מפגש הפורום

מפגש הפורום

לחברי הפורום שהיו במפגש הראשון - רציתי להגיד תודה לכולכם, מאד נהנתי למרות שהייתי צריך לעזוב מוקדם לצורך טיפול תודה לך אלי -אוהב אותך , תודה מיוחדת לדנה הרמן על האירוגון ולמי שלא היה והפסיד את המסר היומי באופן אישי יוכל לקרוא אותו כעת. אוהב את כולכם אורן מזרחי

מסר כל כך חשוב עבורי

עד כי בחרת לתת לי אותו ב-HARD COPY. תודה אורן היה כיףףףףףףףףף להפגש ולהכיר

גריני

New member
../images/Emo51.gif לכולם על המפגש הנפלא

לדנה - תודה מיוחדת על היוזמה והביצוע
ולכל אחת ואחד מכם - שזכיתי לפגוש אתמול פנים אל פנים - אוהבת
יום נפלא לכולם

נחמית

New member
../images/Emo24.gifלחברי הפורום שפגשתי השבוע

רציתי להגיד לכם, שכל אחד מכם מיוחד במינו בעיניי. לכל אחד -מקום יחודי לו בעולם. נפלא עוד יותר, שנוצר משהו מאוד הרמוני במפגש. תודה לאלי על דאגתך לי ולדוד. ותודה מיוחדת לדנה.

כל הכבוד לדנה על היוזמה והביצוע

היה מאוד כיף בנוכחות של כל מי שהיה (פיזית) וגם מי שלא היה (פיזית) הורגשה נוכחותו (הלא פיזית) היה מיוחד, במיוחד באוירת המסיכות וחוסר האמון שלפעמים יש באינטרנט, למצא פתאום אי של שלווה, של בטחון אמון פרגון וקרבה. אז תודה לכל אחד ואחת
וכמו שאלישוע אומר - בואו ננוע עם זה ונראה לאן נגיע... ועכשיו לנוע מילים ולחן: שלמה ארצי ועכשיו לנוע, הרהורים שלא תופסים בשום מקום. ועכשיו לנוע, עד לאן, השמיים הרי פה. ועכשיו, עם הקו שלומדים למתוח כשנדרש . ועכשיו המכה והכוח שנחלש. ועכשיו, עם הקו שלומדים למתוח כשנדרש, ועכשיו אני שב למוטב ומתחיל שוב מחדש. ועכשיו מדוע, מה ששואלים נשאר תמיד אפל. ועכשיו ידוע, מה שלא יודעים, נותר תמיד תמיד שואל. ועכשיו, עם הקו שלומדים למתוח כשנדרש . ועכשיו המכה והכוח שנחלש. ועכשיו, עם הקו שלומדים למתוח כשנדרש, ועכשיו אני שב למוטב ומתחיל שוב מחדש. ועכשיו לנוע, דיבורים לא מובילים לשום מקום. נישאים ברוח שני עלים הלא נשבנו עד לפה. ועכשיו, עם הקו שלומדים למתוח כשנדרש. ועכשיו המכה והכוח שנחלש. ועכשיו, עם הקו שלומדים למתוח כשנדרש, ועכשיו אני שב למוטב ומתחיל שוב מחדש.

../images/Emo141.gifהיה לי העונג../images/Emo141.gif

לארח להכיר להרגיש ללמוד ולאהוב את כל אחת ואחד מכם באמת באמת אנשים מקסימים, חמים וחכמים. כל אחד נחרט לי בלב והשאיר חותמו. באהבה

riki72

New member
הלואי והיתי חושבת ורוד

אבל מתעוררים בבוקר[תמיד עדין עיפיים] ורוצים להמשיך לישון. אבל אין ברירה חייבים לקום.....ואז המרטון מתחיל. לארגן את הילדים לב"ס...תלבשו....תצחצחו שיניים..... אתם מאחרים מנסים לשמור על רוגע כמה שאפשר אבל אי אפשר....... אבל תמיד אפשר לאמץ את המסר ולהתחיל לחשוב ורוד ולקות שיהיה יום יפלא ורגוע.

גלי ר

New member
מפגש נפלא

היה כל כך טוב לראות ולשמוע ולהכיר, תודה לך דנה על היוזמה והביצוע, את נהדרת!!!! תודה אורן על הרעיון להביא את המסר היומי אל המפגש, היה כיף להכיר אותך. תודה אלישוע על המקום שיצרת, על המסרים שהעברת ועל היכולת שלך "להוריד את השמים לאדמה". ולגרום לדברים להתממש. ולכל מי שהיה - היה לי משמעותי להכיר אתכם אישית. מפגש נהדר עם טעם של עוד.

למעלה