מפגש הבלוגרים: מה, היו רק שניים וחצי אנשים?!

wranger

New member
../images/Emo41.gifאז איך היה מפגש הבלוגרים אתמול../images/Emo35.gif../images/Emo118.gif

אני לא יכולתי להגיע, לצערי, אז אני צריך שמישהו יעדכן אותי מה פספסתי. אז... הייתם? איך היה הסרט? הכיבוד? מה בצלאל לבש? ובכלל, הפעם זה היה בקניון שבעת הכוכבים - איך היה לעומת קניון גבעתיים, מהפעמים הקודמות?

מצטרפת לשאלות..

היות ונבצר ממני להגיע בשל שינוי המקום.. איך היה איך היה?

הייתי גם הייתי

הדלתות נפתחו בזמן
הכיבוד היה הרבה יותר עשיר שתייה מוגזת או מים מנרליים הרבה מיני מאפה מתוקים ונישנושים מלוחים (במבה, ביגלה, צ'יפס) האווירה נחמדה, אך מישום מה מרגע שנפתחו הדלתות, כולם מיהרו פנימה לתפוס מקום. כך שמינגלינג ממש לא היה. הצעת יעול להמתין עד פתיחת הדלתות לממש 5-7 דקות לפני תחילת ההקרנה. הסרט עצמו הוקרן ללא הפסקה
חבל. הסרט עצמו היה משעשע ג'ניפר אניסטון ממשיכה באותו הקו. המתח בינה לבין האקס יוצר מרדף מעניין מצחיק עד שהמתח המיני עולה, ונוצר שיתוף פעולה פורה אם כי די צפוי מראש. היו כמה קטעים צפויים לחלוטין עם נסיונות בוטים ללחוץ אחד לשני על כפתורים אבל בהחלט סרט טוב לניקוי ראש ושעשוע. זו פעם שלישית שאני הולכת לאירוע שהבלוגריה מתכננת הייתי ב"מילק" ו"זומבילנד" הכי הכי אהבתי את מילק ובהחלט יש מגמת שיפור ניכר בכיבוד. וחבל שההיענות היתה יחסית נמוכה, חבר'ה תתעוררו ותבואו, זה בהחלט נחמד.

לבצלאל

מאיתנו תודה אישית!!! ניסיתי לתפוס אותך לפני הסרט לומר שלום אך תמיד היית באמצע שיחה עמוקה או אני

gils33

New member
איזה בעסה

ביטלנו ברגע האחרון הילדה לא הרגישה טוב מדכא - אני כ"כ אוהב את המפגשים האלו

abbale2

New member
הייתי עם אהובתי

אני מקווה שאני יספיק לעלות היום את התרשמותי מהסרט. בגדול סרט חמוד אישית נהנתי יותר מ-500 ימים עם סאמר אבל העיקר המפגש

orelie

New member
כן גם אני חושבת שנהנתי יותר

על הסרט ההוא לא העלתי דעה בכלל. או שכן .. לא זוכרת.. זה מרא לך כמה זה לא היה משהו

liza26

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

היה ממש נחמד סרט קליל ושנון הבעסה שלא ממש הכרתי שם מישהו...

למעלה