"מפגש" זו לא מילה גסה. נכון?

"מפגש" זו לא מילה גסה. נכון?

כבר יותר מדי זמן לא הייתי במפגש, ועכשיו החיים שלי נכנסו למסלול יציב מספיק כדי שיהיה לי זמן להגיע למפגש, איפה שלא יהיה. אז לפני שהלימודים מתחילים, ולפני (או בזמן) החגים... מה אתם אומרים, יש כאן מעוניינים במפגש? כל מי שבעד, שירים יד!
אגב, אולי אולי אוכל לארח מפגש אצלי. האפשרויות נבחנות, והקרקע נבדקת... בינתיים סתם תגידו אם בא לכם מפגש, בלי קשר לאיפה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מנפנפת בשתי ידיה ../images/Emo45.gif

אני מאד בעד מפגש לפני תחילת הלימודים, כי כשהם יתחילו, ברור שהמצב יהיה קשה...

../images/Emo45.gif

סופסוף בארץ - אשמח לבוא. אין כמו ערב מתי לפתיחת שנה משובחת.

../images/Emo45.gif אם ההצבעה שלי נחשבת...

נעים מאוד, אני בעיקרון מהפורום השכן (מוסיקה עברית ישנה וחדשה), אבל כבר מזמן פוזל גם לשכנים ובמיוחד לכאן, כמי שאוהב את המוסיקה של מתי כספי מאז ומִתמיד וכמוסיקאי המושפע ממנה. טרילילים
השלימה לי את תמצית הפרקים החשובים שהחמצתי בחייו של הפורום הזה מגִלגולו הקודם, ואף ערכה עבורי היכרות וירטואלית עם מרבית השמוֹת המהווים את "הגרעין הקשה" שלו (בכלל, הבחורה הזאת עתירת זכויות בכל מה שנוגע לעולם-הפורומים, זה ידוע). את חלק מהאנשים היכרתי עוד מהמפגשים בפורום השכן; את היתר אני מקווה להכיר במפגש הקרוב אצלכם. אני סקרן מאוד להכירכם במציאות,
דניאל. נ"ב: יש לכם עוד שירונים ספייר?

פוזנא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אולי אצלי....רמת גן..נראה ...

caspit

New member
מאוד בא לי

אבל אני חושבת שרק אם יהיה בצפון נוכל להגיע.

caspit

New member
את כזאת קופה

יותם הוזה בימים וחולם בלילות - איפה שמרית... איפה שמרית... ומי לא באה לבקר?!? וברצינות, אם זה יהיה בקרבתנו וודאי שנבוא עם פופטיץ.

מאוד בעד

ואין לי בעיה לארח אצלי בדירה החדשה בירושלים, אבל... מעדיפה שזה יהיה איפשהו שנוכל לראות גם את הקופים הצפוניים וצאצאיהם (וואו, זה נשמע כמו תכנית בערוץ 8)

למעלה