מפגש ב KiTARO לכל המתעניינים בתחום.

SickBar

New member
מפגש ב KiTARO לכל המתעניינים בתחום.

בוקר טוב. אני מתכבד ומאושר להזמין את כולכם למפגש שנועד לכל מי שתחום המאגיה, והפאגאניזם על כל זרמיהם מעניינים אותו. זהו מפגש שנועד בכדי להכיר אנשים חדשים, לראות את פניהם של אלו שעד כה הכרנו רק בשם ובכדי להכיר את החנות שהולכת והופכת למרכז עבור כל מי שמתעניין בתחום. המפגש יתקיים ביום שישי ה 11/07/2003 ב KiTARO שבקניון חיפה. בשעה 13:30 ההגעה לחנות למי שבא בתחבורה ציבורית: קווים 910, 921 לבאים מכיוון תל אביב. קווים 99 ו 11 לבאים מחיפה. חזרה לכיוון תל אביב התחבורה פועלת עד 17:00, חזרה אל תוך חיפה מסתיימת התחבורה בשעה 15:30. לפרטים נוספים צרו קשר ב טלפון 04-8503232 או באימייל [email protected] מצפים לראותכם, ניר וזיו קיטרו. נ.ב – לכל מי שנרשם למועדון הקטלוג המלא (כולל ספרים שהגיעו וכאלו שבדרך) ישלח לביתכם בימים הקרובים, מי שעדיין לא נרשם, אתם מוזמנים לשלוח מייל עם הפרטים הבאים: שם, שם משפחה, תאריך לידה, כתובת מדויקת למשלוח דואר, אימייל וטלפון. חברות במועדון מזכה ב 10% הנחה על ספרים בתחום ומוצרים שונים בחנות.

suki da yo

New member
מאוד מאוד מאוד הייתי רוצה לבוא

ואם הייתי מארגן מפגש נוסף קצת מאוחר יותר הייתי מגיעה, בטוח. אבל בדיוק בתאריך הזה אני וכל חברי שתיכף מתגייסים הולכים לכינרת, לטיול יומולדת שלי ושל מישהו שנולדת יום אחרי, לטיול אחרון לפני גיוס של כולם יחד...

למעלה