מפגש הדייג הראשון

אוריא

New member
מפגש הדייג הראשון ../images/Emo70.gif

רוצה לדעת אם יוביוב באמת ירוק
מת לראות את לייזר מרסס
בא לך לראות את מורה דרך עושה את זה
מתחשק לך לז´רז´ר עם רון
מסקרן אותך להציץ על הבומבטה של אופיר
יום שלישי בשעה שבע בבוקר זה הולך לקרות, במזח הדולפינריום. כולכם מוזמנים לשרשר אישורי השתתפות. מי שצריך טרמפ, מוזמן לשרשר. כולנו נהיה שם, וגם אתה

ToMeR B2

New member
בנתיים 99% אני בא

ואני מביא איתי מצלמה דיגטלית והרבה מצב רוח

סרגוס

New member
רוצים לראות איך סרגוס תופס סרגוסים?

גם אני באה, איזה באסה..... צריך לקום ב 5 וחצי.. טוב לא משנה אני באה זה בטוח!!!!!!! כולם לבוא!!! עם אתם רואים ילד בן 14 וחצי עומד עם דלי מלא סרגוסים ובורים אז תדעו שזה אני! ובשביל אופיר- אני מביא את כל שיחבת ח´

סרגוס

New member
לא ולא!

ביום שלישי המזג אויר יהייה מעונן חלקית מעוד נאה ובערך 18 מעלות וכמובן כנראה ים רגוע.. ואני מעוד מצטער שאתה לא יכול לבוא... עד שהגענו להסכמה אי אפשר לדחות את המפגש. מקווה שתוכל במפגש הבאה!

על זה נאמר

יש דרג. ויש ........... אבל .. גם אני מבין הדפוקים באותו יום.. אז אשמח לארח את מי שרוצה בשעות הבוקר. בחנות..... ואחר הצהריים בקלפי....( קצת אחריות ציבורית ..) אז שיהיה לכולם מפגש נעים

מאוד חבל שלא תוכל להגיע, אנא קרא -

אהלן מורה, קיוויתי לפגוש אותך במפגש הזה. האם יש אפשרות שביום שלישי תארגן לך מחליף בחנות לשעות הבוקר ותבוא לדוג עם כולנו ? זהו המפגש הראשון של הפורום ויהיה כיף, חבל שתפספס. אשמח אם תעשה מאמץ להגיע.

צר לי

אבל בני שהוא בעל העסק העיקרי.. משרת את כוחות הבטחון במילואים והיות וזהו יום חופש של רוב עם ישראל.. אז יש כאלו שצריכים להתגייס למען המאמץ הכלכלי.. וביום שכזה לא סוגרים עסק אז אולי בפעם אחרת..... א. עסקים ב. בוחרים ג משקיפים ד. סופרים ה. מתאכזבים מתוצאות הבחירות ו. אוכלים את הלב ז. ממשיכים את החיים רגיל יום נעים לכולם

seafox

New member
תגידו,

לא בא לכם לעשות את זה באילת? אוף... טוב,אני אשלח לכם תמונות..חחחח

I"m only human on the inside

99% שאני שם (עדין לא מאושר ע"י הפיקוד העליון). בכל מקרה, מציע שערב קודם, תודיע החלטה סופית אחרי בירור מזג אויר עדכני, וגם תפרט נקודת מפגש מדויקת.

amircx

New member
השאלה האם...

חברים השאלה אם מזג האוויר הוא טוב למתחיל כמוני או שאני לא כדאי שאני יבוא כי ישבר לי החכה וכאלה ויהיה לי קשה לדוג... מה דעתכם? עפ"י מה שראיתי הרוחות חזקות מאוד היום וגם מחר בטח הם יהיו עוד יותר!!!!!!

amircx

New member
וגם עוד שאלה

איפה זה המזח של הדולפינריום? זה איפה שיש כזה הרבה סלעים באמצע הים? אני ממש לא תל אביבי ואין לי מושג בדיוק איפה זה... מקווה שתענו לי על שני השאלות.ץ....

למעלה