מפגש הפורום בארגון הפרטיזנים

מפגש הפורום בארגון הפרטיזנים

היום היה לנו מפגש מאוד מעניין בארגון הפרטיזנים. אמנם היינו צוות מצומצם מהפורום אבל היה כדאי. הגענו להסכמות לגבי הנצחות ושיתוף פעולה של הארגון עם הפורום. יש הרבה חומר ונציג מידי פעם.

המפגש היה מעניין

תודה רבה לאורית בכור על התיאום עם ארגון הפרטיזנים, לבני הרשקוביץ, ולדיבי. תודה רבה למר ברוך שוב - יו"ר ארגון הפרטיזנים על קבלת הפנים ושיתוף הפעולה. סיפר לנו קופל קולפינצקי שברח מהגטו והצטרף לשורות הפרטיזנים כי בימינו כשהוא מרצה על פרטיזנים לפני חיילים, הוא מקדיש את הדקות הראשונות להסבר מהו פרטיזן, כי החיילים לא יודעים בכלל על מה מדובר....... ניסיתי לצלם אותו מספר - אך לצערי המצלמה שלי לא מקצועית והצילום לא הצליח.

oritbchor

New member
התרגשות מחדש - המפגש בארגון הפרטיזנים

בכל פעם שאני נכנסת לארגון הפרטיזנים אני מתרגשת מחדש. רוח הלחימה עדיין פועמת בכל עוזה. המפגש נערך בשעה עשר בבוקר ביום חמישי. אך הפרטיזנים היו בארגון כבר משעה שמונה בבוקר. עובדים. גם בחול המועד פסח. הם לא נחים לרגע למרות שפרשו לגמלאות כבר מזמן. הם צריכים להספיק עוד פרויקט הנצחה ועוד תיעוד. להיות בארגון הפרטיזנים זה להגיש את העוצמה שקיימת עדיין. ולגבי המפגש - המפגש היה אפיון של פגישה עם פרטיזנים. תמיד מוכנים לספר ולשתף ועוד מבקשים שנעוזר להם במפעלם. אז כמו אצל הפרטיזנים כל אחד מצטרף במהרה למשפחה, כך הפרטיזנים צרפו את פורום שואה הנצחה ותיעוד אליהם. יש להם חומרים מרתקים ואם תרצו זה לא הכל. יש להם עוד ספורים וחומרים שלא תועדו ועוד לא סופרו כך שאפשר לקיים מפגש נוסף עם הפרטיזנים.

../images/Emo91.gif../images/Emo26.gifהאתר של הפרטיזנים../images/Emo36.gif

אודה לך בני אם תעלה את האתר ל"קישורים"

למעלה