מפגש בשתי שקל

דם דם

New member
מפגש בשתי שקל

יותר נכון פילוסופה בשתי שקל אני עשיתי משהו רע למישהו (שאלה רטורית,לא צריך לענות באמת) מאז שהעולם יודע על המפגש שהולך להיות לנו, צצים להם כול מיני רשומות על בעד ונגד המפגש יתרונות וחסרונות, למה כן ולמה לא...מה נכנס באנשים על הכול הם חייבים להעביר ביקורת. אז סתם משהו קטן לדיון גדול, נראה לכם שהמפגש מפספס את מטרתו אולי בעצם המפגש ייצור בעיות אחר כך, החשיפה של בלוגיסטים יכולה ליצור בעיות או אולי יתרונות כולשהם. נראה לכם בסדר לקיים מפגש, או אולי שזה חציית קו אדום...ארררר בקיצור יש לי פרפרים בבטן לגבי המפגש, עכשיו אני כבר לא כול כך משכונע אם ללכת
זרקו מה שיש לכם על זה בראש

chen snape

New member
עוד לא היית אף פעם, את לא יודעת איך

זה. תנסי פעם אחת, מקסימום אל תלכי יותר. ואת כן תרצי להמשיך ללכת למפגשים, כי זה כיף

ע ל ו מ ה

New member
אני אשמור על פרטיותי

ואמשיך לא להיחשף, כמו שלא באתי למפגש המקלדת, למרות שהסיפור שלי התפרסם... אין לי אפילו סיבה אמיתית לא להיחשף, ובכל זאת אשמור בקנאות על הגבול. חושבת שבעיקר כדי לא להיתקל באותם אלה עליהם שאלת - אלה עם הביקורת, אלה שמשום מה רוצים לעשות רע לאחרים. מוכרחה להודות שכשראיתי את הכפתור שלא מסתפק בלפרסם את מפגש הבלוגרים של תפוז אלא טורח לעקוץ את ישראבלוג, זה עשה לי הרגשה רעה... אי אפשר אפילו להגיד "הם התחילו"...

b love

New member
שאלה טובה..

את האמת קצת הצטערתי שפתחתי את הבלוג בשם משתמש שלי, כי לא בא לי שכולם יכנסו, לא שזה סודי אבל כתוב הם הרבה, מרוב טיפשותי פחתי את זה בשם במשתמש הרגיל שלי, ולמרות שלא כתוב את האימייל\מסנגר שלי, אפשר לזהות, כי השם משתמש שלי בנוי על האימייל הרגיל שלי (עוד מעשה לא חכם) אז ללכת למפגד אחרי הכל? אני עדיין לא יודעת, זה גם תלוי מי יבוא

תבואי!!

מזה משנה מי בא ומי לא בא?! את תכירי אנשים, בטוח תזהי אנשים שאת קוראת בבלוג שלהם, ואם לא תבואי.. את סתם תצטערי וזה יהיה חבל!! תבואי

תשובה בשקל

כמוך וכמו רבים גם אני שמתי לב לגל "הענק" שהציף את הבלוגיה בדיונים על המפגש המיוחל. קראתי דברים טובים (אנשים התרגשו ושמחו לאור מפגש הבלוגיה) וקראתי גם דברים פחות טובים. יש לי הרבה מה להגיד, אז בקצרה: אחת הטענות החזקות שעדיין אני מזועזע מהן, הן שהבלוגים הם בעצם דבר אנונימי מטבעם, שכן חשיפה שלהם תהרוס את הבלוגיה ואולי תשמיד את כדור הארץ (אני צוחק. לא לקחת את זה ברצינות..). אז חבר'ה, יש לי כמה דברים לספר לכם. כל הקטע של האנונימיות והעניין שלא מכירים אותך ולא יודעים מי אתה, זה יתרון|סדגש עצום שיש לבלוגים, אבל נא לא לשכוח: בלוג הוא יומן רשת ואף אחד לא אמר שכחלק בלתי מהבלוג הוא עניין האנונימיות. אנונומיות היא יתרון עצום, אך לא חלק בלתי נפרד. שימו לב לזה. בעבר ראיתי את xslf (לאן נעלמת?) מדברת על זה ואם אני לא טועה נפתח כאן שרשור בנושא. יש כאלו שמציגים תמונה שלהם בבלוג - אז? זה כבר לא בלוג? כן, הם נחשפים בא-י-נ-ט-ר-נ-ט. הם אומרים מה שמם, איפה הם עובדים ומי יודע מה עוד. זה לא רע - אם ככה הם רוצים. מה תעשו? תעצרו אותם? אני חושב שמפגש הבלוגרים שיצרנו כאן (וכאשר אתה ועכבר כחול עומדים בראשו) הוא התקדמות טובה לבלוגיה של תפוז. מפגשים כאלו לא מסתובבים כאן חופשי בניגוד למערכות בלוגים אחרות, ויש כאלו שממש יכולים להנות מזה. לכל דבר יש חסרונות ויתרונות - שכל אחד יעשה את החישובים שלו ויחליט בעצמו. חציית הגבול האדום? אוו אוו, סליחה, כן? אבל של מי הגבול הזה בדיוק? בעולם הזה כל אחד יקבע את הגבולות האדומים שלו לעצמו, ולא לאחרים. אז בבקשה, בלי המצאות. יש כאלו שבוחרים לא להחשף וזה מקובל בהחלט. אבל חבר'ה, זה שאתם רואים את עצמכם אנונימים לא אומר שגם אחרים חייבים להיות כמוכם. לסיכום, מי שרואה לנכון להגיע ולהחשף קצת, מוזמן לבוא. זה לא דבר רע, ויש המון שחושפים את עצמם. זה לא חטא ואתם לא עוברים על החוק, גם לא על חוק בלתי כתוב שאין לבלוגים. אגב, יש בזה גם יתרונות. מי שרואה לנכון לא להגיע מסיבות כאלו ואחרות - שלא יגיע. לא חייבים וזה לא אירוע חובה לכל אחד. ואם הגעתם עד לכאן.. תהיו בריאים. דם דם, אתה לא מחוייב להגיע אם אתה לא רוצה בכך. אבל אם אתה בוחר בזה, אז שזה לא יהיה כי אחרים אמרו שזה לא בסדר לעשות מפגש. אתה יודע שזו טעות איומה. גילוי נאות: כותב ההודעה היה עד כה אנונימי לא פחות מאחרים כאן.

אוי, זה יצא איום. קבלו תיקון

כמוך וכמו רבים גם אני שמתי לב לגל "הענק" שהציף את הבלוגיה בדיונים על המפגש המיוחל. קראתי דברים טובים (אנשים התרגשו ושמחו לאור מפגש הבלוגיה) וקראתי גם דברים פחות טובים. יש לי הרבה מה להגיד, אז בקצרה: אחת הטענות החזקות שעדיין אני מזועזע מהן, הן שהבלוגים הם בעצם דבר אנונימי מטבעם, שכן חשיפה שלהם תהרוס את הבלוגיה ואולי תשמיד את כדור הארץ (אני צוחק. לא לקחת את זה ברצינות..). אז חבר'ה, יש לי כמה דברים לספר לכם. כל הקטע של האנונימיות והעניין שלא מכירים אותך ולא יודעים מי אתה, זה יתרון עצום שיש לבלוגים, אבל נא לא לשכוח: בלוג הוא יומן רשת ואף אחד לא אמר שכחלק בלתי מהבלוג הוא עניין האנונימיות. אנונומיות היא יתרון עצום, אך לא חלק בלתי נפרד. שימו לב לזה. בעבר ראיתי את xslf (לאן נעלמת?) מדברת על זה ואם אני לא טועה נפתח כאן שרשור בנושא. יש כאלו שמציגים תמונה שלהם בבלוג - אז? זה כבר לא בלוג? כן, הם נחשפים בא-י-נ-ט-ר-נ-ט. הם אומרים מה שמם, איפה הם עובדים ומי יודע מה עוד. זה לא רע - אם ככה הם רוצים. מה תעשו? תעצרו אותם? אני חושב שמפגש הבלוגרים שיצרנו כאן (וכאשר אתה ועכבר כחול עומדים בראשו) הוא התקדמות טובה לבלוגיה של תפוז. מפגשים כאלו לא מסתובבים כאן חופשי בניגוד למערכות בלוגים אחרות, ויש כאלו שממש יכולים להנות מזה. לכל דבר יש חסרונות ויתרונות - שכל אחד יעשה את החישובים שלו ויחליט בעצמו. חציית הגבול האדום? אוו אוו, סליחה, כן? אבל של מי הגבול הזה בדיוק? בעולם הזה כל אחד יקבע את הגבולות האדומים שלו לעצמו, ולא לאחרים. אז בבקשה, בלי המצאות. יש כאלו שבוחרים לא להחשף וזה מקובל בהחלט. אבל חבר'ה, זה שאתם רואים את עצמכם אנונימים לא אומר שגם אחרים חייבים להיות כמוכם. לסיכום, מי שרואה לנכון להגיע ולהחשף קצת, מוזמן לבוא. זה לא דבר רע, ויש המון שחושפים את עצמם. זה לא חטא ואתם לא עוברים על החוק, גם לא על חוק בלתי כתוב שאין לבלוגים. אגב, יש בזה גם יתרונות. מי שרואה לנכון לא להגיע מסיבות כאלו ואחרות - שלא יגיע. לא חייבים וזה לא אירוע חובה לכל אחד. ואם הגעתם עד לכאן.. תהיו בריאים. דם דם, אתה לא מחוייב להגיע אם אתה לא רוצה בכך. אבל אם אתה בוחר בזה, אז שזה לא יהיה כי אחרים אמרו שזה לא בסדר לעשות מפגש. אתה יודע שזו טעות איומה. גילוי נאות: כותב ההודעה היה עד כה אנונימי לא פחות מאחרים כאן.

דם דם

New member
ואוו ../images/Emo178.gif

נכון שאומנם יש לי פרפרים בבטן, אבל אני לא חושב שאחרי כול הארגון והעשיה הזאת ,וההטרדות הדביליות מצד גולשים,אני אוותר ולא אבוא. מובן שאני יהיה שם. רק שיש מן חשש כולשהו. אבל לשמחתי חלק מהאנשים שיהיו שם אני מכיר ככה ש...זאת חצי נחמה ושאלה אליך, אתה תגיע למפגש? כי נויה רוצה לראות אותך...אני סתם מוסיף כרגע פרשנות אישית מעשית מצידי
ואתה בטוח שאתה בן 15? אתה מתנסח יפה

אני שמח לשמוע שאכן אתה מתכוון להגיע

נכון לעכשיו אני מתכוון להגיע. ראיתי המון תגובות על המפגש ובין היתר המון התלהבו ובאופן ברור הם מתכוונים להגיע. אני חושב שבהחלט נצליח ליצור מפגש מלא בלוגרים. ותודה, אני בן 15.. קרוב יותר ל-16.

פגעסוס

Well-known member
אני מתכוון להגיע

להתחלה לפחות... גם כאשר פורום מתכנן מפגש ראשון צצים להם כל מיני טיעוני בעד ונגד. התוצאה הסופית היא - מי שרוצה לבוא, בא. מי שנגד מפגש לא מגיע. כמו כן, אם המפגש יוצא מוצלח, בד"כ למפגש שבא אחריו יגיעו יותר אנשים ועם הרבה פחות טיעונים נגד.

דם דם

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

אני זוכר למפגש הראשון שאני הגעתי אליו היינו שבע אנשים אחר כך למפגשים האחרים הגיעו כבר 22 ו30 ומשהו אנשים בהחלט יש חשש ראשוני במפגשים שהם פעם ראשונה...בשביל זה יש את ה"חלוצים" שמכינים את הקרקע למפגשים הבאים

כל אחד והשקל שלי

ואני אומר שקל ממשקל שיקולים מבלבל משהו... בכל מקרה לפי דעתי כל אחד יכול לבחור אפשר לא להגיע, אפשר לבחור להגיע ולא להחשף וכמובן שאפשר לבוא עם חולצה עם השם של הבלוג שלך. כל אחד והקו האדום שלו. ושלא תעיזו לבטל.. עד שסידרתי בנסיעה אחת 2 מפגשים (זה ומפגש פורום מעבר למטריקס) וחופש מהעבודה אסור לכם למי שלא הבין, אני בא!

תראה,

אני מסכים עם פגעסוס ועם הנץ (יובל????). אני לא בטוח שאני אחשף. אולי אני אחשוף אותי באופן פרטי לאנשים מסויימים מאוד, אבל אני לא בטוח שאני אבוא ואצעק לכולם: "תראו אותי!!! תראו אותי!!! אני שותה שוקו בשקית!!! אתם יודעים מה זה אומר???!?? נכון!!! אני עכבר!!! כן!!!".

Seidman

New member
כולה מפגש

נכון שרוב האנשים לא מכירים פיזית אחד את השני, אבל זה עדיין רק מפגש היכרות. איך אתם חושבים התחילו המפגשים בפורומים? נכון שהמפגש הזה קצת יותר ייחודי בגלל הנושא הכללי שהוא בלוגים, אבל עדיין זה רק מפגש. אנשים פוגשים אנשים (פעם אחרונה שבדקתי). גם בפורומים אפשר לשמור על אנונימיות, ואפשר לכבד את זה. כפי שהדברים נראים היום, בשבוע הבא יכול מאוד להיות שאני חוזר לשירות הצבאי המלא, אבל כמו שאמרתי אז - אם אוכל, אגיע.

מה רע בלעשות מפגש?!!

אם יש מפגשים לישרא, למה שלנו לא יהיה!?! חוץ מיזה, זה מאוד נחמד לעשות מפגש,מכירים אנשים חדשים,את האנשים שאנחנו קוראים בבלוג שלהם,וכו'. וזה כיף כזה:):) .. בכול מקרה, אני בטוח באה, עם נוי :]]

פוEט

New member
אני מציע לעשות את זה יותר אישי

אתה יודע.. קבוצות של חברים שמכירים עדיף לדעתי

דם דם

New member
אני מניח שכול אחד

יהיה עם האלה שהוא "מכיר" דרך הקוראים שלו או כאלה שהוא קורא אצלהם

ny22

New member
מנהל
אני מסכים פה אם הרבה

מי שלא רוצה, לא חייב לבוא. אבל דווקא אותי יהיה מעניין להכיר את האנשים שעומדים אחרי הבלוגים, מי שרוצה להשאר אנונימי - שלא יבוא. או, שיגיע ויהיה בשקט (ואם ישאלו אותו איזה בלוג יש לו הוא יכול לומר שהוא לא מספר). לי כמעט לא יצא לקרוא רשומות על המפגש הזה, אבל אני חייב לציין שאני רואה בו משהו חיובי - מעין מפגשפורום כזה, אפילו שזה לא פורום. כי בכל אופן מדובר במפגש שבא ממקום וירטואלי.

למעלה