה...בכל מצב..עם חברה..שהיא גם מעריצה...אז אני יכולה לנצל את זה ולעשות את זהביום של המפגש.....יאי D:
P Pooola New member 17/9/10 #9 מממ האמת שבא לי אבל אני כזה חדשה פה.. רק מהתקופה של לפני ההופעה... ואני לא ממש מכירה אתכם מה עושים במפגש הזה? D: סתם, יושבים? מדברים? ואני לא ארגיש זקנה?
מממ האמת שבא לי אבל אני כזה חדשה פה.. רק מהתקופה של לפני ההופעה... ואני לא ממש מכירה אתכם מה עושים במפגש הזה? D: סתם, יושבים? מדברים? ואני לא ארגיש זקנה?
B BuddhaForScarlett New member 18/9/10 #10 אני אדאג שלא תרגישי זקנה ../images/Emo3.gif וכן יושבים מדברים.. אני לא יצירתית בפעילויות.. אבל אולי נעשה משהו..
אני אדאג שלא תרגישי זקנה ../images/Emo3.gif וכן יושבים מדברים.. אני לא יצירתית בפעילויות.. אבל אולי נעשה משהו..