מפגש הפורום של יוסי אזולאי..

orianush

New member
די לפתוח הודעות כאלה../images/Emo70.gif

שיהיו פרטים תדעוווו!!! כמה פעמים צריך להגיד? כל הזמן אותה שאלה ואותה תשובה

moranush86

New member
אוריאן מאמי אל תתעצבני. רוית כנסי

את חדשה בפורום, תכתבי קצת על עצמך תציגי את עצמך זה לא לעיניין לבוא ככה לשאול על המפגש

../images/Emo206.gifרווית אלון1

אני הצגתי את עצמי לפני 4 ימים כבר אתם צריכים לבדוק את ההודעות שהיו אני לא "באה ככה ושואלת על המפגש" !!!!!!!!!!!!

moranush86

New member
רוית

בגלל שאת חדשה גם אם הצגת את עצמך מלפני 4 ימים, לא זוכרים אותך כי את לא פעילה יותר מדי אז מה לעשות ככה זה את לא צריכה להתעצבן חמודה... ולגבי ההודעה החדשה שפתחת, יש כבר שרשור של המפגש את לא צריכה לפתוח הודעות חדשות. יש סקר איפה צריך להיות המפגש לדעתך, אם הצבעת סבבה אם לא את מוזמת. ושוב ברוכה הבאה

moranush86

New member
רוית... וכולם כנסו!!!

הסקר נמצא ממש בתחילת הדף בערך באמצע רשום "סקר" תלחצי עליו ואז יופיע הסקר. שרשור זה המשך של הודעה שנפתחה באותו הקשר. כמו שעשית עכשיו הגבת על ההודעה שלי-זה שרשור. אוריאן יותר טובה בלהסביר את זה נראה לי לא אוריאן?...... בכלל נראה לי שכולנו צריכים להגיד תודה לאוריאנו'ש המקסימה שלנו שעשתה עבודה מדהימה עם הפורום בזכות הכשרון שלה, הסבלנות שלה(יש לה המוווון סבלנות), ההשקעה שלה ובזכות האהבה שלה לפורום. אוריאן תודה את סגנית מנהל פורום הכי הכי!!!

orianush

New member
תודה מורן ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אתם יודעים שאני עושה את זה בהכי כייף שאפשר ואני אוהבת מאוד את הפורום הזה והוא הפך לחלק מהחיים שלי רוית סימנתי לך איפה נמצא הסקר

orianush

New member
וזה יסביר לך איך לשרשר

דרך אגב, אני נוסעת היום לים המלח עד יום ראשון אז לא יצא לי להיכנס לפה כל החג אז שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה וחג שמחח

1מאיוש

New member
תודה אוריאן !!!

כמו שמורן אמרה את באמת סגנית הכי הכי !!! אין בכלל כאלו כמוך.. או רק קצת שעושים עבודה כזאת, ואריאל בתור מנהל הפורום שמחזיק אותו מצוין! אנשים מדהימים פה כולם! כל אחד במה שהוא עושה (=

אין ספק שאוריאן היא תותחית על

לא סתם בחרתי בה לנהל איתי בעקיפין את הפורום... כי היא באמת משקיעה בו, ואכפת לה. היא גם תמיד ודאגת לסקר וליזום דברים חדשים לכולם כאן! היא הנסיכה של הפורום...................................................... תודה אריאן! :)

למעלה