מפגש התנחלות SPICE 2007

Drowned World

New member
מפגש התנחלות SPICE 2007 ../images/Emo70.gif

היי אנשים מה קורה? אז ככה למי שעוד לא עודכן שבוע הבא מה 22-26 יש אפשרות לארגן מפגש התנחלות אצלי בבית אז ככה בואו נסכם על תאריך שהרוב יכולים וננסה לארגן את זה שמי שלא יכול בתאריך מסויים יוכל להגיע גם יום למחרת כי כולם יכולים להשאר ללילה
אז אני מבין שהרוב רוצים את ה-24 שזה יוצא יום שלישי ואז אפשר להשאר לרביעי גם ! אז.. אנחנו רוצים לארגן פלקט לבנות בו נכתוב להם שאנחנו רוצים שיגיעו גם לישראל ופלקט אחד בשביל אמה על הלידה, תביאו כל מיני דברים שיש לכם של הספייס קלסרים,תמונות, סינגלים, קלטות וידאו ועוד מי שיכול להביא כל מיני טושים וכאלה שיביא זה טוב בריסטולים וכאלה אני יכול לארגן זאת לא בעייה
אז שיהיה לכם שבוע ספייסי ומהנה ותתחילו להתארגן על תאריך => המפגש הזה חייב לצאת לפועל

סבב אני באה (אם ההזמנה עוד בתוקף)../images/Emo9.gif

האמת שיותר יתאים לי ראשון/שני אבל סבבה. וואי וואי כמה אוצרות אני צריכה לחפש...

britmel

New member
סבבה :)

אני באה ב24 :) ( יום שלישי ) ואני אביא דיסקים וטושים:)

mbsgf

New member
נחמד מצידך שאתה מארגן את זה..

רוב הסיכויים שאני אוכל להגיע ביום שלישי אבל אדע את זה לבטח רק בחמישי הקרוב. יש בכלל דרך כלשהי שהפלקטים יגיעו אל הספייס? כי הסיכויים די אפסיים..

Drowned World

New member
בכיף תבוא ../images/Emo70.gif

תבוא זה יהיה ממש נחמד שתהיה נוכחות גדולה
לגבי הפלקטים אנחנו לא מתכוונים לשלוח להם אותן אלא לצלם תמונות ווידאו ולשים לינקים בפורומים רשמיים שלהן

mbsgf

New member
עדכון!

ביום שלישי אני אוכל להגיע, הבעייה היחידה היא שאני אצטרך לחזור לבית כבר באותו היום מאחר ואני חוזר לבסיס למחרת. הרכבת האחרונה לכיוון ב"ש היא ב9 וחצי בערב לערך ורציתי לדעת מה אמור להיות הסידור של הפגישה (שעות פחות או יותר..)?

למעלה