מפגש הפורום

יום ד' 8/6 8 בערב.

מאחר ולמחרת אנשים עובדים, כדאי להפגש אצל דנה בשרון. נא לרשום ביומן. הצפוניים יתאמו ביניהם. איך נדע מי גר איפה מבלי להתחיל להעביר מסרים בלי סוף ? כל אחד יביא כפי צרכו את עצמו ומעצמו.

גלי ר

New member
אוכל

נראה לי שכדאי שכל אחד יביא משהו (סלט, מאפה פיצוחים, פירות...) בכמות שמספיקה ל- 4 אנשים. ומנסיון מומלץ לקבוע: * אחד שמביא צלחות, כוסות וסכום חד פעמי * אחד שמביא שתיה קלה * אחד שמביא פיתות חתוכות לרבעים וחומוס/טחינה

גלי ר

New member
אוכל - הערה קטנה

מישהו אמר לי שפרוש המילה company באנגלית בא מהמילה הצרפתית שפרושה "לאכול לחם יחד" - נחמד נכון?

נחמית

New member
המפגש ב - 8.6

לא השתתפתי זמן מה בפורום ורק עכשיו נודע לי על המפגש. אלי, תודה ששלחת לי את זה במייל. אני אשתתף ברצון. אתם עברתם לנושאים אחרים ולא הבנתי איך נרשמים ברשימת המשתתפים ואיפה גרה דנה. כנראה הפרטים יבואו בהמשך? ערב טוב לכולם מקרב לב.

גריני

New member
גם לי מתאים, אם כי - איך הגענו ל-6?

נדמה לי שהיה מדובר על 8 .... מבחינתי גם 6 וגם 8 בסדר גמור ואשמח להדביק פרצופים לשמות

גלי, בא לך על חוף ../images/Emo13.gif

אני חושב שכדאי שנפגש בפעם הזו אצל דנה. תתמסרי איתה בנוגע לאיפה וכו'. כדאי להתחיל להחליף מספרי טלפונים. דנה תרכז את הרשימה של כולנו.

לגבי המיקום

כל מי שמגיע אבקש לשלוח לי מסר. לפי מספר האנשים ואופי הפעילות נחליט איפה לקיים. יאללה...בהמוניכם

נחמית

New member
יאללה...בהמוניכם

דנה, שמי נחמה. אני מתכוונת להגיע למפגש ב-8.6 לבד(לא בהמונים). הטלפון שלי: 03-6475287. בברכת ערב טוב ול"ג בעומר מלא אור. מקרב לב נחמה

למעלה