מפגש חברי הפורום יוצא לדרך...

מפגש פורום

הצלחתי לנדב חברה טובה שהיא מתקשרת ופותחת בקלפי טארוט, להעביר לנו ערב מיסטי נפלא ומהנה. רציתי לבדוק היענות. אני מחפשת גם מתנדב שיערוך את המפגש בביתו. בינתיים אין גם תאריך, יש הסכמה כללית שלה, נראה לי שקצת לחוץ לערוך מפגש לפני ראש השנה, לכן אני חושבת שבחופשת סוכות זה יכול להתאים לכולנו. במפגש יהיה כיבוד (כל אחד ידאג להביא משהו טעיםם ועל כך תפתח הודעה בנפרד). מי מעונין במפגש? (נא לסמן
למי שמעונין) מאחר וחברתי תושבת המרכז, יהיה זה הוגן כלפיה לערוך את המפגש באיזור המרכז (וסליחה מהצפונים והדרומים). ממתינה לתשובותיכם.

A N N 7

New member
../images/Emo202.gifלמפיקה הנערצת נועית10

יצא גם עם חרוזים. יש לי שאלת היום לך מדוע לא הגבת לי בעניין האיפור שרוצה אני למסור לבנות . להן את עוזרת. האם אין יותר צורך? טוב גם יש לי שאלה קטנה לפעמים אני מכלידה ויש חוסר אות אותיות וגם שגיאת כתיב? ורוה אני לתן לא ניתן . וכן מודה לך אני ואין לי יותר מילים איך להודות לך האל איתך חני באהבה.

נועית10

New member
חני דווקא שלחתי לך מסר כנראה לא עבר

אני אשלח לך שוב מסר לגבי האיפור לנערות, הן מאוד ישמחו. תודה יקרתי.

עפרה 22

New member
אני אשמח לארח אומנם הבית שלי לא

גדול אך חמים ונעים מה אתם אומרים

A N N 7

New member
היי מכליתשלהצאט. קחי אותי גם..בחשבון?

א-כול-משלמך.יש לי געגוע. וגם אני אם תהיה אפשרות של הסעה למפגש ואלי גם אני אעשה.. מאמץ להיות קרוב. ויש לי שאלה לי לך האם ידוע לך אם יש למשהו תנור-גז וגם כסה למחשב משומש במצב טוב. גם בעד תשלום לא צריך לדאוג לשינוע מי שחפץ במשהו.? צריך הוא לתת את המאמץ לעצמו? וגם כי אני לא אוכלת הרבה מבושל . מהסיבה של כיס המרה שהיסירו. ממני על כול הצרות האורתופדיות . שלי.. והכסה יכול לשמש אותי גם לשבת מעט במטבח. תמיד הרופאים ממליצים לאחר ניתוחים את הכסה של המחשב דהיינו גם מישרדי הוא. וזה כי יש לו גם הגבעה והנמכה.. כידוע לך חסר לי כמה דברים. ואין אני פותחת הודעה . מז...... ואני כאן מודה ליובל2 על הסלן ולצריפינה שהיא שולה המחחמת את ליבם כאן של רובם. היא רוצה לדאוג לי לכמה פריטים מיכנס וגופיה. טוב אני כתבתי לך כאן גם כדי שיראו.. אולי יש לאנשים כאן שרוצים למקור את מה שאני צריחה וחשוב.. לי מודה לך ולכולם כאן חני באהבה.

נועית10

New member
מיכלי אם כ"ס בא בחשבון אוכל לבדוק מועדון

שיכול להכיל עד 20 איש בערך.

נועית10

New member
מיכלי אפשרות נוספת זה בסוכות

במידה ולא מסתדר לארגן ערב חברתי עם החברה שלך אפשר לעשות פיקניק בגני יהושוע כמו שעשינו שנה שעברה והיה מאוד מוצלח וכולם באו עם הילדים.

../images/Emo127.gif אבוא בשמחה ו....

אם אזור השרון נחשב למרכז אז... אשמח לנדב את ביתי למפגש - ב-

יופי, שמחה שיש היענות ../images/Emo24.gif

כמובן שכל מי שמעונין יכול להצטרף, גם הסמויים..... יהיה נחמד. הדג של נועה, נשמח להתארח בביתך. תודה על ההזמנה. חשבתי בהתחלה להציע את ביתי, אבל הכלבה שאימצנו היתה שייכת לחברה שתעביר לנו את הערב, כך שלא רציתי שהכלבה שלנו תכנס ללחץ ותתחיל לנבוח. אני חושבת שבסוכות זה זמן נוח, אשמח לראות כמה שיותר משתתפים.

למעלה