מפגש חוף לתוך הלילה

קוואנט

New member
מפגש חוף לתוך הלילה ../images/Emo110.gif

מחר, יום שישי, 3.8.07, יתקיים בחוף געש מפגש לתוך הלילה: בשעה 19:00 ייפתח קומזיץ של ליל קיץ בחוף הנטוריסטי (המהדרין גם יגיעו לפני כן). כולם מוזמנים להגיע בלווית אוכל, שתייה, מתקני מנגל ,כלי נגינה ועצים למדורה. אם כל אחד יביא רק קרש אחד, תהיה מדורה לכל הערב
. קומזיץ נעים

itzik1118

New member
הצמנה לכל מאן דבעי

קוונט יקירי. האם אתה מתכוון להגיע מחר למפגש עם מקל גדול וכבד כדי לגרש כל מיני אורחים פורחים. בשביל מה אתה עושה כזאת פירסומת? אתה הרי יודע (ואם לא כדאי שתדע) כי עקב מעשך יגיעו גם כאלו שאינם נטוריסטים. אולי לפני שאתה מפרסם הודעה כלשהי עלינו אולי תעצור, ספור עד 10 ותחשוב שוב!!!

קוואנט

New member
חשבתי שוב ושוב...

והגעתי למסקנה שמרוב דיסקרטיות, אין פרסום לפעילות הנטוריסטית. אם היה מדובר במקום סגור, במעודון ספורט או בריכה, הדיסקרטיות היתה נשמרת כתמיד. כיוון שמדובר במקום פתוח, איפה הבעיה? מציקנים? נתמודד איתם כמו שתמיד אנו מתמודדים איתם. קטן עלינו

אני מסכים איתך

הרי על געש כולם יודעים וזה ממילא מפורסם בפורומים השונים, לכן אין סיבה לסודיות יתר.

איציק מה קורה לך??

שנים היה פרסום מלא של החוף שלנו בצפון ים המלח תקופות מסויימות אף היה שלט יפה שתרמה העמותה בכניסה לחוף. נשמרים בסודיות רק המפגשים הסגורים ומפגשי הים התיכון והכנרת שאורגנו ע"י העמותה לאורך שנות קיומה. געש - לך למפות סימון שבילים של החברה להגנת הטבע ותראה מה כתוב.. --- חוף עירום ---- ומדובר במהדורה מלפני דור.. את הפעילות של ידידי וחברי העמותה בגעש יזמנו אורן ואנוכי בסיועו של גיורא לפני יותר משנתיים כשהתברר שלמפגשי העמותה בחופי הים התיכון לא מגיע קהל. קבענו את שישי אחרהצהריים מועד בו אין מתקיימים מפגשים רשמיים כדי לא לפגוע במפגש כזה או אחר. כבר מהשנה שעברה הצטפו חברי ועד רבים למפגשים אך לא לערבב ולא לשכוח - "מיפגעש" או "געשישי" אינו יזמת העמותה אלא יוזמת הידידים שהחליטו מהרגע הראשון ש מ פ ר ס מ י ם ולכן אל לך להעביר ביקורת על הפירסום כי כך נוהגים לגבי געש אגב שבוע לפני הארוע בליל ירח הוחלט לפרסם נוסח מצונזר של הארוע מעניין כמה חסרי תאים אפורים לא הבינו באיזה SPA ובאיזה דשא מדובר עפ"י רמזים שלא צונזרו. אז.. שלא יעבדו עליכם ואולי תצליח להסביר לי מהפתאום החלטת לכתוב את זה. כי אנו מכירים וכמו בקטע שהיה בקשר לפשוט הפעם אתה הצלחת להקפיץ אותי כי "געשישי" זה אני. {"מיפגעש" זה אורן}

itzik1118

New member
תגובה לאפורצ'יק

איש חכם אמר פעם שאם אתה נוסע לטייל בספארי באזור של האריות יותר טוב שלא תניח בשר על הגג. אם אתה רוצה לקפוץ מהגג קפוץ. אל תתחיל לצעוק כדי שיבואו אנשים לראות אותך.

למעלה