מפגש חודשי של משפחות תורמי אברים

shlish2004

New member
מפגש חודשי של משפחות תורמי אברים

ביום ב' הקרוב מתקיים המפגש החודשי של אד"י למשפחות תורמי איברים. נושא המפגש הפעם יהיה - אחים שכולים. להלן הנושאים שיועלו בדיון: *הרגשות, חששות. *התפקיד המשפחתי ה"חדש" של האח השכול. *יחס הסביבה לאחים השכולים. אני אהיה במפגש זה יחד עם הוריי, אשמח אם תעלו כאן שאלות שהייתם רוצים שישאלו במפגש זה, אני עצמי יש לי לא מעט שאלות ותהיות ואשמח להביא לדיון במפגש הזה גם את שאלותיכם ולמסור לכם את מה שיאמר שם. כמו כן אני אנסה לסכם את המפגש כולו ולהביא את מה שנאמר בו. שבת שלום עמית ברקאי

גם אנחנו משפחת תורמי איברים

ולא קיבלנו הודעה. מוזר. וזו דווקא הרצאה שמאד מעניינת אותי בהקשר לילדים האחרים שלי כמובן. יש לך מושג למי אני יכולה לפנות כדי לשאול?

shlish2004

New member
המפגש הוא מפגש של קבוצת תמיכה קיימת

המפגש הזה הוא חלק ממפגשים של קבוצת תמיכה שמרכז ההשתלות מקיימת עבור משפחות תורמים. יכול להיות שלא שותפתם בקבוצות התמיכה מסיבה כלשהיא ולכן לא זומנתם. את יכולה לנסות לפנות למרכז ההשתלות ושם אולי תהיה להם תשובה מוסמכת יותר. הטלפון שלהם הוא: 6061702 - 03 בכל מקרה אני אשתדל לסכם שם את המפגש ולהביאו בפורום אחיות ואחים שכולים וכאן ואם יש לך שאלות ספיצפיות את מוזמנת להעבירן אלי במסר עד יום א' בערב כדי שאוכל לרשום אותן לפניי ולהעביר לך את התשובה במסר אישי או שהשאלות עשויות לעניין את כולם ואז תעבירי אותן כהודעה. שבת שלום עמית

שרון123

New member
אנחנו לא תרמנו

אילו היה אפשר לתרום, אין לי ספק שהיינו עושים זאת, רק שלא נשאר אפילו איבר אחד לא פגוע בגוף שלה כשהיא נפטרה
אפילו הקרניות כבר היו הרוסות לגמרי
. יש לי כל כך הרבה שאלות, אני אכתוב אחת: למרות שהם יודעים שהם לא חולים במחלה של ירדן
יש להם חרדה מטורפת. שניהם פוחדים גם על עצמם, וגם על אחיהם. מה אפשר לעשות כדי להקטין את רמת החרדה שלהם? הם תאומים בני 6.5

eaz1514

New member
../images/Emo7.gif גם אנחנו לא יכולנו לתרום

אחרי 5 שנות מלחמה בלוקמיה לא נשאר מה לתרום מילד שהיה עד גיל 18 בריא ככל הילדים. בכל זאת כולנו רשומים במאגר תורמי מח עצם העולמי וכולנו נושאים כרטיס אדי בתקוה שאי פעם נוכל לעזור ולהציל חיים. אילנה, אמא של רונן

למעלה