מפגש הפורום
עדכונים

יורם חן

New member
מפגש הפורום ../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

היום רכבנו, גדי ואני ,את המסלול המתוכנן לשישי. יער אשתאול מקסים אחרי הגשמים האחרונים, השבילים מהודקים ןהנרקיסים פורחים בטירוף, ממש מרבדים של נרקיסים בתוך היער
. יש כמה עליות בריאות, אחת ארוכה ומתוקה והשניה קצרה ועבה. נותרו יומיים להתאמן.....
בינתיים אני מקבל מסרים מהרבה חברים וצפויה חגיגה על השביל....
גדי אחראי על הצד החברתי/גסטרונומי בסיוע של עוד חברים טובים (רשף, הדס, סיגל, אורנה, יהודית ועוד...) ובחלק הזה אני לא ממש מעודכן, כי גדי ממדר אותי
לאור בקשה שהועברה אלי במסרים, הינה שוב המפה של נקודת המפגש והסבר קצר למגיעים מהמרכז
מכביש מס' 1 פונים בצומת שער הגיא לכביש 38 לכיוון בית שמש. בצומת שמשון ימינה ולאחר 800 מטר בדיוק ימינה למשתלת קק"ל ומייד החניון משמאל. להתראות בשישי 0900 בחניון אשתאול

../images/Emo124.gif דרוש בדחיפות ../images/Emo124.gif

מגה פון - למי שיש לו - למי שמכיר מישהו שיש לו ויכול לקחת לו -נא לשלוח לי מסר ולהביא. מים
- בחניון יש ברז מים זורמים .

מה להביא ?

אם אני לא טועה, בהודעה המקורית דובר על הבאת אוכל/ שתיה ע"י המשתתפים. זה עוד בתוקף ? צריכים משהו מיוחד ?

העיקרון המנחה הוא

שכל אחד מביא מה שבא לו - המציאות המוכרת לי היא שכל אחד מביא לעצמו וגם קצת לחברה - ואז מצטברות כמויות גדולות של אוכל שזה דבר בכלל לא רע
העיקר שלא יחסר
נמצא מגה פון - בטל חיפוש .

RockhopperJudy

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo96.gif

הנ"ל וכל מה שעושה טוב על הנשמה! אם אתה רוצה להשתתף בתחרות חטיף האנרגיה (תחרות נושאת פרסים!) אז תיכנס למטבח ותתחיל לערבב חומרים! עכשיו! (ואל תשכח לצרף לחטיף גם "קמפיין" משגע!) אם אתה רוצה להיות שופט בתחרות - תפסיק לאכול! עכשיו! ויש גם תחרויות נוספות, תבדוק שרשור למטה.. אה, ושכחתי, יואכים אתה צריך להביא גם את החומוס-תוצרת-בית שעשיתי, ואת העוגה שתהיה מוכנה בערב!

boazw

New member
מצטער לא מגיע - תעשו חיים!

עקב נסיעה ליפן וסין לא אוכל להגיע. תעשו חיים. להתראות בפעמים הבאות!

קטן

New member
טרמפ מת"א

אני שוב מחפש טרמפ מת"א / מחלף ההלכה על איילון תודה, דן 066-466236

Eyal Hershtik

New member
והכי חשוב חברים זה .....

לבוא עם הרבה הרבה שמחה בלב לא כל יום ולא כל יומיים מתקיים מפגש כזה לא כל יום נפגוש את כל החברים לא כל יום נצפה ונשתתף בתחרות היתולית על מלכות הפורום לא כל יום נטעם את כל המטעמים והחטיפים שאנשים מכינים לא כל יום נראה את רשף מתחפש לבחורה אז יאללה לקום עם חיוך אחד גדול מחר , להעמיס את האופניים , לא לשכוח את האוכל -העוגות וכל השאר , לשים את השירים האהובים עליכם ולהגיע !!! אייל

יורם חן

New member
../images/Emo45.gif וקצת על הלו"ז של מחר../images/Emo26.gif

0900 מתחילים להתכנס בחניון אשתאול ב0940 נעביר תדריך 10-15 דק' קצר לגבי המסלול, בטיחות, ועוד כל מיני וב 10 בדיוק תחילת דיווש. להתראות

ranshe

New member
שאלת לו"ז - מתי סיום משוער?

כמה מילים צריך להקפצה? בטח מספיק.

יורם חן

New member
לגבי הרכיבה, מדובר ב-שעתיים לערך

אולי קצת יותר, תלוי בכמות הרוכבים. אח"כ החלק האומנותי, ניבלוס, נקשקש, נתחרה, נשתעשע, עד שיגיע ה
מה
....

yasigal

New member
שו שעתיים? אני רק מתחממת שעתיים..

אצל השאנטי זה רק חימום, הרכיבה היא 8 שעות בדרך כלל

yasigal

New member
אפרופו טרמפים..מישהו מגיע מחיפה?

או יותר טוב - אזור נשר? אני יודעת שזו התראה קצרה מאוד אבל אם כן, אשמח אם תתקשרו אליי 272927-065 תודה סיגל

מאדמאן

New member
רגע - זה לא בוטל ?? פיש הודיע לאחי

שהמפגש בוטל ??? - מה קורה ? אני כבר הודעתי לצאצאי שאין מפגש .. אז מה היתה ההודעה של פיש ?? פרטים ... פרטים...

מאדמאן

New member
הבנתי שהיתה לי אי הבנה..

הטיול משפחות בוטל - המפגש מחר שריר וקיים - או. קיי. אני לא אהיה שם..
אבל אתם תעשו חיים - ניפגש בשמחות

למעלה