מפגש הפורום באילת - התכנית
ביומיים האחרונים עמלתי על תוכנית נהדרת לסופשבוע של פינוקים באילת! והרי התוכנית: הגעה ביום חמישי ה - 23 לאוקטובר עזיבה ביום שבת 25 לאוקטובר. סה"כ 2 לילות. כמובן שמשפחות עם ילדים מוזמנות גם. כל הפעילויות מותאמות גם לילדים. יום חמישי הפלגת פינוקים ביאכטה "לאמי" המפוארת בשעות אחה"צ ערב. בתוכנית: ג'קוזי על הסיפון, 2 מאסג'יסטים שיפנקו במרץ את האורחים!
, סירת בננה לשעה אחת שתקפיץ 32 אורחים וקרקטוריסט אחד שיאייר את כולנו!!
. ארוחת ברביקיו משגעת, בר משקאות ובירה חופשי, מזנון פירות העונה למשך כל ההפלגה ועוגות ועוגיות מעשה ידי
. מקווה שלא שכחתי כלום. יום שישי בוקר: טיול ג'יפים לשעתיים וחצי הכולל עצירה ל"חפלה" קטנה עם תה/קפה ועוגיות (הפעם לא מעשה ידי)
המסלול: נחל שלמה, קער רחבעם, הר יואש ועוד כמה מקומות בדרך. ערב: על הערב אני עדיין לא סגורה אבל בתכנון: או ארוח בסגנון בדואי בחוות הגמלים הכולל ארוחת גבינות המיוצרות במקום. או ארוע במדבר הכולל ארוחת ערב. שבת בבוקר (לא חייבים- אפשר לוותר ולנפוש בחוף הים ביום האחרון) טיול בכרכרות חמורים בנחל שלמה עם עצירה קצרה לאכילת לבנה בפיתות בדואיות שמכינים במקום. אל תתפסו אותי במילה אבל...... כל התענוג צריך לעלות בסביבות 1300 ש"ח לזוג. אין לי עדיין מחירי ילדים. כמובן שהמחיר אינו כולל נסיעה לאילת
בקשה לי: מי שמעוניין, אנא שלחו לי במסרים בלבד (כדי לא להעמיס על הפורום וליצור שרשור ארוך מידי) * מספר אנשים והאם הייתם מעוניינים להוריד "אטרקציות" כדי להוזיל את המחיר או אולי להוסיף ולהעלות את המחיר
(סתם) * באיזו שעה הכי מוקדמת אפשר להגיע לאילת ביום חמישי. * ניתן "לסדר" גם צלילות למי שמעוניין, אבל דעו לכם שצלילה זה דבר יקר. * הלינה במלון הריף בחוף אלמוג או במלון עדי. (אבדוק עוד כמה בתי מלון בשבוע הבא) שבת שלום לכולם טל
ביומיים האחרונים עמלתי על תוכנית נהדרת לסופשבוע של פינוקים באילת! והרי התוכנית: הגעה ביום חמישי ה - 23 לאוקטובר עזיבה ביום שבת 25 לאוקטובר. סה"כ 2 לילות. כמובן שמשפחות עם ילדים מוזמנות גם. כל הפעילויות מותאמות גם לילדים. יום חמישי הפלגת פינוקים ביאכטה "לאמי" המפוארת בשעות אחה"צ ערב. בתוכנית: ג'קוזי על הסיפון, 2 מאסג'יסטים שיפנקו במרץ את האורחים!