מפגש חברים - קביעת תאריך

רומן ט

New member
מפגש חברים - קביעת תאריך ../images/Emo166.gif

טוב, אז אחרי שהסכמנו (פחות או יותר) שמפגש הוא רעיון טוב (למי ששכח/לא היה - הנה ה-Thread המקורי), והוחלט (נדמה לי) שהמפגש ייערך אצלי, נותר לקבוע תאריך ושעה. לי אישית נראה שאחרי החגים יהיה סביר. ואיזה יום בשבוע עדיף? מוצ"ש? מה דעתכם על 28 בספטמבר - מוצ"ש ומוצאי שמחת תורה? אם אתם רוצים להציע תאריך אחר - בבקשה. -רומן

dts

New member
איחולים להולדת הפגש (סמינר ?)

רציתי להציע את חול המועד סוכות יותר נוח ושקט מנסיון בפורום אודיו האם יש עלויות או חלוקת תפקדים ומטלות (כיבוד לדוגמא) האם יש (כדאי) תוכן הדגמות והפתעות האם מפיקים DVD סמינר

רומן ט

New member
אני חושב שהחברים מעדיפים מפגש פשוט

- לפגוש ולהכיר את החברים, לפטפט קצת, וגם לראות איזה סרט. 1. אישית אין לי שום בעיה עם חול המועד. השאלה אם יישארו בכלל אנשים בארץ בתקופה זו?
2. עלויות? בהתחלה העליתי רעיון לשכור את חן1 לכמה שעות, אבל הוא נפל די מהר
לא, לא נראה לי שיהיו עלויות. 3. כיבוד - הממםם... נחשוב על זה כשהמועד ייתקרב. אולי כיאה לפורום סרטים לא מעונב פשוט נזמין פיצות?
4. תוכן - אני מניח שנצביע על סרט DVD שנרצה לראות. לי אישית יש כ-500 סרטים לבחור מהם, אבל אפשר גם להשכיר סרט מהאוזן - בעיקר אם אנשים ירצו סרטים עם תרגום (לעברית). הדגמות? - אני מניח שלמרבית האנשים (בעיקר אלו שלא באים מפורום האודיו) מראה מקרן CRT משובח פלוס מערכת סאונד טובה יכול להוות הדגמת קולנוע ביתי. אם יש לך רעיון אחר - מעולה! אל תתבייש, ספר לנו
5. DVD סמינר - רעיון מעולה
הבעיה שאז יעשו לו RIP ונמצא גירסאות DIVX או SVCD מסתובבות בשוק
אני חושב שננסה לעשות את המפגש פחות טכני מאשר הסמינר של האודיו, לפחות את המפגש הראשון. נתרכז בלפגוש ולהכיר אחד את השני

dts

New member
לפגוש ולהכיר זה דבר ראשון

וזה היה העיקר גם בסמינרים הגדולים האחרונים.(והם לא מעונבים) גם להזמין פיצות ,שתיה וכמה דברים לכרסם ל 20 ? איש עולה. תמיד טוב ללמוד מנסיון דומה ונראה לי שמעבר לקצפת של פגש יהיה נחמד דובדבן בדמות סרט חדיש/מיוחד- ננצל קשרים עם מפיצים או פריט ציוד משובח להתרשמות/ השוואה - קשר עם חנות או יבואן. חוץ מזה אני נרשם

Soak

New member
מתאים.

גם אני חושב שהמפגש צריך להיות עם דגש על כייף והכרות עם האנשים מאשר הרצינות התהומית של הסמינרים. נפגשים, מדברים, רואים סרט (או קטעים מסרטים). אפשר שכל אחד יביא את הסרט הכי מוזר שיש לו, זה שהוא חושב שאין לאף אחד אחר מהפורום (רומן, טוב שאנחנו באים אליך, ככה כל האוסף שלך כבר שם...
) בכל מקרה, כדי שנדע לכמה אנשים לצפות, כל מי שמתכוון להגיע שישרשר תגובה להודעה. הערה: כל חברי הפורום מוזמנים בכייף, פאסיביים ואקטיביים כאחד.

דון גל

New member
נשמע רעיון טוב....

אני חושב לבוא... אולי נראה את טרילוגית "חזרה לעתיד"? סתם... אפשר להקצות לכל חבר כמה דקות להציג את הקטע הכי אהוב עליו בDVD, כי נראה לי שעם כל כך הרבה אנשים יהיה בעיה למצא סרט שכולם רוצים. רומן, כל הכבוד על ההזמנה, אבל חייבים לאסוף כסף לכיבוד. תחשוב: 20 איש= 20 בירות, 20 קולות, 3 מסיבמבות ולפחות 7 מגשי פיצה. עם כל אחד ישים 20 שקל, אנחנו מסודרים... (ולפי מה שקורא פה יגיעו יותר מ20 איש) ושוב, באיזה אזור בארץ אתה גר? זהו, הדון.

noachk

New member
../images/Emo8.gif גם אני מעוניין

לבוא ולהיפגש בסמינר. נא רשמו אותי ותודיעו מתי נוח לכולם להיפגש. תודה נח

Croc

New member
גם אני.....

תגידו אם צריך עזרה או משהו אחר.... גנאדי

danistar

New member
אני לצערי לא אוכל להגיע ../images/Emo4.gif

אני באותו יום חוזר מחופשה של שבועיים בים המלח ואני חיפאי .. כך שלצערי לא אוכל .. בפעם הבאה , תהנו בשבילי !! דני

dts

New member
דני להיות חיפאי זה מיגבלה

שמוכרת ע"י ביטוח לאומי (קיצבה?) או תרוץ

danistar

New member
הכוונה היתה .. שאני חוזר מים המלח

באותו יום לחיפה ( אחרי 10 ימים שם ) כך שזה לא מסתדר לי ..

למעלה