מפגש בתל-אביב

מפגש בתל-אביב

אני מתכבד לארח מפגש א/נשים המשתתפות/ים בפורום הזה. המועד נקבע ליום השישי, 24.06.2016, החל משעה שלוש אחה"צ. המקום הוא המלון Dizengoff Avenue, הנמצא ברח' דיזנגוף 133 בתל-אביב. מטרת המפגש - הכרות אישית תוך שיחה על עניינים הסובבים אותנו, לאו דווקא בנושא הברית. נא לאותת אם בכוונתכן/ם לבוא. למי שלא נוח הזמן או המקום, נא להציע חלופות.

אף אחד לא בא

אולי מישהו אחר יצליח לעניין אנשים לבוא למפגש הבא. אבל מה כן - התקיימה אסיפה של עמותת בן שלם. גם כן בהרכב מאד מצומצם. כבר מזמן אני מחפש אפשרות לפגוש אנשים חיים (לא ווירטואליים) המזדהים עם הרעיון. די קשה למצוא.

trilliane

Well-known member
מנהל
מישהו כתב שהוא בא? לא ראיתי שהיו תגובות...

לא הגבתי כי בכל מקרה לא יכולתי להגיע; מקום כמו דיזנגוף הוא בעייתי ליום שישי אחר הצהריים למי שמגיע בתחבורה ציבורית (ולדיזנגוף אני לא מגיעה ברכב, שלא לדבר על כך שהפעם גם הייתי צריכה לחזור הביתה ואני לא גרה בגוש דן).
&nbsp
ממליצה לנסות לארגן מפגש בהתרעה ארוכה יותר, אולי לפתוח סקר/משאל ולראות אם בכלל יש עניין ומה מתאים לאנשים.
&nbsp
לא חסרים אנשים בחיי שמזדהים עם הרעיון, יש לי לא מעט חברים אתאיסטים, אני מכירה אישית הורים שלא מלו וגם כאלה שלא מתכוונים למול. מודה בכנות: לא מעניין אותי לפגוש אנשים זרים וסתם לדבר (לי זה לא חסר), אבל כן הייתי שמחה למפגש פורום אמיתי כדי להכיר את הפנים שמאחורי הכינויים (את חלקם כבר הכרתי במפגש שהיה). לצערי זה לא ממש קורה, אולי כי אנשים עסוקים וחלקם חיים בחו"ל. אבל אם יקרה, אשמח להגיע.

למעלה