מפגש היכרות ראשון

מפגש היכרות ראשון

שלום לכולם, אני חדש. בעולם החינוך הפנימייתי. מהיום שהודיעו לי שהתקבלתי לעבודה בפנימייה כמדריך (שזה בערך לפני חודש וחצי, קצת יותר) אני מבקר בפורום הזה, קורא, מתעניין, לומד ומכיר ועכשיו הזמן להציג את עצמי ואולי להיכנס לעניינים גם פה. רק קודם, תגידו לי קצת מה החוקים. למשל, ראיתי שבהודעות שלכם אף אחד לא כתב מאיזו פנימייה הוא ותהיתי אם זה בגלל שאתם כבר מכירים אחד את השני טוב מספיק או שנהוג פה לשמור על מידה של דיסקרטיות/אנונימיות בקטע הזה? וחוץ מזה, מה בא לכם לדעת עליי ומה אתם רוצים לספר על עצמכם. זה מפגש ההיכרות שלנו, הכניסו אותי לעניינים...

my sTar

New member
../images/Emo20.gifברוך הבא../images/Emo20.gif

אין פה כאלה כללים, מה גם שאין פה מנהל/ת לפורום אז אפשר להתפרע פה בהודעות שטניות ואין אף אחד שימחק אותך - תנצל את ההזדמנות!
כל אחד בוחר כמה אאוטינג הוא רוצה לעשות לעצמו.. אם אתה רוצה לספר עוד פרטים עלייך - אתה מוזמן, בכייף :) אני הייתי שנתיים מדריכה בכפר נוער במרכז הארץ במסגרת השירות לאומי שלי, וכיום אני מדריכה [בשכר] במועדונית לילדם ממשפחות מצוקה, וזיהו. שיהיה לך המון בהצלחה בשנה החדשה!

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

אני הייתי שנתיים מדריכה בפנימייה לנוער במצוקה . עכשיו אני כבר לא

מבחינתי אתה בעניינים...

לא חבריי הפורום המעטים יכניסו אותך לעניינים, אלא החניכים... אני לא מכיר פה אף אחד (כנראה), אבל תמיד מעדיף לשמור על מידה של דיסקרטיות, לעולם אין לדעת מי קורא, מגגל וכו'. האמת, במיוחד לאור העובדה שהפורום הוא פתוח לכל הקהלים, עדיף לא לתת יותר מידי פרטים. לדעתי זה גם פתח לדברים שלא היית רוצה להתעסק בהם (בכל זאת מדובר על סיפורים אישיים של ילדים בהרבה מקרים ורובם ככולם חסויים עפ"י חוק).

למעלה