מפגש הפורום
הסרט

מפגש הפורום ../images/Emo26.gif הסרט ../images/Emo36.gif

מוכן
אז ישבתי וחשבתי
"עוד סרט - נעלה לאתר וזהו ? " אין מצב ... זהו אירוע מיוחד בחיי הפורום
- אז נעשה אירוע כמו שצריך. ולכן ביום שני 29 לדצמבר 2003 תיערך הקרנה חגיגית של הסרט על מסך ענק. המקום : פאב באליבר באזור התעשייה הישן בנתניה. שעת המפגש החל משעה : 20:30 בשעה 21:00 בדיוק יוקרן הסרט. הכניסה בחינם - משקאות
ומזון
קונים במקום - בלבית לא מסכים שנביא מהבית הפעם
וגם הדס כבר עייפה מהסמבוסק...
נכנסים לאזור התעשייה בכניסה המזרחית (אחרי הירידה ממחלף נתניה לכיוון בית ליד רמזור שני ימינה ) נוסעים עד לצומת T , פונים ימינה ומייד שמאלה בדרך עפר . מפה מצורפת. נא שילחו לי במסרים הודעות מרוכזות (אם אפשר) על מספר הבאים. אם מספר הבאים יעלה על 60 יש מצב לסגור על מחיר מיוחד . ולכל היוצרים למינהם - יאללה לעבודה - רעיונות להמשך הערב אחרי הסרט. גדי

מפחד ../images/Emo123.gif

תפסת את הענין הא? זהו
מצלם עושה סרט ואז עוד מפגש של הסרט על המפגש של הסרט של המפגש ...וככה עד אין סוף - כל החיים חגיגה אחת גדולה

Greg jinji

New member
|../images/Emo7.gifהאם תהיה הקרנה חוזרת?

יש לי משמרת של 24 שעות באותו יום|לב-ש

גרגורי אל דאגה

אחרי המפגש הסרט יעלה לאתר שלי ואני אכניס קישור בפורום - אתה יכול
לעבוד בשקט

yoffer

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo29.gifגדי ארועים../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

בערבון ממש בילתי מוגבל.... מה היינו עושים בלעדיך ביום שני בערב באזור התעשייה הישו בנתניה
ברכות על היוזמה, יישר כח

of ra

New member
גדול.כך הרווחת/ נו פעמיים.../images/Emo137.gif

בינתיים...גם טיול וגם מסיבה בפאב!!!

רֶשֶף

New member
ניסיון... 1... 2... 3... ../images/Emo168.gif

טוב, אולי הפעם יהיה לי יותר זמן להכין משהו מוסיקלי. בכל זאת - פאב, מערכת סאונד מסודרת, אקוסטיקה סבירה... אבל... 1. אין מצב שאני עולה ל"מופע סולו". 2. אני הולך על זה רק אם "יש עניין לציבור". אז אנא: - יש עוד נגנים בקהל? בס? תופים? קלידים? פיקולו? בללייקה? - יש איזו העדפה? עברי? לועזי? שרב"צ? רוק כבד? ג'אז רך? וברוח האודישנים הפוקדת את ארצנו הקטנטונת אך עתירת הטלנובלות, מה דעתכם להריץ "תחרות הרוכב המזמר"? המתמודדים ידרשו לזמר קטע שלם לפי בחירתם כולל שליטה מלאה במילים, תוך שהם מדוושים על טריינר המכוון לסימולציה של העליה לגלבוע. הקריטריונים לניקוד יהיו לא על איכות מוסיקלית ((ניתן לזייף חופשי) אלא "מי הצליח לשיר יותר זמן מבלי להתבלבל במילים, מבלי להפסיק את רצף השירה בכדי לנשום ומבלי לאבד הכרה". אם הרעיון מקובל, נדרשת היערכות מהירה. לתגובתכם/הערותיכם/הארותיכם. נ.ב. דרוש טריינר (או אופני כושר "של פעם") בהשאלה לערב אחד... כנראה ה-29 לדצמבר... תודה...

dgeller

New member
היי רשף - אני מביא טריינר !

הטריינר מתאים לכל זוג אופניים ( התנגדות לצמיג ).

אני הייתי מנסה אבל ....

ביני לבין אישתי יש חוזה חתום בפני עדים שאסור לי לנסות לשיר בשום מצב בין אם בפרהסיה ובין אם אני על אי בודד. ודווקא עלה לי בראש שיר שאין סיכוי שאני אתבלבל במילים.

RockhopperJudy

New member
זמַר, שרוצֶה להופיע אבל מתבייש

זמַר, שרוצֶה להופיע אבל מתבייש, יכול לשאול ממני פאה: שחורה, בלונדית, או...... (סודית)

דווקא יש עניין לציבור.

אם אתה מנגן ג'אז קלאסי, אני שר
ואללה.. אם הייתי רוכב כמו שאני שר .. הייתי עף במעלה הגלבוע והולך לישון איזה שעתיים, שעתיים וחצי בערך משהו זה עד שכולם יגיעו למעלה ,מתעורר אוכל סנדוויץ טעים,מכין תה לעצמי.. למה לעצמי? עד שתגיעו למעלה.. יקח עוד זמן.. חוזר לישון מסתובב על הצד תופס לעצמי את הזולה של החיים שם למעלה על השפיץ של הגלבוע חושב על מה עוד לא חלמתי. אז אם אתה מנגן ג'אז.. רק מה.. השבוע אני צפוף לחלוטין.. כל ערב הופעה.. יורם

רֶשֶף

New member
יורם, על מה אנחנו מדברים?

Night and day? How high the moon? Body and soul? Girl from Ipanama? The lady is a tramp? One note Samba? אמנם עברו רק 20 שנה מאז ניגנתי את השטנצים האלו ואם אני לא מצליח לשים את היד על איזו חוברת, אז אין מצב שאני משחזר את האקורדים, אבל רק תגיד. אם אתה מרים "ערב פראנק סינטרה" אני מתחייב לתת לך ליווי ולעשות לך קולות רקע. ולקינוח שרשרת שירי בני ברמן ואריק לביא עם הדובדבן - "הבלדה על 70414". אני אעשה את הקול של רפי גינת במהירות 78 סל"ד (מה שקוראים "אפקט מיקי מאוס").

Eyal Hershtik

New member
אני מוכן לשיר אבל בתנאי .....

שתצליחו להביא אותי מאיזו ג'בלאה אי שם בנגב - שם אני הולך לבלות את השבועיים הבאים על גבי איזה האמר בטיול ג'יפים מתמשך
. שלא תבינו לא נכון - אין לי בעייה לעשות מילואים ואני אף רוצה בזה אך כשזה בא על מפגש פורום
זה לא משהו ... אייל

למעלה