מפגש הבא 2 לינואר בחיפה

mirigami

New member
מפגש הבא 2 לינואר בחיפה

בועז האם אפשר לתת הוראות הגעה ברכב ,בתחבורה ציבורית? למרות שלא עברו חודשיים מהמפגש הקודם אנחנו מקדימים את המפגש לכבוד בועז.

bshuval

New member
בודאי!

(מצטער על העיכוב, אתמול בערב נחתתי בארץ...) הוראות הגעה ברכב: לאחר שמגיעים לחיפה עולים בכביש פרויד עד מרכז חורב. בצומת של מרכז חורב פונים ימינה (למעלה) וממשיכים ברחוב חורב שמתחלף לרחוב אבא חושי (עדיין ממשיכים ישר). ממשיכים ישר עד שמגיעים לפניה שמאלה לרחוב איינשטיין (יש שם רמזור) ופונים. זוהי עליה קצרה מאד שבסופה כיכר תנועה. בכיכר פונים ימינה לרחוב ומיד שוב ימינה לרחוב סייפן. שם פונים שוב ימינה, וחונים. הבית שלי זה הבית הראשון ברחוב (מספר 2). יש להיכנס לכיוון החניה, ואנחנו הכניסה השניה. הוראות הגעה בתחבורה ציבורית: כמובן שיש להגיע לחיפה. ממרכזית חוף הכרמל ניתן לקחת קו 46 שמגיע מרחק של שלוש דקות הליכה מהבית שלי (לבקש מהנהג לרדת ליד רחוב סייפן או ליד הצומת של בית ספר אינשטיין אם הוא לא יודע איפה זה סייפן). יורדים בתחנה, חוצים כביש, עולים במעלה אינשטיין עד לכיכר, והולכים ימינה שלוש פעמים כמו הרכב. קו 46 מגיע בתדירות נמוכה יחסית (נכון ללפני חצי שנה) ולכן ניתן גם לקחת כל קו למרכז חורב (יש כל 5 דקות), ולקחת קו 37 או 24 ולרדת כמו ב-46. חיפאים אחרים שמכירים עוד דרכי הגעה מוזמנים להוסיף. אני מקווה שההוראות ברורות. אם לא, אנא תשאלו ואבהיר.

bshuval

New member
מפה

מצורפת מפה של החלק הסופי (פניה לאינשטיין והפניות ימינה).

bshuval

New member
שעת המפגש

שלום לכולם, רציתי לתאם מולכם שעה למפגש! האם שעה 18:30 מתאימה?

גילה או

New member
לי השעה מתאימה.מישהוא רוצה להתארגן

לנסיעה משותפת איכשהוא? אם כן אפשר לדבר על זה במסר אישי.

eyal reuv

New member
היי בועז

לצערי אני לא בטוח שאוכל לבוא לחיפה בתאריך שציינת,וחבל נורא... בכל מקרה,ברוך הבא. לכמה זמן הגעת?

bshuval

New member
חבל! נסה בכל זאת!

אני בארץ לשבועיים בלבד... אני עולה על טיסה ביום שבת הבא. תודה על הברכות.

mirigami

New member
יש לנו שני מקומות פנויים

אם מישהו רוצה הסעה מהרצליה

למעלה