מפגש ואימונים פתוחים לקראת טריאתלון נשים

מור שלז

New member
מפגש ואימונים פתוחים לקראת טריאתלון נשים

גילוי נאות: אני כותבת הפעם לא בכובע של מנהלת הפורום, אלא כיוזמת מפגש ואימונים פתוחים לקראת טריאתלון הנשים.

אני מזמינה אתכן להצטרף אלינו ביום שישי הקרוב 14.3.2014 בהדר יוסף בתל אביב לאימון פתוח ומפגש לקראת טריאתלון הנשים.

מה בתכנית?
- אימון אופניים פתוח עם המאמן כרמי שרביט ומתנדבות נוספות מהקבוצה. באימון נקבל כלים חשובים וטכניקה לרכיבה על אופניים בטריאתלון ובכלל.
- מפגש עם סוזי דבוסקין המדהימה שלנו שתציג לנו את טריאתלון הנשים ואת העולם המיוחד שהוא פותח לפני נשים רבות
- נביא את סיפורן של נשים שהחלו עם אימונים פתוחים, טריאתלון נשים ומצאו את הדרך לשלב את האהבה הזו ואת הספורט באורח החיים העמוס שלנו כנשים עם משפחה, קריירה ועוד.
- הרצאה (קצרה!) שלי שבה נציג את האימונים הפתוחים וכן מספר טיפים ותובנות שאספתי לאורח החיים על השילוב הזה של טריאתלון, ספורט, משפחה וקריירה.

להרשמה למפגש ו/או לאימונים ניתן ליצור קשר איתי ישירות... (למען הסר ספק - המפגש והאימונים מועברים על ידינו חינם וללא תשלום, אבל נדרשת הרשמה כדי שנוכל להערך מראש).

עוד קצת עלינו, על המפגש ועל האימונים הפתוחים:
"כל אחת מנצחת"בעינינו זו לא רק סיסמא, זה אורח חיים. הנצחון הגדול של כל אחת ואחת בעינינו הוא ביכולת לשלב ספורט ואורח חיים בריא כחלק מהשגרה היומיומית שלנו כנשים. לקום ולעשות משהו קטן למען עצמנו, פעם אחר פעם מחדש.
כמדי שנה, גם השנה, אנחנו מתגייסים לקראת טריאתלון הנשים ופותחים אימונים פתוחים ייעודיים לנשים באופניים, עם דגש על טכניקת רכיבה ועל כלים חשובים שישרתו אותנו בטריאתלון ומעבר לו. השנה אנחנו פותחים גם את אימוני קבוצת הריצה שלנו לקהל המתאמנות לקראת טריאתלון הנשים, ונותנים לכל אחת הזדמנות להגיע ולהתנסות באימון טכניקת ריצה, עם הרבה תשומת לב אישית.

עוד פרטים על המפגש, האימונים ויצירת קשר כאן:
http://www.x-team.co.il/2010-11-23-11-59-36/2011-06-06-12-41-10/item/197

susieada

New member
x-team מוביל מהאימונים הפתוחים הראשונים!

תודה מור וכרמי על המשך מסורת של נתינה ועזרה לקראת טריאתלון נשים ואורח חיים בריא ובטוח של ספורט!

אני אוהבת את הקונספט החדש המשלב אימוני טכניקה של ריצה עם האימונים המסורתיים של רכיבה.
יישר כוח!

נתראה ביום שישי!

גברת ע

New member
נתראה שם!

למעלה