מפגש הפורום - מבוטל !!!

אוריא

New member
מפגש הפורום - מבוטל !!! ../images/Emo124.gif

רבותי, לאחר שיחה עם בועז (פורום מזג אויר), מחר הולכות לנשב רוחות חזקות - 30-40 קמ"ש. כמו כן הים הולך לעלות כבר הלילה לסדר גודל של 200-250 ס"מ. בתנאים אלו לא ניתן לדוג ובטח שלא לקיים מפגש פורום ראוי לשמו. מזג האויר אמור להשתפר ביום שישי. מי שיכול להגיע ביום שישי מוזמן להגיב (לימודים עבודה וכוליי). לפי מספר האנשים שיכולים להגיע, נחליט עם לדחות את המפגש ליום שישי או למועד אחר. בכל מקרה, אנחנו עובדים במרץ על מפגש נוסף שיתקיים בקרוב בשעות הערב . אנא הפיצו את המסר בקרב חבריכם שאולי לא ראו את ההודעה הזו. באסה באסה באסה - אבל אלה החיים. להתראות בקרוב. אורי ואלון.

rondadon

New member
הקפצה...

הגבתי להודעות ולפי דעתי מאד חשוב שזאת תהיה למעלה....

amircx

New member
אני יכול רק בימי חול

אבא שלי עובד בת"א והוא יכול רק להקפיץ אותי בימי חול..אני באופן אישי מעדיף את ימי חמישי......וגם נעם הדייג הירושלמי.

zoharfi

New member
יום שישי, טוב לי!

עכשיו כל מי שלא יכל ביום שלישי, אולי יוכל ביום שישי...בלי תירוצים!

סרגוס

New member
חברים, לא כל כך מהר....

לא היה לי נעים לקרוא את ההודעה הזאת כי אני כבר מצפה למפגש הרבה זמן! היום יש גלים עד 2 מ´ שזה נכון! אבל מחר יהיה פחות וזה כנראה בטוח כי מחר הכל נרגע ויש הפוגה קטנה עד יום רביע... אז לדעתי צריך לחכות עד הערב, מתי שיתנו את התחזית למחר ואחרי זה להחליט. אם למשל הגלים יהיו בער 120 ס"מ אז אין שום סיבה שנשאר בבית. אני רוצה לדגיש שהיום בערב יתנו יותר מדוייק כי שום דבר לא בטוח! כי מחר אני לא נשאר בבית! אורי, תן הזדמנות עד הערב אני מקווה שלא רק אני מצפה כך למפגש. בואו נחליט סופית ב7 בערב. אז אני מציע לחכות עד הערב!

../images/Emo124.gifאפשר לדעת איפה המפגש

מתקיים? בעלי נכנס מדי פעם לפורום הוא לא פעיל כל כך הוא רק קורא פאסיבי, אני יכניס אותו לעניין הזה של הפורום.

סרגוס

New member
כן........ הלך המפגש!

מחר הגלים ממטר וחצי עד 2 וחצי ובלילה של מחר זה יגיע עד שלוש וחצי מטר לצערי אני לא אוכל לבוא ביום שישי כי בכל זאת יש בית ספר...... אז עם כבר אז רק בצהריים שזה גם לא בטוח לדעתי צריך לעשות בפורים, זאת החופשה הקרובה... או בפסח שזאת החופשה הקרובה לכלם! טוב אז כנראה המזל לא איתנו, אני מצטער בשם מזג-אויר מקווה לטוב בפעם הבאה! שבוע טוב!

לא יכול להגיע בשישי. רעיון מהפכני -

לי לא יתאפשר להגיע בימי שישי היות ואני בלימודים. אשמח אם יעשה מאמץ כך שהמפגש הדחוי יתקיים ביום שבת או בכל יום אחר (כולל שישי) בערב/לילה. כן, כן ! גם בערב/לילה ניתן לקיים את המפגש, ולא חייבים דווקא את אור היום. אוטובוסים יש (כשמדובר על ימי חול), רוב האנשים העובדים חוזרים מעבודתם בערב/לילה ובכלל, לא חייבים להגיע בדיוק בזמן למפגש. מי שלא מסתדר לא שעת תחילת המפגש, יגיע קצת אחר כך, ומי שצריך לעזוב מוקדם, יעזוב מוקדם. מקווה שהרעיון ייקלט.

rondadon

New member
חברה...המפגש...

להעביר לאילת!!!!!!! כנסו לאתר של השירות המטרולוגי, תראו את גובה הגלים אצלנו, ותראו באילת...

seafox

New member
חחחח...תמיד טענתי שזה מה

שצריך לעשות
אבל הדייג כאן הוא לא כמו אצלכם.

seafox

New member
נו,איך היה מזג האוויר בסוף?

זה היה כמו שחשבו שיהיה? כאן היה נעים...אבל אין לי מושג מה היה המצב של הים...כאן באילת...

ToMeR B2

New member
המזג אוויר היה..

לא הלכתי לדוג אבל הייתי ליד הים במכמורת הלכתי לרכב על סוסים והים היה עם גלים גבוהים משהו כמו 1.30 + והיו רוחות קרות וטיפה שמש...

למעלה