התאריך והמקום יתפרסמו בהמשך. אני רוצה לדעת מי מעוניין להגיע למפגש. יש לי הרבה רעיונות, גם לענבל ולשרית, וכדי להתחיל לעבוד על העניין מעניין אותנו לדעת מי יגיע.
אחרי הכל, כולה מפגש פורום זה לא צריך להיות פרויקט ברמה עולמית! נקבע מקום, מי שרוצה שיגיד ויבוא, מקסימום נשנה דברים ונודיע אותם... לא צריך לעשות מזה עסק יותר מדי גדול, אפילו שיש פה ושם דברים לארגן...
ערב טוב ואשמח לתגובה!!! לאחר שכתבתי ולא עונו לי ומעניין למה ?אשמח לשמוע באופן ישיר או במסר האם יש כעס טרוניה או טענה כלפיי או יש דבר שאוכל לשפר .וזאת למען ובשביל אדם דמות שאני ואתם מאוד מעריכים מוקירים (בשבילי הוא הסמל והטוהר).אני מדגיש ואומר בצורה הכי ישירה וזורק כפפה חזקה לסולחה ביני ולבין כל אחד ואחת שאני התימרתי לנתק איתו או איתה את הקשר .אני מאוד מעריך את הכתיבה המופלאה של כולכם את האהדה המתמסרת לדיוויד שבשבילי הוא תחליף להרבה אבל הרבה דברים קיומיים רגילים ומיוחדים כאחד .אומר אני באופן גלוי שאני מסמפט ומעריך מוקיר ומאוד מעריץ את כולכם משמע כולכם ומבקש בכל לשון סליחה באם פגעתי באנשים שלמעשה יקרים לי מאוד ואני מדגיש מאוד אז קחו את ההודעה אישית ותגיבו בפרטי מי שבאמת מרגיש ובצורה הכי גלוייה שיש אוהב אני אתכם נותני האור וההערצה לאדם היקר לי מכל תודה על במה קטנה שנתתם לי ואשמח להפגש עם כולכם במפגשי הפורום הבאים דודי
כתבתי קשקושים, לא שטויות. יש הבדל. שנית עוד אין תאריך ועוד אין מיקום. בינתיים בודקים נכונות השתתפות ובנתיים זה נראה סביר. הכל כמובן תלוי במלחמה.... שלישית, בן כמה אתה, דודי? אתה ממש מתנהג כמו ילד קטן!