מפגש והרצאה פאגאניים - חודש דצמבר

gwizard

New member
מפגש והרצאה פאגאניים - חודש דצמבר

שלום לכולם. ב-10 לדצבמר (רביעי) ב-19:00 יתרחש (כרגיל) מפגש פאגאני. המיקום בנתיים לא השתנה ואנו נהיה בשולחן האבן הרגיל שלנו מול רח' בני דן 46, תל-אביב. (פארק הירקון) כל אחד מתבקש להביא כיבוד קל או שתיה.
החודש לא תהיה הרצאה, אלא תכננו משהו יותר אקטיבי
החודש אני אעביר סדנה לעבודה עם אנרגיות בשיטה שפיתחתי במהלך השנים. בתור תרגיל סופי השיטה מאפשרת לעשות *כל דבר* *ללא שום חומר עזר* מתפעול אנרגטי נטו. הצצה קטנה לתוך נבכי השיטה אפשר לקרוא במיני מאמרון: "עבודה עם אנרגיה". מעבר למה שכתוב במאמרון - כל פאגאני שעושה טקסים - חשוב לו שידע להעלות אנרגיה ולתעל אנרגיה. ישנם הרבה שיטות ותרגילים לזה, אך אני מרגיש כי השיטה שלי היא הכי פשוטה להבנה וליישום. מי שזוכר את Kat Re שהייתה כאן בפורום, היא תפסה את השיטה בחצי שעה
כל מי שמגיע לסדנה מתבקש להביא איתו קריסטל קוורץ במידע ויש לו. אם אין, אני אתן משלי לתרגול, אך כמובן רצוי שכל אחד יוכל ישר לתרגל מבלי לחכות עד לתורו עם הקריסטל. לחילופין אפשר להביא פנטקל (שוב, למי שיש) אך רק אם זה פנטקל מדוייק(!). כל זה לא חובה, אך עוזר להרגיש את הזרימה למי שמתחיל. בסופו של עניין אין שום צורך בשום אביזר. כדי להגיע למקום המפגש ניתן לקחת קו 5 של דן ולרדת בתחנת יהודה המכבי 47 (וייצמן). הכי פשוט להגיד לנהג איפה אתם רוצים להגיע והוא כבר יגיד לכם מתי לרדת. שאלות, טענות, ת"ש, מין, כלכלה - נא לפנות ל: אלון 067-992610 גרסיאלה 09-9545599

מיכל328

New member
הההמממממ...

אני ממש רוצה לבוא אבל (כמובן לא להתנשאות חלילה) אני יודעת איך להעלות אנרגיות.. לפעמים אני מעלה יותר מידי חחח.. (ונעשה כל כך חם במעגל שלי לפעמים - זה מדהים!).. האמת שזה די מעניין עכשיו שאני חושבת על זה - כי אני מתקשרת עם האלה והאל דרך אנרגיות יותר מאשר "דיבור"... קשה להסביר.. פשוט לפי העליה והירידה של האנרגיות אני יכולה להבין את תשובותיהם לשאלותי או את נוכחותם... בכנות דווקא הדבר שבא לי הכי בקלות היה הדמיון והעלאת אנרגיות... טוב ירדתי לגמרי מחוט המחשבה שלי.. בכל זאת, אני אהיה איתך בקשר ונראה מה קורה! מיכל

gwizard

New member
...מממממההה

יש הרבה דרכים שונות להעלות אנרגיה, לתעל אנרגיה וכ"ו. אני לא מתיימר להציג את השיטה הכי טובה שיש, אך אני כן מתיימר להציג שיטה שפיתחתי ללא שום ספר וללא אינטרנט (לפני 5 שנים) שעובדת בשבילי ובשביל אחרים שלימדתי. חוץ מזה חשבתי שאנשים באים למפגש כדי לפגוש אנשים פאגאניים ולאו דווקא להקשיב להרצאות.

Emilio Exavier

New member
..המהמהמהמ..

אוף... ורק אמיל כבר שנה מנסה ולא מצליח להעלות אנרגיות בגרוש... אני ממש צריך ללמוד איך לעשות את זה, אז נראה לי שאני אבוא.

gwizard

New member
סבסבסבבבבבה

אם אתה לא מצליח כל כך הרבה זמן, אז למה לא שאלת בפורום ? אנחנו מאוד טובים בלעזור

מיכל328

New member
לא...

לא התכוונתי להגיד שאתה מתיימר להציג את השיטה הכי טובה שיש - ממש לא.. זה כן יכול להיות לי מעניין (כי אני אישית אף פעם לא הייתי צריכה משהו פיזי כדי לתעל את האנרגיה ולהעלות אותה - לא יודעת זה פשוט מאז ומעולם הלך לי חחח למזלי! נראה, זה כמובן גם קשור בלימודים שלי! אני אודיע לך! מיכל

Dia Leoghann

New member
אני חושב שזה דווקא יהיה מועיל

אם לכולנו תהיה שיטה אחת בה נוכל להשתמש כאשר אנו עושים טקסים קבוצתיים (בבית כל אחד יכול לעשות כרצונו).

gwizard

New member
תן לי להסתייג מרעיון זה

אני לא חושב שזה יהיה טוב אם כולנו נעבוד באותה דרך, אפילו אם זה רק בטקסים פומביים. כל אדם והשיטה שיותר נוחה לו ואם תנסה להכיל שיטה אחת על כולם, בתנאי שכולם יסכימו (וזה קלוש), אז זה יפגע מעוצמת הטקס. מעבר לכך, השיטה אותה אני אציג לא נכתבה ספציפית לטקסים פאגאניים. אני התחלתי בפיתוח שלה כאשר בכלל לא הייתי פאגאני ולא היה לי שמץ של מושג מה זה. המטרות הן שונות אך היישום ניתן לשמש גם לטקסים.

Dia Leoghann

New member
פשוט מאוד

כי העלאת ותיעול אנרגיה היא חלק מאוד חשוב בכל טקס, וכאשר עושים טקסים שבהם כל אחד משתמש בדרכו הוא זה עלול ליצור מצב שבו צורות מסוימות של העלאת אנרגיה עלולות להפריע למהלך הטקס מבחינה טכנית של אופן ביצוען או אורך הזמן שלוקח "להפעיל" אותן. אם כולם יכירו שיטה מסוימת שבה נוכל להשתמש, אפשר יהיה לתכנן את הטקס על בסיס זה וכן כולם יוכלו להשתתף בהעלאת האנרגיה.

morania

New member
אוףףף (בקשר לפגישה).. נראה לי =\

אני כל כך רוצה להגיע.... אבל ..... :( אני מרגישה לא נוח..... אני כן פגאנית.... וויקאנית נראה לי שיותר יתאים להגדרה (למרות שאני מעדיפה בכלל לא להגדיר.. גם אין לי מספיק ידע ,ביטחון או ניסיון בשביל לקבוע/להגדיר) אבל....כבר מלא זמן שהפסקתי ולא עשיתי עם עצמי כלום בנושא... פשוט.. שהיה שלב מסויים שקצת התייאשתי וגם לא כל התגובות היו חיוביות... (הסביבה לא תומכת והידיד היחיד שתמך/ שיתף פעולה גם התייאש וגם קצת התרחקנו.. ואי אפשר לעבוד עם מטענים...) בכל מקרה... כמו שאמרתי.. כבר מלא זמן שהפסקתי ולא עשיתי עם עצמי כלום ועכשיו כבר מלא זמן שאני מחפשת.... מחפשת איך לחזור לתקופה .. לפגאניות שבי לא יודעת איך להסביר זה ממש דחף.. מרגישה שאני חייבת לעשות דברים אבל... אני כבר לא יכולה כבר .. לא יודעת מה ואיך לעשות כאילו נתקעתי בתוך עצמי בעצם... כאילו נתקעתי מחוץ לעצמי אין לי זמן לכלום יותר אני נבלעת תעזרו... בבקשה יש לכם עיצה ?

מיכל328

New member
המממ

בואי לפגישה ותכירי את כולנו ואנחנו ניתן לך מוטיבציה להתחיל ללמוד שוב... חוץ מזה שבכדי להיות ויקאנית את לא צריכה או מחוייבת לבמע טקסים - אמונה זה הדבר שמגדיר את דתך - ואם את אומרת שאת רואה את עצמך כויקאנית סימן שאת אומרת את זה בגלל האמונה שלך. וזה הדבר החשוב ביותר. בכל אופן - אם את צריכה עזרה בויקה או אם יש לך שאלות - אני כאן לעזור! מיכל

graciella

New member
מבינה אותך

ברכות לך אני מבינה לליבך יש תקופות בחיים שאנו משתוקקים לעוד, לעשות משהו פנטסטי לעלות/ לרדת בתוך עולם הרוחני פנימי ולא יודעים איך, איפה ומה, רק יודעים שזה נמצא אני מציעה לך להגיעה למפגש - משום שזה המקום בו תוכלי לדבר ולפתוח את הלב והראש

morania

New member
תודה על התגובות.. !

אני באמת ישתדל להגיע ואולי לקבל ממכם משהו.... להיפתח יותר לנושא אולי מזויות חדשות.... :)

למעלה