מפגש היוגה- ביום שישי הבא

anatina

New member
מפגש היוגה- ביום שישי הבא

מפגש היוגה ייתקיים ביום שישי 23/9 בשעה 14:00 במרכז דארמה ברחובות. מפת הגעה באתר www.darmayoga.co.il מה להביא? כיבוד צמחוני, ספרים וחומר בנושא היוגה שיוכלו לעניין אחרים, בגדים נוחים ומזרון יוגה (אם יש). אם אתם מעוניינים להעביר סדנה, צאו קשר עם ענת (anatina) או עם רוית (yogagirl). אתם מוזמנים להזמין חובבי יוגה שאינם בפורום תפוז. נשמח לראותכם ואנא ספרו לנו אם אתם מגיעים. הכניסה, כמובן, חופשית.

anatina

New member
מקפיצה- חברים יחס בבקשה

רעיונות, הצעות, משהו? לא בא לי לעשות כנס פורום לבד...

8Shanty8

New member
הכל נשמע מצויין!

אני נורא מקווה שאני אוכל לסדר לי הסעה!!! דווקא מבחינת לימודים אני יכול לבוא... אום שלווה

yogagirl

New member
אני בפנים כמובן !

נשמע לי אחללה השעה והמיקום ! יוגיסטים יקרים אשרו את הגעתכם ...יהיה כייף ומעשיר - פתוח לכל מי שהיוגה הפכה לחלק נכבד מחייו ...

יוגי בר

New member
שבת זה היום הפנוי שלי

היי חברים אז ככה: אני מלמד כל השבוע וגם ביום ששי אני מעביר שיעור בשעה 16:00 כך ש... היום הכי מתאים שלי למפגשים יוגיים מכל הסוגים הוא- ולא במקרה-יום שבת. אז אני מושבת מלימוד. בטוח שיהיה לכם שם ברחובות יוגה בסבבה. ספרו חוויות ותנו למפגשים מסוג זה לצבור תאוצה. בברכה ואהבה יוגי בר

anatina

New member
בכיף

ניר יעביר כמראה שיעור אשטנגה בשעה 16:00. מתאים לך לפני? אחרי?

anatina

New member
צריך להביא שולחן מתקפל

אני אביא שולחן לכיבוד, וצריך אחד לספרים, דיסקים וכו'- למישהו יש?

yogagirl

New member
נראה לי שיש לי אמנם רעוע אבל

ישרת את המטרה ! ענתי בקשר ליום חמישי - מה שדיברנו - בנתיים אין לי אפשרות ...הייתי שמחה אם כן אבל כרגע לא ידוע לי על שינויים

anatina

New member
סבבה בעניין השולחן

בעניין ימי חמישי קצת פחות סבבה אבל מה לעשות? אם יש לך מורה טוב שיכול, תשלחי אותו אלי

למעלה