על המפגשים
במקום לחפש את מה שכתבתי בעבר, החלטתי לכתוב שוב... קודם כל יש להדגיש שמפגשי האוריגאמי מיועדים לכל מי שאוהב אוריגאמי, מכל הרמות. זה לא משנה אם אתם מתחילים או מומחים, מובטח שתהנו במפגש. למי שעד עתה קיפל לבד, זוהי הזדמנות לפגוש חובבים נוספים. מאז שהייתי ילד אני מקפל, ושנים רבות עברו עד שלראשונה פגשתי מקפלים אחרים. לא ידעתי למה לצפות. אם לומר את האמת, קצת חששתי מהמפגש. לא ידעתי מה הרמה של המקפלים האחרים ביחס לרמה שלי. מהסתכלות באינטרנט על קיפולים של אחרים -- שלא מגיעים לרמה של הקיפולים שלי -- חששתי שהרמה שלי תהיה די נמוכה ושלא אתאים. החששות שלי התבדו לחלוטין. ראשית, במפגש יש מקפלים מכל הרמות. שנית , חובבי אוריגאמי נהנים לפגוש חובבים מכל הרמות וללמד דגמים גם למקפלים המתחילים. ושלישית, הרמה שלי לא הייתה כל כך נמוכה כמו שחששתי. למתחילים זו הזדמנות להביא את הדגמים בהם אתם מתקשים. אחד החובבים ישמח לעזור לכם להתקדם בשלב בו אתם תקועים (וזה עובד הרבה יותר טוב מאשר לשאול את השאלה כאן באינטרנט ולקוות לתשובה). כמו כן, החובבים האחרים ישמחו ללמד אתכם דגמים נוספים שלא הכרתם קודם. וכמובן, זוהי דרך נהדרת להשתפר ברמת הקיפול! למקפלים המנוסים והמומחים המפגש מהווה דרך לפגוש אנשים נוספים בתחום העניין. תוכלו להראות את הקיפולים האחרונים שלכם (או ההמצאות החדשות שלכם, ליוצרים), להסתכל בספרים חדשים שאנשים קנו, ללמוד דגמים חדשים ומרתקים, ועוד. יש במפגש מקפלים לא רק מכל הרמות, אלא גם בכל תחומי העניין באוריגאמי, בין אם זה קיפולי דגמים מסובכים של קאמיה וטאקאשי, או קיפולי אוריגאמי מודולארי, או קיפולי תבניות מחזוריות. המפגש הוא כיף גדול, ומומלץ ביותר. אני כרגע נמצא בארה"ב אז לצערי לא אוכל להשתתף במפגש. אני מקווה שאתם כן תוכלו! חבל להחמיץ.