מפגש בפורום - ללימוד המודל

מפגש בפורום - ללימוד המודל

שלום לכם חברים, בעקבות בקשות שלכם להבין יותר לעומק במה מדובר כשאנחנו מזכירים את מודל תקשורת מקרבת של מרשאל רוזנברג - נקיים מפגש כאן בפורום עם ארנינה קשתן שהיא מנחה בכירה בתקשורת מקרבת זה 14 שנה, ומומחית לתקשורת בין-אישית. במפגש ניתן הסבר על עקרונות השימוש במודל, ואפשרות רבה להביא דוגמאות מחיי היום-יום שלכם כדי לראות אפשרויות לעשות שימוש במודל במצבים אלו. בקרוב נקבע מועד למפגש ונודיע לכם עליו לצורך המפגש. אשמח לשמוע את דעתכם על מפגש כזה, ואם יש מצבים שכבר עכשיו אתם מתלבטים לגביהם, אשמח אם תשרשרו לכאן. יום נעים לכולנו,

light06

New member
עקרונות השיטה של תקשורת

מקרבת. - אשמח לדעת מהם. כי לא הצלחתי למצוא בפורום. תודה. מזל.

דובדבן 1

New member
יופי של רעיון

אני מחכה למפגש. כפי שחווינו כאן בפורם בימים האחרונים, ואני עוקבת, מידי יום ... לא תמיד אפשר להתייחס על פי עקרונות השיטה. או לפי ההרגשה שלי, בימים אלו, זה לא עובד על כל תקשורת. אני במבוי סתום, אני זקוקה לרענון ותמיכה כדי להשתמש בכלים של תקשורת לא אלימה. אז מתי?

איך מתקרבים

לאנשים שאנו לא מכירים, כיצד ניפתחים אנשים לאנשים במסגרת של תקשורת לא אלימה על כל רבדיה, זה מעולם לא קרה לי, (אולי כאשר הייתי צעירה יותר), קראתי חלק מכתביה של קשטן ואהבתי, אולם זה לא קורה לי במציאות, כאשר קוראים מבינים את הדברים, אבל כאמור אצלי המציאות לחוד והכתובים לחוד, אשמח לדעת האם הדרך תעזור לי לפתור קונפליקטים ?

ארנינה

New member
אני (קשתן...) שומעת כאן כמה שאלות.

את שואלת על התקרבות לאנשים שלא מכירים, על מפגשים בין אנשים בתוך המודל, על פתרון קונפליקטים. נכון? לשלושת הערוצים האלו אני יכולה לומר שתקשורת מקרבת (לא-אלימה) יכולה מאד מאד לעזור. אשמח לשמוע ממך שאלה קונקרטית על הנושא שמטריד אותך, ואז אתייחס בשמחה. להתראות ארנינה

זה יהיה כנראה בסוף השבוע הנוכחי-

אני אתאם עם הנהלת הפורומים ועם ארנינה - ואפרסם את התאריך בקרוב.

irno01

New member
הנוכחי ? קרוב מדי , לא ? זה פסח ...

אשמח להשתתף. עירית

אם לא יתאים התאריך

תמיד אפשר יהיה להיכנס, להשאיר הודעה/שאלה ולצפות בשרשור בזמן מתאים יותר. יש יתרונות לפורום

irno01

New member
אפשר אחרי החג ? ../images/Emo92.gif הייתי רוצה

מאוד להשתתף.

היי עירית,

קבענו את התאריך ליום ראשון הקרוב, 16.4.2006, כי מאוד מאוד חשוב לי שהפעילות בפורום תימשך ברצף, ונראה לי ממש חיוני לתת הסבר על המודל. אני מאוד מקווה שתוכלי להשתתף, ואם לא - מבטיחה לך שזה לא המפגש האחרון שלנו. ארנינה הפכה מהיום לכחולה בפורום, ואנחנו מנהלות אותו ביחד - כך שהיא כאן כדי להישאר. וגם - אם את ממש רוצה להכיר את המודל, ולא מתאפשר לך ביום ראשון, אני אשמח להזמין אותך לערב מבוא אצלנו (אמיתי, לא וירטואלי) אחרי פסח (25.4 בערב). האם בסדר לך עם זה?

רעיון מבורך../images/Emo45.gif

יעל, אני חושבת שהסבר זה יעשיר וישבח את התקשורת של כולנו כאן. אני בעד.

מפגש להיכרות עם מודל תקשורת מקרבת

שלום לכם חברים, אנחנו רוצות להזמין אתכם למפגש בפורום - ביום ראשון הקרוב, 16.4.2006, בין השעות 18:00-21:00 - להיכרות עם מודל תקשורת מקרבת. המפגש יתקיים עם ארנינה קשתן, מומחית לתקשורת בין-אישית ומבכירות המנחים בארץ לתקשורת מקרבת זה 14 שנה. מודל תקשורת מקרבת פותח ע"י מרשאל רוזנברג עפ"י עקרונות האי-אלימות של מהטמה גאנדי ומרטין לותר קינג. הוא נותן אפשרות חדשה ומרעננת לניהול יחסים והשימוש בו מאוד עוזר להתנהלות בקשר עם עצמנו ועם אחרים. בין היתר הוא יכול לעזור ל-
העמקת החיבור והאמון במערכות יחסים;
מציאת פתרונות יצירתיים ואפקטיביים במצבי אי-הסכמה;
מניעת מריבות וקונפליקטים בבית ובעבודה;
הנעת אנשים בכל הגילים ללא שימוש בפחד, אשמה או בושה;
יצירת שינוי חברתי אמיתי.
ועוד... במפגש נדבר את עקרונות המודל והמרכיבים שלו, ותוכלו להביא מצבי תקשורת מתוך חיי היום-יום שלכם שישמשו לצורך למידה במודל. אתם מוזמנים להשאיר כבר מעכשיו הודעות ושאלות למפגש. נשמח לראות אתכם, חג שמייח

BellA עלמה

New member
אשמח להגיע

מקווה שתהיה תחבורה ציבורית אשמח ליותר פרטים אשמח לקחת חלק יותר אינטנסיבי

המפגש בפורום - ממש כאן

אין צורך לצאת החוצה מהמחשב, פשוט להיכנס לפורום ולנהל איתנו שיחה. נכון כיף?

למעלה