מפגש גן-ללא-גן ושלום וברכה לפורום

מפגש גן-ללא-גן ושלום וברכה לפורום

שמחה להכיר את הפורום התפוזי
רציתי לספר על מפגש מיוחד לילדים בחינוך הביתי (בעיקר, יש גם כמה אחרים המתקבלים בברכה) המתקיים מדי שבוע בתוך מבנה גל גן במרכז תל אביב. המפגש מתקיים אחרי שעות הפעילות של הגן הרגיל ואנו מקבלים את המבנה לרשותינו לכמה שעות (בדרך כלל בין 16:30 ול-20:00 פלוס מינוס). התשלום הוא לפי ילד והוא נועד לכסות את עלות שכירת הגן: 20 שקלים. הגן לרשותינו כולל הציוד שלו, החצר ומתקניה והאוירה, שיש בה גם משהו נעים, של גן. בלי כל השגעונות של מערכת החינוך
("לא לא לא !!!! חנוכיה עושים רק עם 9 קנים
). אפשר לקרוא על זה עוד באתר "באופו טבעי" בדף גן_ללא_גן או לשאול אותי כאן או במסר. אני מנהלת את העניין בהתנדבות ובדומה לעמותה (ללא מטרת רווח) ושמחה להזמין את מי שמתעניין להצטרף אלינו. המפגש לגילאים שונים ובאים אליו כרגע ילדים בין גיל שנה ו-9 שנים, אין הגבלת גיל כמובן ואפילו נצפו כמה הורים עושים פאזלים בעצמם
ילדים מתחת לגיל 8 חודשים לא משלמים (בדרך כלל הם אחים קטנים של מישהו , לא נראה לי כל כך מתאים לתינוקות באופן ישיר). המפגש הקרוב : יון ג 5 באוקטובר בשעה 16:30, בדרך כלל המפגשים בימי רביעי (השבוע - חג). הנה האי מייל שלי להתראות ותודה. חיוך ביתי.

Ella Bella

New member
קודמקול-../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

שנית, לנוחות המתענינים אני מצרפת קישור לדף שלך ב"באופן". בהצלחה !!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif נחמד לראותך גם כאן

אני מקווה שזהו ביקור של התחלה ולא פורח בורח. נשמח לשמוע על התנהלות המקום, ועל היחסים המתפתחים בקבוצה כזאת רב-גילית נשמח גם לראותך משתתפת בסיפורים ובדיונים. למי שתוהים, מסגרת כזאת היא מסגרת חלופית גם אם היא פעם בשבוע. למה? הילדים לא בבית, זה לא חוג, ובכל זאת יש מסגרת כלשהי. חיוך, האם אני מבינה נכון שגם ילדי המערכת יכולים להצטרף לחוויה?

תודה על העידוד.

לא קיבלתי ממך מסר - אולי שלחת אימייל ואני תיכך הולכת לענות לכל הפונים. השבוע ומהשבוע הגן-ללא-גן מתקיים בימי רביעי בשעה 16:30

תודה רבה לך נאוה על קבלת הפנים

אני לא כל כך הרבה באינטרנט וגם אין לי המון זמן פנוי (חינוך ביתי... את יודעת
ילדים בבית וכאלה) אני לא יודעת אם להגדיר את זה כ"מסגרת" זה נכון כי זה יותר דומה לחוג שגם ההורים משתתפים בו. הוא הופך למסגרת אולי אם עושים ממנו משהו קבוע , בינתיים נראה איך זה מתפתח אבל זה בהחלט משהו מאד חופשי. גם ילדי "המערכת" יכולים להצטרף רק שאני מסייגת את זה בכך שההורים שלהם , כדאי שישאלו את עצמם את השאלה האם הילד יאהב להיות בגן במשך היום ואחר כך ללכת ל"עוד גן". במיוחד אולי זה לא יהיה נעים לילד שבבוקר יש לו טראומה מהפרידה מההורים ומבנה של גן מעלה בו שוב את הטראומה. מבחינתי , בכל אופן, כל מי שמרגיש שייך - אכן שייך

למעלה