מפגש הקומונה הבא

מפגש הקומונה הבא ../images/Emo120.gif

כדי שלא יהיו אי-הבנות, הפעם נתכנן את הכל מראש
בחרו מבין הרשימות הבאות, את התאריך, זמן ומקום שהכי נוח לכם להפגש: תאריך: יום רביעי, 17.5.06 יום שני, 22.5.06 יום חמישי, 25.5.06 יום חמישי, 1.6.06 (חופשת שבועות) זמן: בוקר
צהריים
ערב
מקום: קניון עזריאלי קניון 7 ה
,
יה הטיילת בת"א קניון מלחה, ירושלים

brit18

New member
עונה ../images/Emo13.gif

יום: יום חמישי : 1.6.06 שעה: צהריים
אחר"צ מקום: קניון עזריאלי

brit18

New member
../images/Emo207.gif דוקומלאני

קבלוו|
מאחורי הקלעים של עשיית הדיסק הראשון
This documentary follows Melanie C behind the scenes of her debut solo album 'Northern Star'. For old and new fans a like it is a true testament to the talent of this British female singer. You see Melanie recording songs off the hit album, as well as discussing her feelings about the looming coming together of the project. Three albums later its quite clear to see she knows what she is doing, and the debut gives a good hint to the vocal and musical abilities of Melanie
תרגום: הסרט הדקומונטרי הזה עוקב אחרי מלאני סי מאחורי הקלעים של אלבום הבכורה שלה "כוכב צפוני". בשביל מעריצים ישנים וחדשים, זוהי עדות לכישרון של הזמרת הבריטית הזאת. אתם תראו את מלאני מקליטה את הלהיטים מתוך האלבום,וגם כן מדברת על הרגשות והפחדים מהפרויקט הזה. 3 אלבומים אחר"כ זה קל לרקאות שהיא יודעת מה היא עושה,וההופע הראשונה נותנת רמז טוב ליכולות המוזיקליות והקוליות של מלאני
תהנוו

brit18

New member
חלק 4

תהנוו + עוד הפתעות
-on the horizon וואקליות מדהימה
-מלאני מדגמנת

actimel

New member
מה זה רעות...

כל המחשב שלך בטח ממש מפוצץ בתמונות של מלאני... כל הכבוד! תדאגי לגבות אותם... כדי שלא תצטרכי לחוות את הבעסה שההארד דיסק נדפק וכל התמונות של מלאני התאדו...

actimel

New member
ולכל מי שעדיין לא הצליח לנחש...

זה קרה לי
אז קדימה חברה, לגבות...

brit18

New member
../images/Emo51.gif

כן באמת כדאי כבר קרה לי וכל הדברים שהיו על בריטני נעלמו ולא שבו נהנתם? ראיתם את הדוקומלאני..?? איזה חמודהה היאא

actimel

New member
כןןןןןןןןןןן מלחה בירושלים

ומתי מיכלי מגיעה? לא עדיף שהמפגש ייתקיים שתבוא?

בדיוק בגלל זה כתבתי מלחה

בשביל שתהיה לנו אפשרות פעם אחת לעשות מפגש שקרוב אליך, כדי שלא כל פעם את תצטרכי לנסוע אלינו לת"א. לדעתי זה ממש הוגן שפעם אחת אנחנו אלה שניסע אליך
בכל אופן, לדעתי צריך לעשות מפגש אחד עוד לפני שגהגה תבוא, מכיוון שבת'כלס, לא נפגשנו מפגש אחד רציני מאז היומולדת של מלאני לפני 4 חודשים (אני אישית לא הייתי קורא למפגשים הדלים שהיו בפורים ובפסח למפגשים רשמיים)

אני לא רוצה להישמע מגעילה

אבל אני לא מתכוונת ליסוע עד ירושלים למפגש פורום. במרכז זה הכי מתאים לכולם לי אין זמן להגיע לירושלים. סורי ענת לא משהו אישי נגדך.

את לא רוצה, אבל זה יוצא לך בכל זאת

למה שתמיד ענת תצטרך להגיע אלינו? זה פול דלק ופול מאמץ, ותמיד יוצא שענת באה אלינו מותשת אחרי עבודה. אפשר שלפחות אחד מארבעה מפגשים יתקיים אצלה. ובכל מקרה, אני לא מבין מה הקיבעון לקיים את כל המפגשים באותו מקום ובאותו סגנון? פורומים אחרים גם הולכים להפגש לפעמים בכיכר רבין/בבתים של אחד מחברי הפורום וכד'.. ובכל מקרה אל תבני על זה שנעשה את המפגש הבא ביום של מפגש Teva אני כבר אומר לך שאני לא אתכנן את זה לפני הלו"ז של חברי פורום טבע.

הראשי תיבות הם Tava

כלומר: בן-אדם שהחליט לצפות בסדרה הזו טבע בסרט שביים לעצמו
מי שבאמת רואה בתום לב את הטלנובלות של הוט, עשוי לסיים את חייו בסוף בתוך מסך טלוויזיה.

תראה...

א. לכל אחד יש את העיסוקים שלו ואת החיים שלו. עם כל הכבוד אני לא מתכוונת ליסוע שעתיים וחצי עד לירושלים וזה יעלה לי פול כסף שאין לי כרגע. ב. לא אמרתי שצריך לקבוע באותו מקום אבל במרכז זה הכי מתאים לכולם. ג. לא ביקשתי לקבוע מפגשים מתי שטב"ע קובעים אבל זה לא הגיוני ליסוע 3 ימים ברצף לתל אביב במיוחד לא אחרי כמה ימים שלא ישנתי בבומבמלה. ד. עשיתי סבב טלפוני לחברי הפורום וחוצממך אף אחד לא מתכוון להגיע. ומי בכלל אמר שענת יכולה? אתה חושב שזה שתבוא לירושלים יעשה אותה לפחות עסוקה? יש לה עבודה וזה יותר חשוב מהמפגשים, אתה רוצה לבוא ולמצוא את עצמך לבד שם? תהנה. לא אני ולא שאר חברי הפורום מתכוונים להגיע. ה. שרה אני מתה עלייך
|מתגעגע| |יוםשבתבערב
| ו. רעות אני חולה עלייך ומחכה כבר להזדמנות לראותותך
ז. ענת כל מה שנכתב בתוכן ההודעה לא אישי נגדך
ח. כל הזכויות שמורות לסיון

שמעי, אין לי כוח להכנס לוויכוח

אבל אני רק אסגור את העניין הזה בקצרה: א. תחשבי שאולי גם לאקטימל קשה להגיע כל פעם עד לת"א, ואולי עם נעשה פעם מפגש באזור שלה זה יקל עליה להגיע, ודווקא בגלל שהיא עובדת קשה זה עוד יותר סיוט בשבילה להגיע אחרי יום עבודה לת"א. ב. גם אני חושב שעדיף לקבוע במקום מרכזי, אבל להבא צריך לתכנן פעילות יותר מגוונת מאשר לשבת על הגג של עזריאלי וללכת למקדונלד'ס (אפשר למשל לבוא לאחד הבתים של אחד מאיתנו או ללכת לקניונים אחרים עם אטרקציות אחרות באזור) ג. אף אחד לא העיר לך על זה שלא באת אלינו אחרי הבומבמלה. פשוט מעצבנת אותי התפישה, שאת שמה אותנו בעדיפות משנית (כמו בפורים שרוב הזמן נגררנו למפגש של פורום טלי ושל השחקן השמן הזה מטב"ע שבהתחלה חשבתי שהוא מנקה של הגג של עזריאלי
) ד. כ
ליך

שמע גמלי אין כוח אבל לויכוח יש פואנ

טה. א. אף אחד לא אמר שלענת קל אבל זה לא פייר יבואו 3 אנשים שגרים במקום מרוחק מירושלים עד לשם. ב. אני לא מתכוונת לבוא לירושלים. ג. אני לא אמרתי לכם שתבואו בזמן המפגש אבלרציתם לבוא. ד. לא תמיד אני יכולה לבוא אתה צריך להבין את זה. ה. אפשר לעשות דברים אחרים בתל אביב. ו. הצעתי לעשות מפגש בסופרלנד ז. כ
עלנת נתו'ש מקווה שאת לא לוקחת את זה אישי זה לא נגדך. ח. כפרעליך תפסיק כבר לריב שום דבר לא נעשה נגדך אלא נגד הרעיונות שאתה מציע

gaga

New member
למפגש הזה אני לא אגיע

אבל אני כנראה יגיע למפגש הבא אחריו - אז תתכוננו (ובאמת עדיף במרכז) תהנו במפגש הקרוב בלעדי

למעלה