מפגש/גיבוש פורום

faridi

New member
מפגש/גיבוש פורום

למבקרי הפורום, ערב טוב! חשבתי על ערב נחמד וחגיגי בו נפגש צעירי הפורום עם שאר צעירי יוגוסלביה ונגבש קבוצת דור המשך. ובכן, חשוב לי לדעת מאיפה רב החברים. כך אדע איפה יהיה מוצדק לארגן ערב כזה. בכל מקרה, מדובר על מסעדה/בית קפה בו נשב, נסעד ואף נהנה ממוסיקה השייכת ליוגוסלביה וליהודיה. היכן הייתם מעדיפים שזה יהיה? באזור גוש דן? באזור הדרום? באיזור הצפון? ציינו גם באיזה ישוב בדיוק. אם ישנם סטודנטים, שיציינו מתי יהיה להם נוח מבלי שיפריע ללימודים שלכם. תנו לי גם תקופה מועדפת: בחג פורים עצמו (נשארו כחודשיים) ואף באיזה יום של פורים. או שבועיים לפני כן כדי לקיים את "משנכנס אדר מרבין בשמחה". חשבו על זה ותנו לי תשובות ונתחיל להזיז עניינים. אשמח גם לשמוע רעיונות, כמו יפו העתיקה וכד'.

Ohle74

New member
נחמד

סטודנט, אזור המרכז או אזור חיפה, מרץ אחרי הבחינות

בנוסף להודעה כאן נא הצבע/י בסקר

יופי של יוזמה, אם את/ה חושב/ת להשתתף במפגש הפורום הראשון, אנא מלא/י גם את סקר הפורום כדי שנוכל להתחשב גם בך, תודה! אני גר באזור הדרום, חודש מרץ (בהתחשבות בסטודנטים שביננו) מתאים גם לי. רובי סרבי

snowy11

New member
איזה יופי מפגש

אני גרה בדרום והכי מתאים לי במרץ

roniway1

New member
באיזור הדרום עדיף לי

בסביבות מרץ נשמע לא רע , אני מאיזור הדרום , וסטודנט

voivodina

New member
כל הכבוד

אני יכולה במרץ גם לפני מתאים לי בת"א או בדרום כי יש לי משפחה בדרום את רובי סרבי

Sid76

New member
מעולה!

מרץ בהחלט נשמע בסדר אני מרחובות, אז לא משנה אם זה יהיה מרכז או דרום העיקר שיהיה

faridi

New member
נראה לי שמצאתי תאריך

ב"ה בלי נדר בלילה השני של פורים ב-4 למרץ עכשיו נשאר המיקום. נכון לעכשיו בעת כתיבת המסר, יש איזון. שבת שלום

Gn18

New member
אממממ...

חשבתי על זה פעם הייתה ביפו מסעדה, שהבעלים שלה היו יוגוסלבים היה שם אוכל יוגוסלבי כשר ולא כשר אבל נראה לי שהמקום נסגר. אני חושב עם מישהו מכיר מקום יוגוסלבי או שהבעלים של המקום יוגוסלבים אז זה המקום הכי טוב למפגש... כמו שורשים כאלה

Gn18

New member
חוץ מיזה....

מישהו יודע מתי יש את המפגש של כל עולי יוגוסלביה ביער בן שמן? אפשר שם להפגש

faridi

New member
רעיון טוב במפגש שביער בן שמן

אם כי הייתי מעדיף לעשות משהו ייחודי לפורום, בפרט לצעירים.

טליה ג

New member
לי אישית הכי מתאים באיזור הצפון

אבל סביר להניח שאין פה הרבה צפוניים. אני יכולה להגיע גם לאיזור המרכז, אבל רצוי מאוד שהמפגש יהיה בסופשבוע ולא ביום עבודה, כי עד שאני מסיימת לעבוד ומתארגנת זה כבר ערב. בפורים לצערי אני עובדת כרגיל, כמו גם בחנוכה ובשאר החגים שלא נחשבים לקדושים.

faridi

New member
לא שהם לא נחשבים לקדושים

פשוט אינם מהתורה ולכן הם מותרים במלאכה. בכל מקרה, אפשר לעשות זאת מאוחר אחרי שעות עבודה. בפורים זה זמן ממש מתאים. לערב שמחה בשמחה. אגב, ענית לסקר?

טליה ג

New member
הצבעתי והשפעתי../images/Emo13.gif

אני מאוד מקווה שיסתדר לי להגיע גם ביום חול אחרי עבודה. ברור שהמפגש ייערך בשעת ערב מאוחרת, אבל זה עדיין מעייף כשצריך לעבוד כל היום לפני כן.

Gn18

New member
אפשר בפורים

גם אני עובד בפורים אבל אפשר באחד הסופ"שים כאשר לא יהיה קר ולא ירד גשם לעשות על האש בנוסח יוגוסלבי!! וטליה לביא לנו לשמוע שירים סרביים ופופ סרבי

faridi

New member
עדין יש שיוויוון בין מרכז לדרום../images/Emo13.gif

אם האיזון הזה יימשך, אצטרך למצוא משהו בין ת"א לבאר שבע, משהו כמו ראשון לציון, ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה