מפגש חובבים

eyal reuv

New member
מפגש חובבים

אפשר לקבל קצת פרטים בנוגע למפגש מחר? איפה בדיוק,שעות,איך מגיעים ומה בדיוק הולך להיות אני ממש לחוץ בלימודים,אך אני מקווה שאוכל לפנות קצת זמן ולהגיע... שבוע טוב אייל

ophler

New member
(שואל שנית) מישהו מגיע מחיפה?

עם\בלי רכב? שי? שבוע טוב, מושון

mirigami

New member
מפגש חובבים מחר ב-19.30

המפגש יתקיים במרכז הישראלי לאוריגאמי היושב במוזיאון לאמנות ישראלית באגף הנוער. בדרך כלל במפגש חובבים האוירה די חופשית ,חובבים שרוצים מגיעים עם קופסא של דגמים שבא להם להראות.אנשים מדברים מחליפים רעיונות. ומקפלים. בכדי להבין כדאי להגיע. בדרך כלל יש התכנסות מרכזית הפעם נדבר על הכנס ,אנחנו נביא חוברות של BOS , זה יהיה די קצר רוב הזמן נקפל.... האוירה די כייפית כדאי להגיע. למי שמגיע מחיפה אפשר לקחת רכבת עד לארלוזרוב בדרך כלל היתה קבוצה גדולה שמגיעה מחיפה אבל בועז נסע לחו"ל וגלעד נאור מגיע כנראה מירושלים... וטמיר עבר לראשון... למי שזקוק לסיוע בתחבורה מרכזית אפשר לפנות לרותי 052-4267479 להתראות מחר

bshay100

New member
אויש...

זה מה שקורה כשלא נכנסים לפורום לפני מפגש...
אני רואה רק עכשיו את ההודעה הזו. הייתי אתמול במפגש וציפיתי לך, קיויתי שנוכל לחזור ביחד. מקוה שפעם הבאה נצליח לתאם משהו.

ophler

New member
לא נורא

בסוף, לא עמדתי בלוח הזמנים שלי וגם היה לי שיעור שנגמר רק בשבע, אז החלטתי לוותר הפעם. בפעם הבאה אני מקווה שזה יסתדר... מושון

ruthier

New member
מפגש חובבים

המפגש חובבים כאמור ביום ראשון (היום ) בשעה 19:30 במוזיאון לאמנות ישראלית רחוב אבא הלל 146 רמת גן אוטובוסים :מהרכבת 524 525 531 (הם יוצאים התחנה מרכזית תל-אביב) נוסעים לכיוון קניון איילון מבקשים מהנהג לרדת באבא הלל פינת רוקח (תחנה אחת אחרי רש"י ) חובבים יקרים מי שזוכר ולא חידש את דמי החברות 112 ש"ח לשנה מי שבא להכיר חד פעמי 40 ש"ח ואנו אוספות 15 ש"ח לכיבוד תודה רותי ושרה

למעלה