מפגש הפורומים הגדול!

xenocide

New member
../images/Emo45.gif

אני משערת שאני אהיה אצל אח שלי לפני כן...(ירושלמי) ואני חושבת שזה לא עולה לי על שום מגן או משהו כזה הדר (אני רוצה אני רוצה אני רוצה)

BLecker

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif

גם אני באילת וגם זה בירושלים אז בכלל...

Neta558

New member
זה רק אצלך ככה, באמת!

כל השאר פשוט באים! לך עם העדר דור
(שלח איזה מההה אם אתה מגיע)

ronelalala

New member
מי יגיע על שכמו של מי??? :)

מי יגיע על שכמו של מי?????? :)))), גנבתי מבעוד מועד עגלת סופר, ואני מתכנן לסחוב אותך על שכמי ועל השכם השניה... את העגלה. :)

Black dog

New member
מה !?!?!נטע!!!../images/Emo31.gif

אני ואף אחד מנוער מרצ לא יוכל להגיע (לא שהכמויות גדולות ) אבל זה יושב בדיוק על הסמינר הטוב ביותר שהיה אי פעם לנוער מרצ- סמינר מצדה !!!! תדחו תשנו !!!אנחנו קבענו קודם!

Neta558

New member
מצטערת...

נוער מרצ הוא לא חלק מהפורום הזה אתה יודע...זה לא שונה מאנשים שיש להם דברים אחרים, מצטערת. זה התאריך שקבענו בתיאום עם שאר המנהלים.

tsf

New member
../images/Emo31.gif אוף, אוף, אוף!

דווקא ביום הזה אני לא יכולה (היום ה אחרון של טיול) ואם זה היה ב22 הייתי יכולה לבוא .

b m x

New member
מי מגיע מחיפה?

שאני ידע שאני לא יסע לבד ניסע ביחד .

מאלונקה

New member
אני דיי חדש בפורום:)

אבל אני אנסה להגיע בכל זאת :) אני גר באשדוד אגב ..

xenocide

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif

על לתקן.. אני לא אגיע... אוף! (החופש הזה ממש מייאש-אני מבטלת כל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות) מה לעשות, יום אחרי יש לי מגן בפסיכולוגיה ואני ממש ממש ממש צריכה ללמוד כי אני ופסיכולוגיה זה לא בדיוק סיפור אהבה... אוף ממש ממש בא לי ואני לא מאמינה שזה כבר מפגש שני שאני מפסידה והכל בגלל סוף י"ב אני חייבת לציין שאמרתי מראש שיש לי בעיית מגנים בזמן פסח.. הדר (מיואשת לגמרי מהמצב האכזרי הזה!)

xenocide

New member
והבעייה היא אפילו לא המקום

דווקא לירושלים אני יכולה ואפילו רוצה להגיע! אני רוצה להגיש קבילה למען החשבות בבגרויות ומתכונות...

אפרתי 17

New member
כנראה אני אוכל להגיע, אבל

זה אומר שמגיע איתי עוד משהו, שהוא לא צמחוני. מלבדה העובדה שנעשה לו קצת שטיפת מוח
רציתי לדעת אם זה יפריע.

למעלה