מפגש גאגלינג חדש בהרצלייה

jugler

New member
מפגש גאגלינג חדש בהרצלייה

מפגשי ג'אגלינג במועדון הכוכב השמיני הרצלייה בימי ב' בין השעות 18:00-22:00 עד יולי פתוח לכול להטוטן {{{ ידוע על מפגש ביום ב בשפירה תא }}}} {{{{ זה בהרצלייה לבני העיר ואורחים מכול הארץ מוזמנים }}} ומי שרוצה להיות להטוטן בין השעות 1800-1900 תינתן הדרכה ולימוד למתחילם ++ ע"י רכזי המפגש חלל אימון ותרגול חופשי באומנות הג'אגלינג פתוח לתלמידי חטיבות הביניים, התיכונים,סטודנטים עד גיל 77 ללא תשלום השנה השתתפות במפגש מחיבת חתימה על טופס הצטרפות ושמירה על כללי המפגש והמקום. ריכוז מפגש ע"י עולם של ג'אגלינג WWW.OSJ.CO.IL מתאם מועדון הכוכב השמיני כתובת: יוסף נבו 18 (מתחם הספורטק ) הרצלייה

danielthewhite

New member
לא חבל לפתוח

עוד מפגש ביום שני בערב? הרי יש את המפגש התל אביבי המפורסם, שמגיעים אליו הרבה להטוטנים באותם שעות. קשה לי להאמין שאנשים ירצו לבוא להרצליה (שזה די קרוב לתל אביב) כשיש את המפגש התל אביבי...

לא .לא חבל.כמה שיותר יותר טוב.ומה עם אלא

שגרים בהרצליה והם ללא רכב? כן ירבו מועודונים בכל עיר וכפר בארץ

danielthewhite

New member
טוב, האמת שאתה צודק

בגדול... בוודאי שכן ירבו, אבל למה באותו ערב באותה שעה? לדעתי רוב הג'אגלרים ברמה יותר גבוהה יעדיפו ללכת למפגש בתל אביב, וחבל שזה יגרום להרצליה לא להצליח

למה?אני הולך למפגש בהרצליה.אבל אני לא ממש ברמ

ה.אני אתאמן כמה שנים ואז אבוא למפגש התלאביבי שהוא כידוע ברמה. וברצינות אין קשר בין הדברים כל מועדון ישרת את האנשים מהאזור שלו ולפעמים המועדון בתל אביב סגור אז יהיה נחמד לאופציה נוספת וקרובה ולהפך. בנוסף מה זה חשוב רמת הלהטוטנים במפגש ?המטרה להתאמן להתקדם ולהחליף מידע. מספיק שיהיה אחד שיודע דבר שאתה לא ולמדת דבר חדש... למדתי תרגילים מילדים בני 8 ששיחקו רק עם 3 כדורים . כמי שאמור לקדם את התחום אתה אמור לשמוח ולקדם כל מועדון שנפתח לגבי העברת ימים וכו לא שאני קשור למועדון הנל אבל שאלתי את גידי הימים נקבעו לפי חלון באולם ולא לפי רצון או משהו. גידי לקח זאת על עצמו ואפילו התחייב למקום לתמורה שהוא בעצמו יבצע ועל חשבונו. כבוד . דווקא בשל העובדה שהמועדון חדש הייתי מצפה מהרציניים והחובבים להגיע ליתמוך . אין שום תחרות בין המועודונים.ואפילו הם יכולים לקדם אחד את השני. באירופה הייתי במקומות שיש מספר מועודונים בעיר אחת.ולכולם שלום. ונחמד לקפוץ בין אחד לשני לשנות אווירה ותנאי אימון. יש מקומות שיש ציוד כזה או אחר ויש מקומות שרק משטח לאימון. קל ביותר להרוס משהו במילה שמשהו אחר השקיע הרבה זמן וכסף על מנת לקדם תתחום .ולאפשר לאנשים ללא מקום אימון להתאמן בכיף. חלאס תמכו קצת. התלאביבים ישארו בתל אביב וההרצלינים יתאמנו בהרצליה.אחלה לא? אה ואם אפשר שהאימון בתלאביב יהיה ליד הבית שלי ובשעות שנוח לי יהיה נפלא.חח

danielthewhite

New member
חס וחלילה לא לתמוך!

אני חושב שהתבטאתי קצת לא נכון. אני חושב שזה מצויין שנפתח עוד מועדון באזור המרכז, ושיש מי שלוקח על עצמו להגדיל ולפתח את התחום. מה שניסיתי להגיד, זה שאם אפשר, עדיף להעביר את זה יום, כדי שאנשים שרוצים יוכלו לבוא לשניהם. אם לא, ברור שלא צריך לסגור בגלל זה את המועדון בהרצליה, ושעדיף שהוא יהיה מאשר לא. מצטער אם זה הובן אחרת דניאל

Aiyegbeni

New member
אפרופו המפגש התל אביבי

השבוע הוא לא יתקיים! עו סיבה טובה להגיע למפגש ההרצלייני!

נו רק התחיל וכבר מציל תתלאביבים חיחי

מגניב . מקווה לראות שם הרבה חברה לפחות בפתיחה יש מצב לראות שם צפוניים?אולי כאלה מפרדס חנה או משהו ייכול להיות כבוד גדול למועדון להבהרה נוספת אין לי שום חלק במועדון ובא סתם כחבר ואורח לא תרמתי כלל להקמתו סתם תומך העבודה וההקמה שייכת לגידי לויטוב

PUZMAK J

New member
ממתי פרדס חנה זה צפון?

ואם כבר, צפוניים שמחליטים להדרים מעט, מוזמנים בחום למפגש החיפאי, שעל אף שהוא לא עושה רעש רב לאחרונה, הוא עדיין חי וקיים, וחוגג יומולדת 4 מחר. וגם הוא ביום שני, מ18:00, במרכז חורב. אני לא יודע למה כולכם נטפלתם ליום הזה... אנחנו היינו ראשונים! המפגש החיפאי - ההצלחה השקטה!

JonyJ

New member
אה!!!!!!@#$@

יש מצב תעשו את זה בשישי מתישהו בבוקר/צהריים? אני יוצא רק בימיי שישי מהצבא וצמא לג'אגלינג איכותי :( ממש ממש חסר לי. מי אחראי על זה אגב? מי חשב על הרעיון? יש עוד ג'אגלרים בהרצליה בכלל חוץ ממני? :O צרו איתי קשר... אולי נתארגן זריז למפגשון מחר בספורטק?

למעלה