שלום גרשון, היינו רוצים לקיים מפגש של חברי הפורום בבית קפה כמו בשנה שעברה. אודה לך אם תתן לנו תאריך. אפשר בחנוכה אם זה יתאים לכולם. הכנס אתמול היה נהדר. כל טוב, זהבה שחם
מבחינתי חנוכה הוא מועד מצויין למפגש חברי הפורום. רק לא בעזריאלי ,כל מקום אחר ומלבד שיהיה שקט ,בתי הקפה בעזריאלי יותר מידי המוניים ורועשים. עד אז אני בטוח שנמצא מקום שקט ונגיש לכולם. יום טוב גרשון
ראשית ,במפגש אנו לומדים להכיר את הנפשות הפועלות מאחרי הכינוי והצג ,מחליפים רעיונות ,שומעים מאחרים ,ומהמפגש האחרון אף נולדה תכנית ההסברה שעליה נדון גם במפגש בחנוכה. בקיצור.................באים.... גרשון
כדי שלכולם יהיה נוח, אני מציאה שבית הקפה יהיה במרכז. כמו כן אם אפשר בבקר, כשהחולים במרכז יום או מטופלים בבית ויש מישהו על ידם. ונוכל לדון בשקט בתכנית ההסברה שבנה אירילה. והבטחתי לך וגם עופרה הבטיחה לעזור. ונרים כולנו אצבע אחת בכפפת ההסברה. אז תציעו בתי קפה. אני אשאל את כלתי שיש דוקטורט בבתי קפה. עכשו שלום ולילה טוב ומשעמם. אני רצה לקבוצת הטלביזיה שלי. ביי
כשראיתי שהמפגש בחנוכה נלחצתי, כי בחלקו אחותי יוצאת לנופש. בקיץ בשל מצבה של אמא היא היתה איתנו ועכשיו, סוף סוף תצא לחופשה אבל כשאדע את התאריך אני יעשה שמיניות באוויר להגיע.