מפגש המועדון היום

Eldad S

New member
מפגש המועדון היום

היום היה המפגש מחולק לשניים - בחלק הראשון הבמאי צחי שיף הציג לנו קטעים משני סרטיו, פרויד ודרקנט (Darknet), ואחר כך קדימון בן מספר דקות של סרט על זמנהוף ואספרנטו, שהוא מתעתד ליצור בעתיד.

החלק השני היה מוקדש לאורחת המכובדת שלנו אנס בקר, מהולנד. בתחילת החלק הזה לאה העניקה לה כמה מתנות יפות מעשה ידיה, ולאחר מכן יהושע העניק לה תעודת קלף שמכריזה על בחירתה על ידינו לחברת כבוד של האגודה. בהמשך אנס הרצתה על פרויקט התעלות של אמסטרדם בסוף המאה ה-16 ותחילת ה-17, שנבחר כחלק מאתרי המורשת העולמית של אונסק"ו.

להערכתי, היינו בסביבות 25 איש, פלוס מינוס. הגיעו גם לא מעט אורחים, ולא הספקתי לראות בדיוק מי נכח, אז נעזרתי בתמונות שצולמו אחר כך. אבל סביר ששניים או שלושה מהנוכחים כבר הספיקו לעזוב, אז אני מעריך 25, בערך.

מיכי 10

Member
תודה על הדיווח התמציתי והענייני, אלדד.

mucxjo

New member
ועוד כמה מילים ...

גם אני ספרתי 25 משתתפים ( בשיא ... ) .
הערב היה internacia למהדרין. בנוסף לאנס ובנה שלוו ע"י משה בן פורת (ראו בהמשך) הגיעו גם שני אורחים מצפון צפון גרמניה ( לא ידוע לי דרך מי אבל שמחתי לראות אותם) שהשאירו דגלון שלהם והזמינו אותנו לבקר ואף להתארח אצלם ( הם ב pasporta servo), וכן דוד מקנדה.
על משה ( בן פורת) שמעתי בעיקר מסיפורים של יוסי על שנות השישים של המאה הקודמת , ומסתבר שגם הוא היה מרוצה לראות הרבה פנים שהיו לו חדשות.
מי שהתרגשו וגימגמו במפגש היו האמצעים (הטכנולוגים) המיוחדים שלנו ( המחשבים) , אבל כמובן שלא נתנו להם להרוס את ההצגה ...

למעלה