מפגש הבלוגרים 2007, טייק 2!

חהמן

New member
מפגש הבלוגרים 2007, טייק 2!

בזמן האחרון אנחנו שומעים יותר ויותר פעמים את הביטוי "במפגש הבלוגרים הבא..." וחשבנו לעצמנו, באמת הגיע הזמן, לא? אחרי החוסר הצלחה היחסי של המפגש הקודם (אנחנו לא רוצים להגיד כישלון, אבל, טוב נו, כישלון), שראה בשיאו קצת יותר מעשרה בלוגרים, ואפילו לא נציגות תפוזית אחת, הגיעה הזמן לנסות שוב! התאריך: 18/10/2007 השעה: 16:30 המקום: איפשהו בתל אביב! הפעם יש הרבה זמן מראש. אנחנו מקווים לתמיכה תפוזית רצינית יותר, וגם לכמות מכובדת יותר של בלוגרים. אז מה צריך לעשות עכשיו? טוב, זה תלוי אם אתם עובדים בתפוז או לא. א. תרשמו לעצמכם את התאריך. יש מספיק זמן מראש כדי שכל מי שררוצה לבוא יכול. ב. תכתבו רשומה על זה בבלוג שלכם, עכשיו. התגית? מפגשבלוגרים 2007 (במילה אחת) שכל מי שקורא אתכם יוכל לבוא גם. ג. תציקו לבצלאל שיעזור בכל מה שהוא יכול מעכשיו. (אם תפוז יסדרו לנו פרסום, זה יהיה נחמד. אם תפוז יכולים לסדר מקום סגור למפגש, זה בכלל יהיה טוב. א הם יכולים לסדר אוכל זה יהיה מעולה.) ד. תעלו כל הצעה שיש לכם בשביל שיהיה יותר טוב ויותר כיף! בצלאל, מה דעתך לתת קצת יותר הפעם? הנה כמה דברים שנראה לנו שכדאי שיקרו: א. נציגות תפוזית. אנחנו היינו שמחים לראות שם אותך, את נעמה, את אילן ואת אורי צציק. יש מצב שתגרמו לזה לקרות? ב. ארגון. בין אם זה מקום סגור שיכיל את הבלוגרים, בין אם זה "תכנית" כלשהי למפגש, בין אם זה סתם קצת שילוט והכוונה, כדי שיהיה קל להבדיל בין מפגש הבלוגרים, למסיבת היומולדת של דני מגן חדווה. ג. פרסום בתפוז. פעם אחת עכשיו, כדי שכולם ידעו, ושוב בשבוע שלקראת המפגש. יותר מזה יהיה בונוס, פחות מזה יהיה חבל. ד. אוכל. תארגנו נו משהו, טוב? שלא נצטרך להסתמך על העוגות של WRANGER... אז, אממ, ניפגש? אנשי חה!

חהמן

New member
ממש לא בכוונה

אגב, משעשע שגם אתה (כאן) וגם נץ כחול (בפורום בלוגים) העלתם ישר את אותו נושא. או שרק אותנו זה משעשע? דבר ראשון, אנחנו חייבם לציין שלא היה לנו מושג בקשר ל WORDCAMP. זה היה ממש, אבל ממש לא מכוון. דבר שני, עדיין, נראה לנו שעדיף לא להזיז. תמיד יהיה משהו. עדיף לבחור תאריך וללכת איתו. התאריך הזה יוצא אחרי החגים (רוב האנשים בארץ), לפני תחילת האוניברסיטה (רוב הסטודנטים פנויים, ובארץ), בזמן הלימודים (תלמידי בי"ס פנויים יחסית, ובארץ), לקראת סופשבוע (לאנשים שעובדים קל יותר לצאת מוקדם וכאלה). יש מצב טוב שבגלל זה גם האנשים של WORDCAMP בחרו בתאריך הזה. דבר שלישי, אולי אנחנו לא מבינים בזה, אבל נראה לנו שכמות האנשים שתרצה ללכת לשני המפגשים נראית לנו לא גדולה במיוחד. קהל יעד קצת שונה (אפילו שבגדול כולנו בלוגרים וכל זה). דבר רביעי, היות ו WORDCAMP מתחיל מהבוקר, גם ההתנגשות היא לא רצינית מידי. מי שרוצה יכול להגיע לשני הדברים בלי בעיה רצינית במיוחד. עכשיו ברור שאם יהיו הרבה אנשים שיגידו שכדאי להזיז את התאריך בגלל זה, (אבל אנשים שאומרים שהם מתכננים ללכת לשני הדברים, לא סתם אנשים שמביעים דעה) אז זה דבר אחר לגמרי. אנשי חה!

0r0r

New member
מה שבא לכם, אני לא מתכנן להגיע בכל מקרה ../images/Emo3.gif

חהמן

New member
למה לא?

רגע, אתה לא מתכנן להגיע למפגש בלוגרים, או ל WORD CAMP ? ולמה לא?

חהמן

New member
אבל לא בגלל ההתנגשות עם WORDCAMP

נכון? (רק לוודא שאנחנו לא "מונעים" ממך להגיע.)

Bezalel P

New member
אני צריך לבדוק בדיוק מה אנחנו יכולים לעשות

אבל להציק לבצלאל זאת תמיד אופציה פרודוקטיבית (תשאלו את העכבר).

חהמן

New member
שעון-שסופר-קדימה?

סבבה, אנחנו כאן כדי לנדנד. מקווים שילך טוב. זה יעזור אם נזרוק מלא רעיונות אפשריים לאוויר?

Bezalel P

New member
גם אני מקווה. אתם מוזמנים לזרוק רעיונות לאויר

אני לא מבטיח שאתפוס אותם

חהמן

New member
סבבה!

אם יש מצב שאתם מארגנים אולם סגור וממוזג, זה נראה לנו יהיה הכי טוב. יש מלא כאלה בת"א, ורק צריך למצוא אחד שקרוב מספיק לתחבורה ציבורית והכל, פנוי, ולא יקר. מצד שני, כדאי שיהיה גם מקום פתוח ל"מינגלינג" אם אתם תארגנו גם פעילויות, שיחות, פאנלים, דברים כאלה, יהיה יותר סיכוי להביא את הבלוגרים המבוגרים גם למפגש (אלה שיפחדו ממפגש של ילדים בני ארבע עשרה). הרצאה שלך נגיד על עתיד הבלוגיה, הרצאה של אילן על חידושים, שינויים ושיפורים, כל מיני דברים כאלה. אם תארגנו אוכל, אנשים יבואו. אוכל חינם תמיד מביא אנשים. גם מתנות. פרסום. נכון כל הקטע הזה של פרסום באמצעות בלוגרים? אז כאן זה מן הסתם יעבוד. חשוב רק שאתם תתנו לזה את הזמן מסך. אולי משבצת קטנה קבועה בעמוד הראשי של הבלוגיה. אולי תזכורת שבועית עם הפנייה לרשומה שבה מוסבר מה בדיוק יהיה במפגש. אולי משהו אחר. זהו לבינתיים. בטח יהיה לנו עוד בהמשך... אנשי חה!

כלכלונת

New member
אם כולם ימשיכו ככה ולא יגיעו בגלל הבני 14. אני אישית אארגן הברזה כללית של כל בני ה14 ומטה. ../images/Emo4.gif

חהמן

New member
הבעיה היא לא שבאים ילדים בני 14

הבעיה היא שאנשים מפחדים שיבואו "רק" ילדים בני ארבע עשרה.

אני לא חוששת מבני 12

לי חשוב שהמקום יהיה נגיש לכיסאות גלגלים עם חניה ושרותים בסביבה. וכאשר החום בחוץ קיצוני, קשה לרבים להיות במקום שאיננו ממוזג. חובה להתחיל מוקדם כי ישנם שגרים במרחקים. בתקווה שהפעם יהיה ארוע גדול(-:

חהמן

New member
אנחנו שמחים!

כי זה אומר שאת מתכננת לבוא! בצלאל, לתשומת לבכם, הצורך במקום עם נגישות לנכים. להתחיל מוקדם, אבל לא מוקדם מידי. יש אנשים שעובדים. לנו נראה שאם זה מתחיל בארבע וחצי, ונמשך עד שמונה בערך, כולם יכולים להספיק להגיע (הכי הרבה לאחר קצת) ולהספיק לחזור הביתה (הכי הרבה לצאת קצת לפני כולם) אנשי חה!

חהמן

New member
ה.. ה.. ה.. הקפצה!

להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל. להציק לבצלאל.

Purple Mushroom

New member
אני רוצה להשתתף במפגש מבית היוצר של אנשי חה!

דווקא חשבתי שהמפגש שהיה בסוף יוני . ב24 ? ליוני 2007 . היה הצלחה . אתם בטוחים שהתאריך זה ה18.10.2007 ? בשעה 16:30 ? בדקתי ביומן ורשמתי . אבל זה יוצא ביום שישי . נראה כמה יהיה עידכון , ביום שישי אני חושב שיהיה לי קשה להגיע (אולי זה תלוי איפה בתל אביב)

למעלה