בודאי!
(מצטער על העיכוב, אתמול בערב נחתתי בארץ...) הוראות הגעה ברכב: לאחר שמגיעים לחיפה עולים בכביש פרויד עד מרכז חורב. בצומת של מרכז חורב פונים ימינה (למעלה) וממשיכים ברחוב חורב שמתחלף לרחוב אבא חושי (עדיין ממשיכים ישר). ממשיכים ישר עד שמגיעים לפניה שמאלה לרחוב איינשטיין (יש שם רמזור) ופונים. זוהי עליה קצרה מאד שבסופה כיכר תנועה. בכיכר פונים ימינה לרחוב ומיד שוב ימינה לרחוב סייפן. שם פונים שוב ימינה, וחונים. הבית שלי זה הבית הראשון ברחוב (מספר 2). יש להיכנס לכיוון החניה, ואנחנו הכניסה השניה. הוראות הגעה בתחבורה ציבורית: כמובן שיש להגיע לחיפה. ממרכזית חוף הכרמל ניתן לקחת קו 46 שמגיע מרחק של שלוש דקות הליכה מהבית שלי (לבקש מהנהג לרדת ליד רחוב סייפן או ליד הצומת של בית ספר אינשטיין אם הוא לא יודע איפה זה סייפן). יורדים בתחנה, חוצים כביש, עולים במעלה אינשטיין עד לכיכר, והולכים ימינה שלוש פעמים כמו הרכב. קו 46 מגיע בתדירות נמוכה יחסית (נכון ללפני חצי שנה) ולכן ניתן גם לקחת כל קו למרכז חורב (יש כל 5 דקות), ולקחת קו 37 או 24 ולרדת כמו ב-46. חיפאים אחרים שמכירים עוד דרכי הגעה מוזמנים להוסיף. אני מקווה שההוראות ברורות. אם לא, אנא תשאלו ואבהיר.