מפגש חברי הפורום בפארק הירקון

beezi

New member
מפגש חברי הפורום בפארק הירקון

שלום לכולם, היינו בפארק והשתתפנו במפגש בפארק הירקון , הילד נהנה והיה כיף לפגוש הורים אחרים, שעד כה יכולנו להחליף דעות רק מעל גבי הפורום הוירטואלי הזה... אני שמחה שהצלחתי להביא עוד 2 זוגות הורים וילדים , (אשר אינם עדיין חברים בפורום) למפגש וגם הם מאד נהנו. תודה וחג שמח!!

אכן היה לנו כיף אתכם בפארק../images/Emo51.gif

ותודה לכל מי שטרח\ה והגיע, עם כיבוד ורצון טוב. וכל הכבוד לך beezi על שסחבת איתך עוד הורים... היה נחמד והצלחנו לקפץ על המתנפח שם כאילו הוא שלנו.. כמו שראיתם, לא משכנו שום תשומת לב מיוחדת והילדים השתלבו בטבעיות בסביבה. היה כיף וגם אני הצלחתי לדבר מדי פעם עם חלקכם, בין ריצה למתקן זה או אחר.. תודה לכם על הנכונות, ונקווה שבפעם הבאה נהיה קבוצה גדולה יותר. שבוע טוב וחג שמח!

חנניה1

New member
גם אנחנו נהננו וכייפנו..

תודה מיוחדת מאתנו לעמליה המדהימה שהצטיידה בחומרים לסדנאות יצירה, העסיקה את הילדים והציגה גם כישורים ספורטיביים. תודה גם לך תלמה שענית על שאלותינו בהמון ידע וסבלנות. שמחנו להכיר הורים מקסימים לבנות מקסימות שמסתבר שגרים לא רחוק מאיתנו. תודה לכולם. חג שמח ולהתראות אורית

ויווש

New member
אוף כמה הצטערתי שלא יכולתי להגיע ה

את כל מה שצריך, הבטחתי לילדים, ופתאום נחתו עלינו אורחים מבאר שבע שממש לא יכולתי להשאיר ולבוא. חבל מקווה שיהיה עוד מפגש ממש בקרוב. שמחה שנהנתם.

lisadan

New member
היה נהדר

גם אנחנו נהנינו מאוד, למרות שלצערנו הספקנו לדבר רק עם מעט מההורים. לקרבה למתקנים היה יתרון גדול, אבל גם חיסרון - הילד רץ כל הזמן למתקנים והיינו צריכים לרדוף אחריו בכל פעם מחדש. גם הוא נהנה מאוד. כל הכבוד למארגנות

לא הסתדר לנו להגיע......חבל

שמחה שנהניתם. מקוה שנתראה במפגש הבא, אולי במקום קצת יותר קטן, מאד קשה לנו במקומות גדולים וסואנים.

גלסטאר

New member
הגענו באיחור ולא מצאנו את הקבוצה

אבל נהנינו במתקנים
מקווה שבפעם הבאה יהיה שילוט או סימן ...

anidnd

New member
גם לנו היה כייף

היה נחמד לראות פנים מאחורי הכינויים,ולראות את הילדים המקסימים שלנו. היה נחמד לראות את הילדים נהנים וצוחקים ומתרוצצים ומתנהגים כמו ... ילדים. הצטערתי לשמוע שהיו כאלה שלא הצליחו להגיע. בפעם הבאה נשתדל להתארגן ולהודיע מוקדם יותר, ולדאוג גם לשילוט. הספונטניות הכריעה אותנו.

imashelo

New member
הגענו, נהננו,

ולצערי הילדון הרגיש שמיצה את החוויה אחרי שעה וחצי ודרש "ללכת קצת הביתה". חבל שלא יצא לי לדבר עם רוב מי שהגיע, והצטערתי לפספס את עמליה (נדמה לי שאנחנו כמעט שכנות, אז יש לכך תקנה). אני מקוה שבפעם הבאה נמשיך מהמקום בו הפסקנו

dan52

New member
רצינו אבל חלינו

אנחנו כולנו העברנו את החג עם טישו וקלגרון

המפגש בפארק הירקון

היינו בפארק בשבת, והיה כיף, הכרנו כמה אנשים נחמדים ביותר, ובילינו נהדר. רק מה, לצערי הגענו באיחור, חיפשנו את הקבוצה ולא מצאנו, למזלי כשכבר התייאשתי, באה אלי מישהי ושאלה אותי אם אני מחפשת את הפורום, לא מבינה איך היא הבינה שאני אתכם והראתה לי איפה התיישבתם. כך שעד שהגעתי רוב המשפחות כבר היו צריכות לזוז. ואנו נשארנו עם 2 משפחות מקסימות עשינו עבודות יצירה ושיחקנו כדורגל ומטקות. ופשוט לא רצינו לחזור. חזרנו מאושרים ושמחים ודניאל כל הזמן שואל אותי מתי החברים החדשים שלו יבואו לבקר אותו. אז בואו נעשה את זה שוב. דניאל עמית ועמליה. רמת גן וזה מדניאל: היה כיף איתכם תודה רבה

למעלה