מפגש חברי הפורום

zs1957

New member
מפגש חברי הפורום

שלום גרשון, היינו רוצים לקיים מפגש של חברי הפורום בבית קפה כמו בשנה שעברה. אודה לך אם תתן לנו תאריך. אפשר בחנוכה אם זה יתאים לכולם. הכנס אתמול היה נהדר. כל טוב, זהבה שחם

אירילה

New member
מפגש חברי הפורום בחנוכה

מבחינתי חנוכה הוא מועד מצויין למפגש חברי הפורום. רק לא בעזריאלי ,כל מקום אחר ומלבד שיהיה שקט ,בתי הקפה בעזריאלי יותר מידי המוניים ורועשים. עד אז אני בטוח שנמצא מקום שקט ונגיש לכולם. יום טוב גרשון

ronnyw

New member
מפגש הפורום

אשמח להצטרף. אם אתה לוקח בחשבון אפשרות להיפגש באחד הבתים - אשמח לארח בביתי (רעננה).

justme007

New member
אולי אני אבוא

אף פעם לא יצא לי לבוא למפגש. מה עושים בעצם במפגשים?

אירילה

New member
יוצאים מהארון......./images/Emo8.gif

ראשית ,במפגש אנו לומדים להכיר את הנפשות הפועלות מאחרי הכינוי והצג ,מחליפים רעיונות ,שומעים מאחרים ,ומהמפגש האחרון אף נולדה תכנית ההסברה שעליה נדון גם במפגש בחנוכה. בקיצור.................באים.... גרשון

אסתרס

New member
../images/Emo96.gif אחלה, גמאני.

כדי שלכולם יהיה נוח, אני מציאה שבית הקפה יהיה במרכז. כמו כן אם אפשר בבקר, כשהחולים במרכז יום או מטופלים בבית ויש מישהו על ידם. ונוכל לדון בשקט בתכנית ההסברה שבנה אירילה. והבטחתי לך וגם עופרה הבטיחה לעזור. ונרים כולנו אצבע אחת בכפפת ההסברה. אז תציעו בתי קפה. אני אשאל את כלתי שיש דוקטורט בבתי קפה. עכשו שלום ולילה טוב ומשעמם. אני רצה לקבוצת הטלביזיה שלי. ביי

ענתי44

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כשראיתי שהמפגש בחנוכה נלחצתי, כי בחלקו אחותי יוצאת לנופש. בקיץ בשל מצבה של אמא היא היתה איתנו ועכשיו, סוף סוף תצא לחופשה אבל כשאדע את התאריך אני יעשה שמיניות באוויר להגיע.

zs1957

New member
האירוח בביתך נראה לי מאד

היי רוני, תודה על היוזמה. אני חושבת שיהי נחמד להתארח אצלך. כל אחד יביא משהו ונעשה מפגש אינטמי ללא רעש. זהבה שחם

נילי41

New member
מפגש בחנוכה

אולי אוכל לבוא אם זה יהיה בזמן שבעלי במרכז היום, כלומר בשעות הבוקר...

למעלה