מפגש הפורום

Betterfly

New member
מפגש הפורום

אני ארים את הכפפה ראשונה
: אז כמו שכולן יודעות (יסלח לי הגבר היחיד פה, אבל האקדמיה קבעה שאל רוב נשי פונים בלשון נקבה) היה מפגש פורום ביום חמישי בערב בהרצליה פיתוח- רבתי
. התייצבנו 4 נשים במקס ברנר לערב שחיתות והרס הגוף בסוכר ופולי קקאו.
הגילאים נעו בכפולות של 3 וההפרשים עד ל- 21 שנים, אך הנושאים- מוכרים לכולנו- גברים, מערכות יחסים, סקס וכו'. ממש מפגש נשים רגיל לחלוטין, ללא צורך בכותרת "מפגש פורום התמכרות נשים לאהבה".
אני יכולה רק לנסות להעביר אל הכתב את התרשמותי הכנה- יש לנו כאן נשים מדהימות, חזקות, מלאות קסם, יפות ומקסימות. מי אמר שטובה חברת גברים? אני נהניתי מאוד ולא שמתי לב שמישהו עשה לי תרגיל והטיס את הזמן במהירות כפולה
, כך שיצאתי בשעה מאוחרת מאוד לנסיעה די ארוכה לירושלים. מחכה בקוצר רוח למפגש הבא ומקווה שנשים נוספות ירגישו ששווה לבוא.
אה, וגם גבר אחד.

Betterfly

New member
אופס

מלאות קסם= מקסימות לא?
לפעמים צריך לחזור לתחילת המשפט... לומדת.

spooni

New member
ללא מילים-משתוקקת למפגש הבא ../images/Emo13.gif

היה קצר מלהכיל את כל מה שיש לכן לספר.

היה מאוד מרתק

ממש מרנין. ובמקום מסוים טיפה עצוב כי שוב...נשים נהדרות, חכמות, יפות , מרתקות - לבד . לא מבינה את העולם הזה , אבל בטח יש לזה הסבר...

זה בדיוק מה שאסור לחשוב!

נשים לבד לא צריכות להיות פחות מאושרות מנשים עם גברים... אני בטוחה שאפשר למנות את הפלוסים בלהיות לבד (מעבר לעובדה הפשוטה שהאושר שלנו לא צריך להיות תלוי במישהו מלבד עצמינו) למשל: - את לא צריכה לשמוע את המונדיאל כל היום ושיתעלמו ממך עד שהמשחק נגמר - את לא צריכה לעשות ערימות של כביסה מסריחה של גרביים ומכנסיים ענקיות - את לא צריכה להאכיל עוד מישהו (רק אותך ואת הילדים) - את יכולה לישון באלכסון - את לא צריכה לחכות בבוקר למקלחת - את לא צריכה שיעירו לך הערות לא במקום ושיעצבנו אותך נורא ויש עוד הרבה, בנות!

spooni

New member
לא טוב היות האדם לבדו!!!

לא צריך למצוא תירוצים למה טוב להיות לבד בכדי לתרץ את זה שאין בן זוג. טבעו של העולם הוא שנישאים ומביאים ילדים וכן. ...גם מזדקנים ביחד. וככה לדעתי זה הכי טוב. אבל נכון , לפעמים לא יוצא , אבל זה לא אומר שטוב להיות לבד. כי את החופש שיש בלבד אפשר לקבל גם בביחד. ונמאס לי להיות לבד!!!! 7 שנים אני לבד!! וזהו אל תעצבנו אותי יותר
))

אני לא יודעת מה אסור לחשוב

ומה מותר לחשוב, ולא ברור לי אם יש מישהו שיודע... אני יודעת מה אני מרגישה . ואני מרגישה עכשיו שיש איזו תקלה נוראית בעולם הזה שכל כך הרבה נשים טובות , נפלאות ומתוקות נמצאות לבד מסיבות שאני אפילו לא מתחילה להבין.

spooni

New member
יש עוד תקלה בעולם והיא...

הפוסטמות תופסות את הבחורים השווים שאחרי חמש שנים אין להם ביצים לקום ולעזוב אותה. ולמה הם איתן ? כי הן אומרות אמן לכל מה שהם אומרים.

הפוסטמה - קווים לדמותה

אני לא קונה את ענין הפוסטמות. כבר ראיתי במו עיני גברים שנשארים נשואים לקלגסיות ורסריות בסיס שחבלז. דווקא הרושם האישי שלי הוא שגברים מעדיפים "נשים רעות" כדי להאשים אותן בכל מה שהתקלקל בחיים....וכמובן, לסדר לעצמן איזו מתוקה מנחמת מהצד....זה עובד להרבה מהם יופי...

E D G Y

New member
אני כ"כ רגילה לראות נשים מקסימות

לבדן. כל החברות שלי כאלה ולא חסר להן כלום מבחינת יופי, אינטיליגנציה, עצמאות, רגישות וכו'... אני בד"כ לא מנסה אפילו להסביר את זה לעצמי. כשאני כן מנסה, נראה לי שהמצב הוא ששני הצדדים כל כך פגועים שכבר אף אחד לא נותן להתקרבות אמיתית לקרות ואז נוצר מצב ששני "שיריונות" נתקלים אחד בשני ומיד נפרדים לדרכם (כאילו להמשיך בחיפוש אחר אהבה, כשלמעשה אף אחד מהצדדים לא מוכן ממש לשלם את המחירים של אהבה, כמו פגיעות, חשיפה, קבלה, מחוייבות ועוד...). עצוב... אבל אני רואה את זה משני הצדדים ולא רק מהצד שלהם ("הרעים")... המצב הזה אולי חריף יותר בת"א (לדעתי). מה דעתכן?

יתכן שאת צודקת

כשהסתובבתי ונשאתי את שם ה' לשווא...(סתם, בדיחה פרטית) בתל אביב, ראיתי תופעה מדהימה: בבתי הקפה ישבו גדודים של נשים (שוות) וגדודים של גברים (שווים) בנפרד. הם לא התערבבו! קצת הזכיר אווירה של בית כנסת...לשם הובילה אותנו המהפכה המינית אה? ואני רוצה לפתוח כאן משהו נכון שאנחנו מתבטאות קצת בהשתלחות על גברים . אבל, אדג'י יקרה, אנחנו גם מוציאות כאן זעם עתיק יומין וכל מיני רגשות שזה אולי המקום היחיד שאפשר לאוורר אותן ולקבל תמיכה והכלה. אני יוצאת מנקודת הנחה שאין כאן אף אישה שבאמת שונאת גברים כקבוצה (אפילו אני לא) או באמת משתכנעת לעומק שכולם מנייקים. לכל היותר, יכולה להיות תחושה שרק מי שאנחנו פוגשות הוא מאנייק. אני גם לא חושבת שיש כאן מישהי שבאמת עומדת להחרים את המין הגברי... אז אני ממש מקבלת את ההערה המאזנת שלך, מצד שני, קבלי את גם את הצורך שלנו לפעמים לפרוק זעם. תודה יקירתי.

E D G Y

New member
מה שהיה מאוד משעשע במפגש הוא

שכולן ניסו לשדך לכולן דברים...חחח...

למעלה